Ja dziś zadzwoniłem na infolinię i pogadałem chwilkę z Panią Anią. Płaciłem abonament 130 zł brutto miałem w tym 500 minut do wszystkich sieci wymienne na sms'y. Troszkę się z panią pokłóciłem jeżeli chodzi o ofertę oferowała jakąś dedykowaną specjalnie dla iphona gdzie jest tylko 200 minut itp. udało mi się w końcu wymęczyć na 500 minut 2 gb transferu te 500 minut wymienne na smsy. Nowa umową z aqbonamnetem 170 zł brutto i do tego iphone 3G S 32 gb czarny za 619 zł brutto. Myślę, że całkiem przyzwoicie. Teraz muszę czekać do środy na kuriera.
Jakim cudem tak tanio? Ona zaczyna od 200 minut, a ty jej mówisz 500 minut i 2GB i ona się na to zgadza? Plus fon za 600zł???
---- Dodano 03-08-2009 o godzinie 12:45 ----
Mam pytanie (ceny niestety srednie w normalnych taryfach oczywiscie nie dba sie o stalych klientow). Ale ... w przedostatniej tabelece w dokumencie "Promocyjne zestawy iPhone 3g" sa takie nazwy tarych: Nowa Era 60/i95 - czy to oznacza ze taka cena jest w taryfach Nowa Era 60 i i95 - czy to jest taka pelna nazwa taryfy i95 ? Pytam bo w normalnej tabelece w abo Nowa Era 60 cena jest duzo wyzsza ?
Tak naprawdę podstawowa taryfa dla iPhone'a to w gruncie rzeczy nic innego jak Nowa Era 60. Do tego dochodzi dodatkowe 30 minut do wszytskich sieci i 500mb transferu danych. Po tych dodatkach powstaje taryfa i95:)
P.S. Tak BTW: Wiecie może skąd mogę pobrać firmware 3.0 do 3GS? Chcę zrobić jailbreaka, ale mam soft 3.0.1. Redsn0w wymaga podania pliku 3.0, którego nie mam...