Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[21.02.2009] WARSZAWA - SPOTKANIE URODZINOWE MYAPPLE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
119 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: [21.02.2009] WARSZAWA - SPOTKANIE URODZINOWE MYAPPLE (0 użytkowników oddało głos)

1. TAK (25 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

2. NIE (11 głosów [14.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.67%

3. JESZCZE NIE WIEM (39 głosów [52.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 52.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#51 michal.wawryniuk

michal.wawryniuk
  • 11 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:17

Wyrazam swoje zainteresowanie impreza, deklaruje, ze jezeli nie wypadnie mi tego dnia nic naprawde waznego, to sie pojawie. Do zobaczenia!

#52 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 lutego 2009 - 02:57

Ja zaś mam nadzieję skromną, że pojawią się na spotkaniu osoby, które z pewnych względów opuściły MyApple...

#53 adam1201

adam1201
  • 7 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 15:15

Ja myślę, że też wpadnę z kolegą.:D

#54 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 lutego 2009 - 11:48

To jak panowie, są jakieś ustalenia co do miejsca, bo czasu coraz mniej.

#55 M@thias

M@thias
  • 188 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 lutego 2009 - 20:57

Co do miejsca to może Nora na krakowskim.... ot taka propozycja:)

#56 Juno

Juno
  • 261 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 lutego 2009 - 01:35

aaaa... pomylka..

#57 M@thias

M@thias
  • 188 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lutego 2009 - 00:30

ok ok ok nie chciałem nie bijcie...!!! lol ;)

#58 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 20:16

Zegar tyka chlopaki - jaka decyzja co do miejsca?

#59 mkrzysztof

mkrzysztof
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lutego 2009 - 22:25

Cześć,
powiem tak. Przyjde na pewno, chociaż jest to mój pierwszy raz na takim spotkaniu. Dobrze, że się wogóle spotkania Apple odbywają w tym kraju. Shown King powiedział w filmie MacHeads: "Kochaj community, nie Apple", tak więc idąc za tym hasłem dobrze, aby takie spotkania się odbywały, może zaowocują jakimś pomysłem na szkolenia, spotkania treningowe, a może nawet podcastami na żywo co? Nie wiem czemu nie możemy wybrać miejsca, najlepiej jak będzie to coś na ustroniu, tak aby spokojnie pogadać i nie bać się wyciągnąć laptopa jeśli zajdzie taka potrzeba.

Proponowałem "Regenerację", może być też np. Cykada (http://www.cykada-wina.pl/) Chodziłem tam często po pracy. Nie ma tam za dużo miejsca, ale jest bardzo kameralnie i spoko ceny.

#60 Juno

Juno
  • 261 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 lutego 2009 - 17:42

Dekanta jest tez ok, ale nie wiem czy tam wifi jest.

#61 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 14 lutego 2009 - 00:37

Czy musi być wifi, dajcie spokój. Idziemy się spotkac, by porozmawiać i wypić piwko a nie siedzieć przy komputerach.

#62 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 lutego 2009 - 13:41

A może zrobić małą listę miejsc i ankietę, wtedy "demokratyczna" ;-) większość podejmie decyzję*co do miejsca. Bo czasu coraz mniej i coraz większe potencjalne problemu z zabukowaniem miejsca w lokalu.

#63 mkrzysztof

mkrzysztof
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 lutego 2009 - 22:09

A może zrobić małą listę miejsc i ankietę, wtedy "demokratyczna" ;-) większość podejmie decyzję*co do miejsca. Bo czasu coraz mniej i coraz większe potencjalne problemu z zabukowaniem miejsca w lokalu.

No dokładnie, bo tak to ciężko nawet śledzić jakie są opcje. BTW, byłem dzisiaj w "Regeneracji" (www.regeneracja.waw.pl) i muszę powiedzieć, że bardzo sympatyczna miejscówka. Jest klimatycznie, niezłe jedzenie i fajny wystrój do robienia fotek. Maci wpisują się w ten wystrój wyśmienicie. Ja to miejsce polecam!

#64 robaczyfka

robaczyfka
  • 29 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 23:49

Czesc!

Jako ze to beda moje pierwsze urodziny ;) chetnie zajrze (o ile czas pozwoli), zeby poznac towarzystwo na zywo :)

Skoro decyzja co do knajpy jeszcze nie zapadla, to tez rzuce propozycje:
Tortilla Factory (rog Poznanskiej i Wilczej):
Tortilla Factory. Restauracja, Warszawa, Wilcza 46 (róg Poznańskiej) - pkt.pl
Maja pare duzych stolow i kanap, wiec jest jak sie pomiescic. Nie wiem tylko, jak z zasiegiem (dla tych, co koniecznie chca sie podpiac).

Pozdrawiam,
robal.

#65 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 lutego 2009 - 00:13

W kwestii lokalizacji lokalu powiem tylko jedno - musi być*blisko metra. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że spotkanie skończy się*późno. W ubiegłym roku, wliczając wyskok do McDonalds'a jedynym sensownym powrotnym środkiem transportu były albo ostatnie zjazdowe tramwaje, albo metro. I mimo wszystko z tych dwóch środków KM metro mimo wszystko i bezpieczniejsze i wygodniejsze, a na 100% pojawi się niejedna osoba ze sprzętem.

#66 huski

huski
  • 1 063 postów
  • SkądEU

Napisano 16 lutego 2009 - 00:43

No ja mam daleko trochę więc odpadam, a szkoda. Trzeba przyjść z laptopem ?

#67 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 lutego 2009 - 09:47

huski jeśli koniecznie musisz ;-) ja zabieram tylko telefon wnoszę do osób władnych o stworzenie ankiety z lokalizacjami, osobiście skłaniam się do propozycji MLS aby wybrać lokal możliwie blisko metra

#68 likon

likon
  • 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 lutego 2009 - 14:19

TO GDZIE W KONCU BEDZIE SPOTKANIE?

#69 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lutego 2009 - 14:54

likon biorąc pod uwagę decyzyjność warszawskiej braci to chyba nigdzie :(

#70 Robbien

Robbien
  • 18 postów
  • SkądKraków / Londyn

Napisano 17 lutego 2009 - 15:09

A moze jakis symultaniczny wariant w Londynie? ;)

#71 mkrzysztof

mkrzysztof
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lutego 2009 - 18:19

likon biorąc pod uwagę decyzyjność warszawskiej braci to chyba nigdzie :(

No to byłaby plama! Zostało niewiele dni, super byłoby się spotkać! Ja jeszcze na takim spotkaniu nie byłem, ale chętnie podyskutowałbym o tym jak wygląda rynek oraz community Apple w Polsce, a Wy nie? No więc może by się tak zmobilizować co?:evil:

#72 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 21:50

Panie i panowie, Warszawa jako jedyne miasto w Polsce nie wybrało jeszcze miejsca spotkania - jeśli do czwartku nie wybierzecie czegoś wspólnie, poproszę b.milewskiego i davvidoo do ostatecznego wybrania miejsca. Szkoda okazji, bo będzie fajnie ;)

#73 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 lutego 2009 - 00:10

Ha, najwięcej chętnych i brak miejsca. Ja mimo iż Warszawiakiem jestem nie wypowiem się co do miejsca bo rzadko bywam w lokalach, polecałem jedynie Chłodną ale niestety termin 21 lutego mają*zaklepany...

#74 dziadeq

dziadeq
  • 32 postów
  • SkądFrankfurt

Napisano 18 lutego 2009 - 09:31

Czesc!

Jako ze to beda moje pierwsze urodziny ;) chetnie zajrze (o ile czas pozwoli), zeby poznac towarzystwo na zywo :)

Skoro decyzja co do knajpy jeszcze nie zapadla, to tez rzuce propozycje:
Tortilla Factory (rog Poznanskiej i Wilczej):
Tortilla Factory. Restauracja, Warszawa, Wilcza 46 (róg Poznańskiej) - pkt.pl
Maja pare duzych stolow i kanap, wiec jest jak sie pomiescic. Nie wiem tylko, jak z zasiegiem (dla tych, co koniecznie chca sie podpiac).

Pozdrawiam,
robal.

Uwielbiam T F super klimat, sympatycznie itd.

ale :

1- nie ma netu ( mi to nie przeszkadza )
2- ceny sa adekwatne do jakosci jedzenia - a jedzenie baardzo dobre :] ( mi to rowniez nie przeszkadza)

jednak sledzac dyskusje oba argumenty razem jak i kazdy z osobna dyskwalifikuja ta knajpe dla wiekszosci osob

Sam nie mam pomyslu - malo chodze po knajpach - a juz napewno nie zwracam uwagi na to czy jest tam net
Jednak co do cen to w sumie spotkanie raz na rok - i chyba nie musicie kupowac 20 piw ?

#75 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 lutego 2009 - 09:58

osobiście skłaniam się do zawężenia wyboru do dwóch góra trzech knajp moje typy: Regeneracja Dekanta Preferowana Regeneracja.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych