Ale Ty nie spytałeś jak się sprawdza w iP 4/4S! Tylko pytasz o coś co jeszcze nie zostało zaprezentowane, więc jak ktoś ma Ci cokolwiek o tej folii dokładnie powiedzieć napisać?
Co ty mi tu wkręcasz. Jak zapytałem o coś co jeszcze nie zostało zaprezentowane...? Zapytałem cytuje to co sam napisałem na poprzedniej stronie: "Co sądzicie o glas.t?" Ten produkt nie dość, że został już zaprezentowany, na dodatek jest już produkowany, a mało tego można go kupić! Widzę, że nie rozumiesz tego co napisałem wyżej to Ci wytłumaczę na przykładzie poduszek. Kupujesz poduszkę o wymiarach 30cm na 40cm. Wkładasz ją w poszewkę ochronną producenta A wykonaną z materiału B. Później kupujesz poduszkę większych wymiarach-np. dłuższa i szersza. Wkładasz ją w poszewkę ochronną producenta A wykonana także z materiału B. Teraz czaisz? Tak samo będzie z nowym iphone. Jeśli folie sgp sprawdzają się na iphone 4/4s to będą się sprawdzać na nowym większym iphonie, bo folia jest produkowana z tych samych materiałów do różnych modeli nawet takiego samsunga sgsII i sgsIII.
Już otrzymałem klika opinii od kumatych osób na pw, więc problem uważam za zakończonych. Echhhh