[KONSOLE] Rozmowy ogólne, gry, porady...
Posted 28 November 2009 - 13:59

Posted 28 November 2009 - 14:38
a ja mam pytanie czy ktos bawi sie PS3 media server ? chodzi mi oto ze notorycznie mi sie to wiesza czy tez macie problemy z ta aplikacja mam tez conect360 ale tu z kolei jest problem z puszczaniem filmow o napisach nie wspominajac
Chlopie , co Ci sie wiesza , najlepsza konsola ever made , a Tobie sie cos wiesza

Nadla blad z trofeami i ich aktualizacja.
Net w Ps3 ssie po calosci.
Posted 29 November 2009 - 11:27
Chlopie , co Ci sie wiesza , najlepsza konsola ever made , a Tobie sie cos wiesza
![]()
Nie tak dawno byla aktulizacja ktora w zasadzie nic nie poprawila.
Nadla blad z trofeami i ich aktualizacja.
Net w Ps3 ssie po calosci.
Do ilu dochodzą ci trofea?
Mi do 10%.
Aktualizacja dała j. polski.
Posted 29 November 2009 - 12:18

Posted 29 November 2009 - 17:47
Posted 29 November 2009 - 18:40
Posted 29 November 2009 - 20:27
Posted 18 July 2010 - 22:51
Jak że ostatni wpis w tym temacie jest z końcówki roku 2009, a od tam tego czasu sporo się zmieniło w świecie konsol a dokładnie w świecie Xboxa 360.
Chciałem Was zapytać:
1. Co myślicie o odświeżonej konsoli xbox 360 [url=http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/x/xbox360-250GB/default.htm]Xbox 360[/url]
2. Jaka jest wasza opinia na temat wprowadzenia xbox Live w Polsce?
Jeśli chodzi o mnie to od małego jestem wychowany na PC z Win na pokładzie a co za tym idzie wszelkie gry w jakie się zaopatrywałem były to wydania na PC. Ostatnio wpadła mi taka myśl do głowy że może należałoby to zmienić i przesiąść się na konsole xbox 360\PS3
Tu właśnie rozpoczynają się moje obawy czy kupno którejś z tych konsol nie będzie "strzałem w plecy" czy nie okaże się że za 2 lata Sony jak i Microsoft nie wydadzą całkiem nowej konsoli a stare pozostaną bez wsparcia??
Co myślicie na ten i wyżej wymienione tematy, jakie są Wasz opinie??
Pozdrawiam:)
Posted 18 July 2010 - 23:04

Posted 18 July 2010 - 23:26
Posted 18 July 2010 - 23:48

Posted 19 July 2010 - 06:22
Nie możliwe żeby nowa generacja konsol wyszła dopiero za 4 lata- to jakaś brednia. W tej chwili PC zdecydowanie wyprzedza konsola pod względem możliwości graficznych co widać w nowych grach. Moim zdaniem za 1, max 2 lata wyjdą nowe konsolki od microsoft i sony. Skoro dzisiaj odstają graficznie to co dopiero za rok.
Już teraz mówi się o coraz większym wsparciu producentów dla PC ponieważ chcą się rozwijać i z konsol obecnej generacji nie są w stanie wycisnąć już więcej.
Poza tym xbox rządzi ;] [ps3 ma beznadziejnego jakościowo pada i kiepski tryb online w porównaniu ze świentym na xbox] dla mnie granie na PC to męczarnia, nie nawidzę siedzieć na foteliku komputerowym skupiony jak na klozecie, prawą rękę trzymając na myszcze a lewą operując klawiaturą- to jest beznadziejne.
Na konsoli rozsiadam się w dużym wygodnym fotelu lub leżę na łózku i pykam na dużym telewizorze, przedewszystkim rywalizując online.
Od kiedy przesidłem się na konsole nie wyobrażam sobie grania na pcecie- no chyba, że jakiś mmo jak Age of Conan czy World of Warcraft [niestety na konsole nic takiego póki co nie ma - może nowa generacja konsol to zmieni! ].
I jak tu może funkcjonować argument, że Mac jest gorszy bo nie ma takiego wsparcia gier jak PC- moim zdaniem PC również nie jest do grania ;] innego zdania są tylko hardcorowcy, którzy nigdy konsoli nie miele i ciągle się podniecają wsadzaniem nowych podzespołów żeby gra na full działała płynnie xD [kiedyś byłem jednym z nich- lol]
Są różne prognozy, spece z tynku gier wieszczą, że bedzie to 2012 rok , ja swoją wypowiedź oparłem na podstawie wypowiedzi analityków z WallStreet - nie mogę znaleźć teog opracowania, ale będę intensywnie szukał - w wielkim skrócie, po prostu jeszcze cztery lata pozwoli wyciągnąć max kasy z obecnej generacji a jak wiadomo wszystko jest robione dla kasy.
Posted 19 July 2010 - 09:15
moim zdaniem PC również nie jest do grania ;] innego zdania są tylko hardcorowcy, którzy nigdy konsoli nie miele i ciągle się podniecają wsadzaniem nowych podzespołów żeby gra na full działała płynnie
Zależy kto co lubi, jeśli chodzi o kontroler (pad/myszka). Nowe podzespoły? Mój komputer ma ponad dwa lata i wszystko wciąż chodzi na maksymalnych detalach.
Posted 26 August 2010 - 20:21

Posted 27 August 2010 - 16:29

Posted 27 August 2010 - 16:37
Nie możliwe żeby nowa generacja konsol wyszła dopiero za 4 lata- to jakaś brednia. W tej chwili PC zdecydowanie wyprzedza konsola pod względem możliwości graficznych co widać w nowych grach. Moim zdaniem za 1, max 2 lata wyjdą nowe konsolki od microsoft i sony. Skoro dzisiaj odstają graficznie to co dopiero za rok.
Już teraz mówi się o coraz większym wsparciu producentów dla PC ponieważ chcą się rozwijać i z konsol obecnej generacji nie są w stanie wycisnąć już więcej.
Poza tym xbox rządzi ;] [ps3 ma beznadziejnego jakościowo pada i kiepski tryb online w porównaniu ze świentym na xbox] dla mnie granie na PC to męczarnia, nie nawidzę siedzieć na foteliku komputerowym skupiony jak na klozecie, prawą rękę trzymając na myszcze a lewą operując klawiaturą- to jest beznadziejne.
Na konsoli rozsiadam się w dużym wygodnym fotelu lub leżę na łózku i pykam na dużym telewizorze, przedewszystkim rywalizując online.
Od kiedy przesidłem się na konsole nie wyobrażam sobie grania na pcecie- no chyba, że jakiś mmo jak Age of Conan czy World of Warcraft [niestety na konsole nic takiego póki co nie ma - może nowa generacja konsol to zmieni! ].
I jak tu może funkcjonować argument, że Mac jest gorszy bo nie ma takiego wsparcia gier jak PC- moim zdaniem PC również nie jest do grania ;] innego zdania są tylko hardcorowcy, którzy nigdy konsoli nie miele i ciągle się podniecają wsadzaniem nowych podzespołów żeby gra na full działała płynnie xD [kiedyś byłem jednym z nich- lol]
Trochę gram na konsoli PS3 i na kompie i jaka gra PC twoim zdaniem wyprzedza nowe tytuły na x360 czy PS3. Jeżeli ma się porządne TV to gry konsolowe rządzą.
Posted 27 August 2010 - 16:54
Posted 27 August 2010 - 22:00
Posted 29 August 2010 - 20:52

Posted 29 August 2010 - 21:10
Posted 29 August 2010 - 21:22
fakt, przy Wii można się dobrze bawić. Oczywiście jeżeli będą to gry dla więcej niż jednej osoby i nie produkcje takie na przykład jak NFS, bo inaczej to się raczej chcę płakać a nie grać za sprawą oprawy graficznej

A dla fanów wii-remot będzie wspomniany wyżej PSMove dla PlayStation, także teraz to Wii może
zakończy swój żywot..

Na chwilę przejdę jeszcze do Mafii 2, o której wcześniej pisałem. Gra szczerze mówiąc nie zrobiła na mnie dużego wrażenia. Chyba zbyt duże oczekiwania miałem. Jest fajna, owszem. Fabuła naprawdę niezła, ale jest mnóstwo niedoróbek, które prują ogólny efekt...
Posted 29 August 2010 - 21:23

Posted 30 August 2010 - 08:55
Posted 30 August 2010 - 09:01

Posted 30 August 2010 - 09:01
Mafia 2 już skończona, fanom jedynki polecam, fabuła świetna
To chyba kiepska jak jeden weekend starcza

Zakupilem wczoraj, fajnie, ze juz oficjalniemna pudelku jest napisane, ze Live na swieta w Polsce

3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users