Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[21.02.2009] WARSZAWA - SPOTKANIE URODZINOWE MYAPPLE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
119 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: [21.02.2009] WARSZAWA - SPOTKANIE URODZINOWE MYAPPLE (0 użytkowników oddało głos)

1. TAK (25 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

2. NIE (11 głosów [14.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.67%

3. JESZCZE NIE WIEM (39 głosów [52.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 52.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#26 Smierc

Smierc
  • 379 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 stycznia 2009 - 18:57

Gdniazdo Piratów, ale tam nie ma WIFI chyba?

#27 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 stycznia 2009 - 19:47

Miało być*cicho i spokojnie, z Wi-Fi i piwkiem. Więc postuluję raz jeszcze - Chłodna25 :)

#28 equinoxe

equinoxe
  • 4 721 postów
Napisano 20 stycznia 2009 - 20:06

Raz tam byłam i miło wspominam :)

#29 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 stycznia 2009 - 10:50

Ech. Niestety, na Chłodnej 25 nie da rady - 21 lutego sala byłaby wolna tylko do 17. Co innego, gdyby spotkanie było np. 20 lutego - wtedy mielibyśmy całą salę bez ograniczeń...

#30 Smutny

Smutny
  • 109 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 stycznia 2009 - 15:59

hm a to ma być jakiś pub ? czy może być kawiarnia dla przykładu ? szybki internet oraz duży lokal jest na świętokrzyskiej w kawiarni book house cafe - gdyby był potrzebny to można nawet duży rzutnik odpalić a z rezerwacją też nie byłoby problemu - pytanie tylko czy odpowiada miejsce ?

Pierwszy bookhousecafé już działa! - Księgarnia internetowa Dom Książki

#31 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 22 stycznia 2009 - 01:34

Miejsce wydaje się być całkiem pozytywne. Jestem za :)

#32 some0NE

some0NE
  • 178 postów
  • SkądW-wa

Napisano 23 stycznia 2009 - 00:04

Ja na pewno się pojawię. :D

#33 Dante

Dante
  • 116 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 23 stycznia 2009 - 09:24

21 będę w Wawie i z przyjemnością wpadłbym na to spotkanie, jeżeli chodzi o miejsce to obtuję za Hard Rockiem:) BTW po co Wam to WiFi :P:?: dla nikogo chyba Mac nowością nie jest, a nie chodzi o to żeby gapić się w monitory tylko spotkać i pogadać :P ale może się mylę...

#34 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 10:48

21 będę w Wawie i z przyjemnością wpadłbym na to spotkanie, jeżeli chodzi o miejsce to obtuję za Hard Rockiem:) BTW po co Wam to WiFi :P:?: dla nikogo chyba Mac nowością nie jest, a nie chodzi o to żeby gapić się w monitory tylko spotkać i pogadać :P ale może się mylę...

Planujemy zrobić swego rodzaju relację na żywo z urodzin.
Dobrze by było aby z każdego miasta była możliwość co 30-40 min przysłania zdjęcia i krótkiego komentarza co właśnie się dzieje :)

#35 equinoxe

equinoxe
  • 4 721 postów
Napisano 23 stycznia 2009 - 20:22

(...)a nie chodzi o to żeby gapić się w monitory tylko spotkać i pogadać :P ale może się mylę...

Ha ha :)
Z wiatrakami niestety nie wygrasz. Też przez to przechodziłam :D

#36 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 23:56

Ja generalnie jestem za tym żeby można było spokojnie, na legalu przynieść swego kompa - jak ktoś preferuje monitor zamiast ludzkich twarzy to cóż: jego osobisty problem i dramat, nie ma co robić krucjaty... ;) Fajnie by było jeszcze gdyby któryś z warszawskich moderatorów jako przedstawiciel MA zadzwonił/napisał do dawnych "pogniewanych" użytkowników z Warszawy - często obecnych blogerów - i zaprosił ich na imprezę. W końcu to też część MA, nawet jeżeli tego dawniejszego: z czasów przed Pankiem czy iPhonem... :D

#37 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 10:28

hm a to ma być jakiś pub ? czy może być kawiarnia dla przykładu ? szybki internet oraz duży lokal jest na świętokrzyskiej w kawiarni book house cafe - gdyby był potrzebny to można nawet duży rzutnik odpalić a z rezerwacją też nie byłoby problemu - pytanie tylko czy odpowiada miejsce ?

To Ty chcesz się spotkać żeby porozmawiać, czy żeby siedzieć przy komputerach i rzucać coś na ścianę?

---- Dodano 25-01-2009 o godzinie 10:32 ----

21 będę w Wawie i z przyjemnością wpadłbym na to spotkanie, jeżeli chodzi o miejsce to obtuję za Hard Rockiem:)

HRC ssie. Nie chodzi już o ceny, atmosfera jest średnia, poza tym gdy ludzie poznoszą swój sprzęt, to reszta będzie się patrzeć na nich jak na kosmitów.

BTW po co Wam to WiFi :P:?: dla nikogo chyba Mac nowością nie jest, a nie chodzi o to żeby gapić się w monitory tylko spotkać i pogadać :P ale może się mylę...

Mylisz się :) Dwa lata temu i w tamtym roku lobbowałem za tym, aby nie przynosić stuff'u, ale nic to nie dało ;)

#38 Smutny

Smutny
  • 109 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 stycznia 2009 - 12:22

To Ty chcesz się spotkać żeby porozmawiać, czy żeby siedzieć przy komputerach i rzucać coś na ścianę?

chcę się spotkać żeby porozmawiać- przy komputerze to się w domu nasiedzę.

Wspomniałem o rzutniku tylko i wyłącznie jako opcja( którą osobiście nie wiem jak wykorzystać ale może ktoś inny będzie miał pomysł), nie musimy od razu pędzić tam na złamanie karku i patrzeć ślepo na rzutnik.

#39 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 13:10

chcę się spotkać żeby porozmawiać- przy komputerze to się w domu nasiedzę.

Wspomniałem o rzutniku tylko i wyłącznie jako opcja( którą osobiście nie wiem jak wykorzystać ale może ktoś inny będzie miał pomysł), nie musimy od razu pędzić tam na złamanie karku i patrzeć ślepo na rzutnik.

Zawsze można jakiś film puścić, np. coś z MAtv... :lol:

#40 Dante

Dante
  • 116 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 26 stycznia 2009 - 00:57

HRC ssie. Nie chodzi już o ceny, atmosfera jest średnia, poza tym gdy ludzie poznoszą swój sprzęt, to reszta będzie się patrzeć na nich jak na kosmitów.

E tam ssie, jedzonko mają dobre, nawet bardzo, atmosfera fakt jest specyficzna:-D ale wiesz, może to, że "reszta" będzie patrzeć jak na kosmitów na tych, którzy wyciągną sprzęt zmobilizuje ich do schowania go:P i w pewien sposób przymusi do "tradycyjnego" sposobu integracji :-D który jak na szczęście widzę rozsądniejsza część załogi preferuje:D

#41 Juno

Juno
  • 261 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:44

HDC i smierdzi i ma w ogole jest slabe. :-/ A co do sprzetu, to wolny kraj i jak ktos chce cos dzwigac to jego wola. :-) Ja tam bym pewnie pare rzeczy sie dowiedzial, ale sam bym nie nosil. :-) Pozdrawiam.

#42 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:56

Fajnie by było jeszcze gdyby któryś z warszawskich moderatorów jako przedstawiciel MA zadzwonił/napisał do dawnych "pogniewanych" użytkowników z Warszawy - często obecnych blogerów - i zaprosił ich na imprezę. W końcu to też część MA, nawet jeżeli tego dawniejszego: z czasów przed Pankiem czy iPhonem... :D

Hej, przede mną wiele nie było bo dość wcześnie się zarejestrowałem.

#43 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:14

Hej, przede mną wiele nie było bo dość wcześnie się zarejestrowałem.

Hehe, nie chciałem dodawać, że przed wyje... banem Cię. :P
Dobrze, że wpadłeś. Wbijasz na imprezę?

#44 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:28

no to widze ze duzo osob sie zjawi... trzeba jakis wiekszy lokal zorganizowac...

#45 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:34

Hehe, nie chciałem dodawać, że przed wyje... banem Cię. :P
Dobrze, że wpadłeś. Wbijasz na imprezę?

Raczej nie.

#46 joasiek

joasiek
  • 8 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2009 - 09:06

Ja też zaznaczyłam jeszcze nie wiem, bo ani czasu ani miejsca, swojego rozkladu tez jeszcze do konca nie znam, ale chcialabym byc :-) Mam nadzieje do zobaczenia:-)

#47 mkrzysztof

mkrzysztof
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 stycznia 2009 - 18:29

Propozycja knajpki w W-wie

Cześć,
może tak tutaj: www.regeneracja.waw.pl? Ktoś miał więcej z tym lokalem do czynienia w W-wie?

#48 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 00:25

A może Czuły Barbarzyńca?

#49 mkrzysztof

mkrzysztof
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2009 - 00:31

Znaczy się co?

#50 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2009 - 16:20

Obawiam się, że w Czułym Barbarzyńcy może być*za ciasno to po pierwsze, a po drugie w tego typu miejscach trzebaby się najpierw dowiedzieć, czy w ogóle byłoby można. Tak jak w przypadku Chłodnej 25.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych