Brakuje mi PDA na bazie MacOsa
Napisano 03 października 2006 - 10:55
Napisano 04 października 2006 - 08:10
Napisano 04 października 2006 - 09:06
Napisano 09 października 2006 - 09:42
Napisano 09 października 2006 - 09:57
Ehh... po ostatnich przejsciach z badziwnym Windows Mobile 5 z uteskieniem czekam az Apple pojdzie po rozum do glowy i wypusci w koncy jakis pda z MacOSem. Z tego Windowsowego badziewnia nie da sie w ogole korzystac :/
a cos zmalowal ze tak ten windows Cie zezlil??
ja wprawdzie tez nie darze go jakas wielka miloscia ale uzywam juz sporo czasu (mio a201 , eten g500) WM5 i jakos niespecjalnie mam problemy .
Napisano 09 października 2006 - 09:58
Ehh... po ostatnich przejsciach z badziwnym Windows Mobile 5 z uteskieniem czekam az Apple pojdzie po rozum do glowy i wypusci w koncy jakis pda z MacOSem. Z tego Windowsowego badziewnia nie da sie w ogole korzystac :/
Po tym jak mi ostatnio kuchenka przypaliła obiad z utęsknieniem czekam aż Apple pójdzie po rozum do głowy i wypuści w końcu pełna linię akcesoriów gospodarstwa domowego.
Czas się obudzić - jest to tak prawdopodobne jak rozpoczęcie produkcji płatków kukurydzianych w cupertino.
Napisano 09 października 2006 - 09:59
Po tym jak mi ostatnio kuchenka przypaliła obiad z utęsknieniem czekam aż Apple pójdzie po rozum do głowy i wypuści w końcu pełna linię akcesoriów gospodarstwa domowego.
jak zwykle LACK - mistrz cietej riposty dolozyl do pieca
Napisano 09 października 2006 - 10:06
Jakby to powiedziec jest jakis malo stabilny. Lubi sie zawiesic. Proba wyjscia z automapy zawsze konczy sie zwisem. Dzis dodatkowo cos mu strzelilo do glowy i przestal odtwarzac dzwieki. Nic nie pomagalo. Dopiero twardy reset (MIO P550)a cos zmalowal ze tak ten windows Cie zezlil??
ja wprawdzie tez nie darze go jakas wielka miloscia ale uzywam juz sporo czasu (mio a201 , eten g500) WM5 i jakos niespecjalnie mam problemy .
Napisano 09 października 2006 - 10:24
Jakby to powiedziec jest jakis malo stabilny. Lubi sie zawiesic. Proba wyjscia z automapy zawsze konczy sie zwisem. Dzis dodatkowo cos mu strzelilo do glowy i przestal odtwarzac dzwieki. Nic nie pomagalo. Dopiero twardy reset (MIO P550)
a instalujesz sporo roznych rzeczy?? czy tylko AM ? ja jeszcze nie wykonalem w swojej karierze uzytkownika wm5 twardego resetu, ale tez nie instaluje co popadnie. AM mi smiga bardzo dobrze - od momentu posiadania etena g500 z AGPS jeszcze bardziej jestem zadowolony.
Napisano 09 października 2006 - 10:27
a instalujesz sporo roznych rzeczy?? czy tylko AM ? ja jeszcze nie wykonalem w swojej karierze uzytkownika wm5 twardego resetu, ale tez nie instaluje co popadnie. AM mi smiga bardzo dobrze - od momentu posiadania etena g500 z AGPS jeszcze bardziej jestem zadowolony.
Mam tylko AM XL. Kupilem caly zestaw w piatek (pda + automapa) i od samego poczatku takie jaja. Nic innego nie bylo/nie jest poinstalowane. Moze po prostu jakis taki malo stabilny sprzet sie trafil? Nie zmienia to faktu, ze mam juz od samego poczatku niesmak do WM5
Napisano 09 października 2006 - 12:07
jak zwykle LACK - mistrz cietej riposty dolozyl do pieca
Chyba raczej do kuchenki...
Napisano 09 października 2006 - 12:38
Mam tylko AM XL. Kupilem caly zestaw w piatek (pda + automapa) i od samego poczatku takie jaja. Nic innego nie bylo/nie jest poinstalowane. Moze po prostu jakis taki malo stabilny sprzet sie trafil? Nie zmienia to faktu, ze mam juz od samego poczatku niesmak do WM5
hmm - no to tym bardziej dziwne - podejrzewam ze cos namieszales z instalacja automapy. jaka wersje XL kupiles? v3s? czy pozniejsza - robiles upgrade do AM 3.9.7 ?? i mapu do v3u??
Napisano 09 października 2006 - 13:08
hmm - no to tym bardziej dziwne - podejrzewam ze cos namieszales z instalacja automapy. jaka wersje XL kupiles? v3s? czy pozniejsza - robiles upgrade do AM 3.9.7 ?? i mapu do v3u??
Tutaj raczej nie ma co namieszac podczas instalacji. Kupilem AM XL 3.9.6 i to byla masakra. Doslownie przed chwila upgradowalem AM do 3.9.7.1 oraz mapy do v3u ta wersja pracuje juz stabilnie - Holek daje rade
P.S
Nie zmienia to jednak faktu, ze nadal mam niechec do WM5
Napisano 09 października 2006 - 20:57
Jakby to powiedziec jest jakis malo stabilny. Lubi sie zawiesic. [...] Nic nie pomagalo. Dopiero twardy reset (MIO P550)
Niestety ja podobne zdanie mam o Palm OS na Treo 650. Regularny zwis co najmniej raz dziennie podczas codziennej pracy, a na 100% miałem zawieszenie systemu podczas połączenia oczekującego. W iPaqu przynajmniej nie musiałem zdejmować klapki do hard resetu, a w Treo po pół roku doszedłem do takiej wprawy że jedną reką trzymałem kierownicę od samochodu a drugą wykonywałem hard reset telefonu! Pracując po kilka miesięcy z oboma mobilnymi systemami do PDA (Win Mobile i Palm OS) mogę z czystym sumieniem powiedzieć że oba są do ...... ()()
Napisano 10 października 2006 - 11:00
Napisano 12 października 2006 - 19:49
Napisano 12 października 2006 - 20:09
Napisano 12 października 2006 - 20:10
Napisano 12 października 2006 - 20:17
Napisano 13 października 2006 - 09:31
Napisano 13 października 2006 - 09:40
Code, tylko potem nie mów, żeśmy Cię nie ostrzegali przed tym zabytkiem
Ale z tego co rozumiem, Code nie chce niczego więcej niż możliwości wykonywania telefonów i używania tomtoma do nawigacji. O ile się nie będzie wieszał jak borzarowi to chyba da radę...
Napisano 13 października 2006 - 09:47
Napisano 13 października 2006 - 23:40
- synchronizacja z iCal
- synchronizacja z Address Book
- Dzwonienie / SMS
- Nawigacja
Drugi dzień intensywnego użytkowania i póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.
Działa dokładnie tak jak bym tego chciał i póki co stabilnie.
Niedawno była wypuszczona aktualizacja softu być może poprawili pewne błędy wpływające na stabilność.
Napisano 13 października 2006 - 23:42
aldek może i zabytkiem ale spełnia wszystkie moje wymagania:
- synchronizacja z iCal
- synchronizacja z Address Book
- Dzwonienie / SMS
- Nawigacja
Drugi dzień intensywnego użytkowania i póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.
Działa dokładnie tak jak bym tego chciał i póki co stabilnie.
Niedawno była wypuszczona aktualizacja softu być może poprawili pewne błędy wpływające na stabilność.
A jak ma się sprawa z polskimi literkami? Na przykład w adresach albo w iCal`u?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych