Pod linkiem, który podałeś czytamy:
Może ja jestem słaby z angielskiego, ale według mnie wynika z tego, że są autoryzowanym serwisem dla iPodów i Mac. Natomiast w Polsce mają kontrakt z T-Mobile i Orange dla iPhone.
No ja nie mam czasu uczyć Ciebie języka. Z tego co napisali wynika bynajmniej co innego niż Tobie się wydaje. Zamiast dalej ciągnąć OT nie mający nic wspólnego z tematem wątku, polecam przeczytanie pierwszego zdania którego zabrakło w cytacie Twoim, a jest kluczowe w obaleniu Twojej tezy, że nie ma słowa o tym, że mają błogosławieństwo Apple: "We are an Apple Approved Service Provider."
Na stronie Regnersis.pl są loga firm, dla których serwis robią i nie ma tam logo Apple.
No i czego to dowodzi? Pewnie tego, ze pracownicy Regenersis jeżdżą potajemnie do Chin i wykradają im refurby, po czym wydają je niczym nieświadomym klientom w Polsce udając, że mają je legalnie od Apple? Bo do takiego absurdu próbujesz tę rozmowę sprowadzić, twierdząc, że Regenersis nie ma autoryzacji Apple. Ciekawe skąd refurby biorą w takim razie?
Na https://locate.apple.com nawet jak się wybierze serwisy Mac i poda Raszyn (siedziba Regenersis) to nie ma ich na liście.
Pewnie dlatego, że oni nie serwisują komputerów i monitorów w Polsce.