Gdybym umiał, to bym napisał. A ponieważ nie umiem, to po prostu nie używam.
Kiepskie wytłumaczenie.
A ja mam to gdzieś. Jak będę potrzebował użyć programu, który jest tylko na Windows, to po prostu odpalę ten system. Dotyczy to też tlenu, który w wersji win bardziej mi się podoba. Mimo że używam Maca, to nie jestem do niego tak przywiązany, jak niektórzy.
Mów za siebie, a nie za wszystkich. Bo w przeciwnym razie wypadasz śmiesznie: "Nazywam się Milion, bo za miliony kocham i cierpię katusze".

Kolego, Twoje wypowiedzi w tym Temacie nawet nie otarły się o zasady dobrego smaku. Na szczęście nie są żadnym wzorem do naśladowania. Jeśli nie masz zamiaru dodać nic rzeczowego do dyskusji, to może po prostu sobie daruj? Wyładować można się na wiele sposobów, nie psuj dobrego rzeczowego wątku wpychaniem na siłę swojego zdania, w przypadku gdy Ciebie nie obchodzi zdanie innych.
Wątpliwe. Na świecie OS X używa 10x więcej ludzi niż linuksa. Czy możliwe, żeby u nas statystyki były aż tak odwrócone? Dodatkowo za OS X płaci się niebagatelne pieniądze, a więc siłą rzeczy jego użytkownicy maja więcej pieniędzy a więc tym bardziej powinni się cieszyć większym zainteresowaniem developerów niż użytkownicy linuksa.
Skąd posiadasz te dane ? Zauważ że Polska to biedny kraj w środku Europy, który wcale nie jest żadną technologiczną potęgą. Windows jest popularny bo jest dobrze znany i ludzie są do niego przekonani. Linux jest darmową alternatywą, używaną przez tych bardziej świadomych posiadaczy komputerów, którzy znają znaczenie słowa Open Source. Wiele jeszcze wody w Wiśle upłynie nim MAC OS X stanie się u nas tak popularny jak Linux, choć nie ukrywam, że chciałbym by był. Polska to nie USA, niestety. To, że na maki ukazał się natywny tlen, to dobry znak, i można się z tego tylko cieszyć. No chyba że myśli się kategoriami Kolegi fraDiavolo, wtedy "ma się to gdzieś".