Ja wspominałem... Jednak, wspominałem też pod jakim systemem operacyjnym owa aplikacja chodziła doskonale... pod Windows 2003 ... a obecnie, mamy już rok 2009 i rewelacyjność iPhone, który to w programie do obsługi email, potrafi wyświetlić html... to trochę jakby mało?
Nie mogąc dołączyć wybranego załącznika w iPhone - jakakolwiek aplikacja do obsługi email by nie była - robi się nieco śmieszna - jak dla mnie.
Nie sposób jest też nie wspomnieć, że na iPhone tak naprawdę nie ma klienta email, który by dawał to co chociażby wspomniany Profi Mail. Apple blokując dostęp do dysku od razu staje na straconej pozycji - według mnie.
Rany bąbel, staram sie przekazac mysl, ze kazdy ma swoje potrzeby. Dla Ciebie funkcjonalnosc klienta email w iPhone jest do niczego, dla mnie jest w pelni wystarczajaca. Wywalilem swego czasu kase na Profi mail i to jeden z wydatkow w bloto byl. Moim zdaniem, co podkresle jeszcze trzy razy.
Chce cos komus wyslac z telefonu? Sorry, nie mam takiej potrzeby. Zdjecia zas moge wyslac mailem, zaden problem.
Czasem sobie mysle, ze najbardziej na przesylanie plikow przez BT cisna ci, ktorzy chca koledze na imprezie podarowac hiphopowa empetrojke. Co jeszcze bowiem mozna z telefonu wyslac? Zdjecie? Wysyla sie mailem. Dokumenty? Ja je przygotowuje na komputerze, jesli chce popracowac z kims wspolnie, to mam Google Docs i wglad do niego poprzez darmowa aplikacje na iPhone. Masochista nie jestem, nie edytuje dokumentow telefonem. Mialem potrzebe napisania czegos, bo udostepniono mi dokumenty, ktorych nie moglem wyniesc , uzylem notatek. Napisalem , co trzeba, wyslalem sobie mailem.
Wiecej od telefonu nie potrzebuje. Wlasnie dla takich jak ja jest iPhone.
Sam widzisz ze taki iPhone nawet głupich wizytówek nie obsługuje a przydają się
Obsługuje. Mailowo. Znów podkreślę: z mojego punktu widzenia nie jest to niedogodność.
jak np chcesz komuś wysłać coś ciekawego z swojego telefonu (zdjęcie, filmik, itp) to nosisz ze sobą iPhona i laptopa żeby przez USB wysłać??
Zdjęcia wysyłam mailem lub uploaduje na Mobile Me i wysylam link do galerii. Filmikow nie wysylam, bo jakoś ani mnie, ani nikogo ze znajomych filmy w telefonie nie pasjonuja. Hiphopowe mp3 tez nie.