iPhone 3GS będzie dostępny w Erze od 31 lipca
Napisano 23 lipca 2009 - 07:27
Napisano 23 lipca 2009 - 07:47
Napisano 23 lipca 2009 - 08:01
Napisano 23 lipca 2009 - 08:40

Napisano 23 lipca 2009 - 08:42
LOL to mnie rozbawiłeś, z czym taki najwspanialszy ? Najbardziej rozreklamowany i sprzedający się dobrze bo nowa funkcja to zakup nowej wersji telefonu, inaczej mówiąc świetny marketing bo iPhone pod względem funkcjonalności odstaje i to znacznie.
- Aplikacje w tle - Brak
- Flasch - Brak
i sporo więcej plus głupie restrykcje apple w stosunku do oprogramowania.
my juz wiemy ze nie lubisz iphona, w kazdym watku to piszesz. jak nie lubisz to zaloz sobie ignora na dzial iphone
po jailbreaku masz aplikacje w tle i nie musisz sie przejmowac restrykcjami apple
a flash (nie flasch, dobry Boze) ponoc "sie pisze" tylko nie wiadomo kiedy. Iphone to mloda platforma nic dziwnego ze adobe nie zdazylo napisac flasha - ja (i zdecydowana wiekszosc ludzi) tam go do szczecia nie potrzebuje.
Napisano 23 lipca 2009 - 08:53
my juz wiemy ze nie lubisz iphona, w kazdym watku to piszesz. jak nie lubisz to zaloz sobie ignora na dzial iphone
Tego ja nie napisałem i nie jest to prawdą, lubie iPhone'a ale lubie go obiektywnie tzn widze jego zarówno way jak i zalety. iPhone/iPod Touch to świetne urządzenia, dużo aplikacji, super przeglądarka internetowa łatwa i intuicyjna obsługa, i wszystko mi się podoba oprócz polityki firmy. To nie jest wina iPhone'a że ja go nie chce, winą jest apple bo nagrywanie filmów mogli udostępnić dla 3G tak samo jak kompas itd ... Tymbardziej że te funkcje nie wymagają niczego nowego sprzętowo w telefonie.
Napisano 23 lipca 2009 - 08:58
Napisano 23 lipca 2009 - 09:09
Napisano 23 lipca 2009 - 09:18
Napisano 23 lipca 2009 - 09:22
nie moge sie z toba zgodzic, ze flasha nie ma, bo adobe nie zdazylo. android jest mlodszym OSem, a HTC Hero ma juz flasha. Moim zdaniem Apple nie chce flasha w iP, bo to kuonkurencja dla np. filmow z Apple Store...my juz wiemy ze nie lubisz iphona, w kazdym watku to piszesz. jak nie lubisz to zaloz sobie ignora na dzial iphone
po jailbreaku masz aplikacje w tle i nie musisz sie przejmowac restrykcjami apple
a flash (nie flasch, dobry Boze) ponoc "sie pisze" tylko nie wiadomo kiedy. Iphone to mloda platforma nic dziwnego ze adobe nie zdazylo napisac flasha - ja (i zdecydowana wiekszosc ludzi) tam go do szczecia nie potrzebuje.
Napisano 23 lipca 2009 - 09:30
I ciekawe czy czasem nie tego flasha wykorzystali do nadrabiania braków w interfejsie użytkownikaa HTC Hero ma juz flasha
(w porównaniu do "zwykłego" androida) tak jak to zrobili z TouchFlo3D na WinMobile. O ile wygląda to to ładnie o tyle:
It's often sluggish, which absolutely destroys the user experience. It's a particularly unfortunate affliction as the iPhone 3GS and Palm Pre emphasize speed, making the Hero feel that much slower.
oraz
Flash support is more miss than hit—don't expect to play Hulu videos (crash), or YouTube videos (they just won't play, no matter how many times you mash the giant play button).
HTC Hero Review: Ambitious, But Tragically Flawed - Htc hero review - Gizmodo
A wracając do tematu, nie do końca rozumiem to podniecenie ogłoszeniem Ery. iSpoty i Tachobisy już
od kilku dni wysyłają maile z prosbą o rejestrację zainteresowanych kupnem iPhone 3GS.
Napisano 23 lipca 2009 - 09:34
Napisano 23 lipca 2009 - 09:36

Napisano 23 lipca 2009 - 09:39
zastanawia mnie jedno skąd wyście wzięli tą informację
??
Jest to oficjalna informacja z Biura Prasowego Polskiej Telefonii Cyfrowej, rozmawialiśmy z jego pracownikami, którzy na 100% zapewnili nas, że iPhone 3GS będzie dostępny od 31 lipca. Informacji na temat cen oraz kwestii simlocka ciągle nie podano.
Napisano 23 lipca 2009 - 09:42

Napisano 23 lipca 2009 - 09:49
Jest to oficjalna informacja z Biura Prasowego Polskiej Telefonii Cyfrowej, rozmawialiśmy z jego pracownikami, którzy na 100% zapewnili nas, że iPhone 3GS będzie dostępny od 31 lipca. Informacji na temat cen oraz kwestii simlocka ciągle nie podano.
a to dlaczego nie ma informacji w centrum prasowym Ery ??
Informacje prasowe - Polska Telefonia Cyfrowa Sp. Z o.o.
Napisano 23 lipca 2009 - 09:54
Bo jeszcze nie ma premiery
Jest tylko niby oficjalne stanowisko Ery co do daty premiery, której potwierdzenia nigdzie oficjalnie na stronie www Ery nie ma swoją drogą...
Fakt nie ma ale (podobno) do premiery kilka dni a tutaj zero ale to kompletnie zero reklam promocyjnych nowego telefonu, w przypadku 3G wiedziało się o tym z miesięcznym wyprzedzeniem jak nie wcześniej. Narazie tylko Era?? a gdzie inne sieci??
Napisano 23 lipca 2009 - 09:55
Napisano 23 lipca 2009 - 10:28
a to dlaczego nie ma informacji w centrum prasowym Ery ??
Informacje prasowe - Polska Telefonia Cyfrowa Sp. Z o.o.
To już raczej pytanie do Ery.
Napisano 23 lipca 2009 - 10:57
A ja mam jeszcze takie pytanie dot. gwarancji, Jeżeli kupię od kogoś kto wziął go z eryn i dostanę dowód zakupu to czy będę mógł normalnie iść do salonu ery i dać go na gwarancji ? I czy mogę do obojętnie jakiego salonu iść czy tylkodo tego w którym został kupiony ?
jezeli był kupiony w erze i masz fakturę to możesz go przez 12 miesiecy serwisować w erze.
Nie mussz iść z nim do sklepu gdzie był kupiony ale do każdego salonu ery na terytorium naszego kraju.
Znam to autopsij

Napisano 23 lipca 2009 - 14:19
Napisano 23 lipca 2009 - 16:48
Nie, 12 miesięcy.a nie przypadkiem 24 miesiące?
Napisano 23 lipca 2009 - 16:58
Napisano 23 lipca 2009 - 18:42
Tego ja nie napisałem i nie jest to prawdą, lubie iPhone'a ale lubie go obiektywnie tzn widze jego zarówno way jak i zalety. iPhone/iPod Touch to świetne urządzenia, dużo aplikacji, super przeglądarka internetowa łatwa i intuicyjna obsługa, i wszystko mi się podoba oprócz polityki firmy. To nie jest wina iPhone'a że ja go nie chce, winą jest apple bo nagrywanie filmów mogli udostępnić dla 3G tak samo jak kompas itd ... Tymbardziej że te funkcje nie wymagają niczego nowego sprzętowo w telefonie.
no z tym nagrywaniem to dali du....

Napisano 23 lipca 2009 - 19:39
Dzwoniłem na infolinię Ery. Nic nie wiedzą....
Tak właśnie przypuszczałem. Ciekaw jestem ile osób z Ery w ogóle wie coś o tej informacji pochodzącej niby z Biura Prasowego PTC.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych