Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sony Alpha a200 czy inna lustrzanka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#76 adi3124

adi3124
  • 531 postów
  • SkądGdynia

Napisano 18 sierpnia 2009 - 23:18

Autorem cytatu jest skubielec Zobacz post
Fotki: ..:: SKUBI PORTFOLIO ::.. Praktycznie wszystkie fotki wykonane kitowym obiektywem, czasami tylko podpinałem SIGMĘ 70-300.

a za te ślubne płacili tobie coś* ?

#77 iPestek

iPestek
  • 564 postów
  • SkądKópertino

Napisano 19 sierpnia 2009 - 03:38

Jeżeli chodzi o walki systemowe to ja mam do powiedzenia tyle, co w innym temacie: http://www.myapple.p...html#post983821 ;) Jednym słowem przy zakupie lustrzanki lepiej radzić sobie samemu ;D

To prawda!

Po przeczytaniu recenzji, obejrzeniu sampli wybrać się do sklepu i pomacać wybrane aparaty - nic nie oddaje tego co wrażenia organoleptyczne.

#78 mbytom

mbytom
  • 404 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 08:47

Jeszcze raz wielkie dzieki za rady i wskazowki, pozdrawiam wszystkich

#79 skubielec

skubielec
  • 104 postów
  • SkądChoszczno

Napisano 19 sierpnia 2009 - 14:00

Do wszystkich trzech "lubiących" moje fotki inaczej :) Jak pisałem powyżej, jestem totalnym amatorem, wiem że moje fotki to dno, i nawet metr mułu .... nie ma sensu tego wyciagać, widac to gołym okiem ... :) Widze, że zrobił się mały offtop pt.: skomentujmy amatorskie fotki skubielca :) Jeszcze do adi3124: nie biore za fotki kasy, robie je amatorsko i dla zabawy, nie jestem orofesjonalista tylko zwykłym totalnym amatorem :) Pozdrawiam wszystkich "PRO" :] Aha, no i przy okazji, watek jest o A200 a nie o moich fotkach, więc prosiłbym o trzymanie się watku ;)

#80 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 19 sierpnia 2009 - 14:03

Stary, jak żeś wyjechał z taką armatą to się nie dziw. To że jesteś amatorem na zdjęciach widać ale nikt nie komentował tego. Chodzi o gwałt jaki zadałeś poczuciu estetyki i dobremu smakowi masakrując jeszcze bardziej te zdjęcia idiotyczną obróbką. Napisać o nich kiczowate to by była obraza dla kiczu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych