Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 3GS będzie dostępny w Erze od 31 lipca

• Please log in to reply
265 replies to this topic

#51 mcalka

mcalka
  • 45 posts

Posted 23 July 2009 - 19:43

Tak właśnie przypuszczałem. Ciekaw jestem ile osób z Ery w ogóle wie coś o tej informacji pochodzącej niby z Biura Prasowego PTC.

naprawdę jesteście jak niewierny Tomasz... czy to ttak trudno uwierzyć, że największy polski portal telefoniczny może otrzymać informację prasową wcześniej...

#52 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 23 July 2009 - 20:29

Uwierzyć może nie jest trudno, ale moim zdaniem jest to wszystko postawione na głowie. Operator najpierw daje cynk w informacji prasowej wybranym portalom a dopiero potem (jeśli w ogóle) informuje swoich własnych pracowników odpowiedzialnych za kontakty z klientami.

#53 Uzumaki174

Uzumaki174
  • 58 posts
  • SkądRadom

Posted 24 July 2009 - 00:25

Przekonamy się już 31 lipa i tyle :) Ale budzik1 zważ na to że pracownicy odpowiedzialni za kontakt z klientami często za wiele nie wiedza o nowościach. Zanim coś więcej będą mogli mówić muszą ich odesłać na szkolenie coś ok 1-2h powiedzą im o nowym dajmy na to IP a potem zacznie się wydzwanianie za jakiś czas i namawianie na abonamenty bez telefonu, co jest przyczyną że odbiją sobie zyski a IP kupią następni. Ja czekam i tak dowiem się dopiero jak wrócę z wakacji a umowa kończy się w wrześniu więc jest czas.

#54 banzai

banzai
  • 270 posts
  • SkądGliwice

Posted 24 July 2009 - 07:07

Byłem wczoraj w salonie Orange, bo kończy mi się umowa i chciałem zapytać co mi mogą zaproponować. Wspomniałem także, że czekam na iPhona nowego i czy wiedzą kiedy wyjdzie. Oczywiście dokładnie nie, ale to jest kwestia tygodnia usłyszałem. Powiedziałem temu Panu też, że Era wypuściła już*oficjalną informację, że telefon wprowadzają 31 lipca. Na to Pan zrobił wielkie oczy i mówi: "Era? iPhona? W tym roku mieli go nie mieć, Orange miał mieć wyłączność". Ciekawa informacja :)

#55 AKURAT

AKURAT
  • 827 posts
  • Skądz tąd

Posted 24 July 2009 - 08:07

Byłem wczoraj w salonie Orange, bo kończy mi się umowa i chciałem zapytać co mi mogą zaproponować. Wspomniałem także, że czekam na iPhona nowego i czy wiedzą kiedy wyjdzie. Oczywiście dokładnie nie, ale to jest kwestia tygodnia usłyszałem. Powiedziałem temu Panu też, że Era wypuściła już*oficjalną informację, że telefon wprowadzają 31 lipca. Na to Pan zrobił wielkie oczy i mówi: "Era? iPhona? W tym roku mieli go nie mieć, Orange miał mieć wyłączność".

Ciekawa informacja :)

hehe taki chłty martetidowy :P

#56 banzai

banzai
  • 270 posts
  • SkądGliwice

Posted 24 July 2009 - 08:30

hehe taki chłty martetidowy :P

No nie wiem... nie miałby po co tego robić, bo zadeklarowałem się jasno, że w Orange zostaje :)

#57 oops2k

oops2k
  • 544 posts
  • SkądKrakow

Posted 24 July 2009 - 10:21

Jesli wy wierzycie w to co mowia wam ludzie w salonach ery czy orange to gratuluje. Oni sa tam od sprzedawania telefonow i podpisywania umow, a nie informowania o nowosciach. Podejzewam ze 1% pracownikow z tych salonow faktycznie interesuje sie rynkiem i sprzetem jaki sprzedaja. Reszta to ... "byle wysiedziec 8h i do domu" :)

#58 kucyk

kucyk
  • 1918 posts

Posted 24 July 2009 - 10:23

Apple nie zdążyło :lol: :lol: :lol:

Co z tego, że jest Backgrounder, skoro spowalnia telefon? Na innych telefonach odpalenie aplikacji w tle takiej zamuły nie robi. Mi to osobiście nie potrzebne, jest niby Push Notification.

Backgrounder nie spowalnia telefonu na 3GS

#59 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 24 July 2009 - 11:41

Ale budzik1 zważ na to że pracownicy odpowiedzialni za kontakt z klientami często za wiele nie wiedza o nowościach.

Masz rację i o to właśnie chodzi - to miałem na myśli mówiąc że wszystko jest postawione na głowie bo tak naprawdę to Ci ludzi powinni wiedzieć pierwsi nim Era puści info na zewn. do jakiś telpolisów i innych :lol:
Przynajmniej ja to tak odbieram jako klient.

#60 unique|tom

unique|tom
  • 64 posts
  • Skądz drugiego piętra

Posted 24 July 2009 - 13:20

bylem w dwóch salonach Ery we Wrocławiu, telebeamy mają slajdy z iPhone 3GS, i z datą premiery 31 lipiec, natomiast co do dostępności fona to jakaś paranoja. W jednym powiedziano mi, że w dniu 31 lipca będzie TYLKO "premiera iPhona 3GS", a sam telefon będzie dostępny w przeciągu kolejnych tygodni. Absurdalność tego stwierdzenia mnie poraża, po co robić premierę czegoś, czego nie mogą sprzedawać. Zaś w drugim salonie powiedzieli mi, że iP 3GS będzie u nich fizycznie do nabycia 31 lipca, ale jak im wspomnialem o stanowisku z drugiego salonu to sie zaczęli wycofywać i dadzą mi dzisiaj znać jak to naprawdę będzie.

#61 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 24 July 2009 - 13:34

Wygląda na to, że jeszcze się naczekamy... niestety.

#62 michael.belfast

michael.belfast
  • 203 posts
  • SkądNY /Belfast/ W-wa

Posted 24 July 2009 - 15:01

Biuro prasowe PTC czyli kto automat zgloszeniowy bo nie wiem chyba jakis czlowiek to powiedzial wiec zrodlo informacji powinno wygladac np tak Jan Kowaliski - rzecznki PTC biuro prasowe PTC a tak dla mnie ta informacja nie ma zadnej wartosci i dopoki oficjalnie na stronie operatora nie bedzie info o nowym modelu ip3gs to termin 31.07 jest troche nierealny.

#63 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 24 July 2009 - 16:15

Buuuhhhhaaahhhhhaaaa :) I tyle co do 3gs 31 lipca. Cieszę się że 28 lipca wybywam na urlop w końcu i przez 2 tyg. w ogóle się tym nie będę przejmował. A po powrocie mam nadzieję że już wszystko się unormuje...

#64 PaOs

PaOs
  • 288 posts

Posted 24 July 2009 - 19:42

Ja tam mogę czekać nawet do 31 sierpnia(aż tak mi się nie spieszy),tylko żeby ceny były ludzkie (przynajmniej takie jak teraz 3G 8GB ) .

#65 Lolko13

Lolko13
  • 8 posts

Posted 24 July 2009 - 19:57

Ja też mogę czekać ;). Kończy mi się umowa w grudniu w playu ( i bardzo dobrze) no i przesiadka na Orange ( znów). Oby do grudnia ( raczej na pewno) był już Iphone 3Gs ( w Orange)

#66 alfagta

alfagta
  • 1635 posts
  • SkądKatowice

Posted 24 July 2009 - 23:12

"Witam Dziękuje za nadesłana korespondencję. Uprzejmie informuje, iż iPhone 3GS będzie dostępny w sieci Era od 31 lipca 20009 roku. Mam nadzieje, że powyższe informacje okażą się pomocne. z pozdrowieniami Anna Jóźwiak Biuro Obsługi Abonenta sieci Era"

#67 razr

razr
  • 1664 posts
  • SkądKatowice, SI

Posted 24 July 2009 - 23:41

"Witam

Dziękuje za nadesłana korespondencję. Uprzejmie informuje, iż iPhone 3GS będzie dostępny w sieci Era od 31 lipca 20009 roku.
Mam nadzieje, że powyższe informacje okażą się pomocne.

z pozdrowieniami

Anna Jóźwiak
Biuro Obsługi Abonenta sieci Era"

Dostępny, ale ciekawe jak będzie z dostępnością ;)

#68 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 25 July 2009 - 00:18

"Witam

Dziękuje za nadesłana korespondencję. Uprzejmie informuje, iż iPhone 3GS będzie dostępny w sieci Era od 31 lipca 20009 roku.
Mam nadzieje, że powyższe informacje okażą się pomocne.

z pozdrowieniami

Anna Jóźwiak
Biuro Obsługi Abonenta sieci Era"

W końcu będzie można kogoś po nazwisku rozliczać w razie czego :lol:

#69 -jaro-

-jaro-
  • 95 posts

Posted 25 July 2009 - 14:25

problem w tym, ze nas juz wtedy nie bedzie :lol:

#70 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 25 July 2009 - 14:59

problem w tym, ze nas juz wtedy nie bedzie :lol:

hehe... dopiero zauważyłem :lol:
No to ładnie Era z nami pojechała - będzie dostępny 31 lipca, ale na rok to już mało kto zwrócił uwagę a tu kryje się klucz do wszystkiego :lol: ;-) ;-)

#71 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 posts
  • SkądTomaszów Mazowiecki, 50km to Woodź

Posted 25 July 2009 - 16:09

"iPhone 3GS będzie dostępny w sieci Era od 31 lipca 20009 roku. "

Trochę sobie poczekamy :) (patrzcie na rok)

#72 eonium

eonium
  • 15 posts

Posted 25 July 2009 - 17:05

Dzisiaj rozmawiałem z koleżanką z ery mam dowiadywac sie o iphona 3gs od 31. Ewentualnie kilka dni na zamagazynowanie poszczegulnych sklepow. niestety cen jeszcze nie znaja.

#73 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 posts

Posted 26 July 2009 - 08:34

Myślę, że ceny pojawią się jutro.

#74 Karmazynowy

Karmazynowy
  • 362 posts

Posted 26 July 2009 - 08:39

Ja byłem wczoraj w iSpocie w Wawie (Galeria Mokotów) i Pan stwierdził, że może będzie w sierpniu, a może we wrześniu... Ciekawe...

#75 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 posts

Posted 26 July 2009 - 09:13

Ja byłem wczoraj w iSpocie w Wawie (Galeria Mokotów) i Pan stwierdził, że może będzie w sierpniu, a może we wrześniu...

Ciekawe...

W iSpocie ma być później.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users