Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iBike - czyli Macowcy na rowerach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
280 odpowiedzi w tym temacie

#126 Artur Kaiser

Artur Kaiser
  • 178 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 29 maja 2007 - 22:27

czesio, klasyka, klasyka :-)

#127 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 29 maja 2007 - 22:30

Gdyby nie cena już bym miał

#128 Artur Kaiser

Artur Kaiser
  • 178 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 29 maja 2007 - 22:37

Racja ale niektórzy szukają takich rowerów to tak jak z samochodami są różne marki i ceny. ...co tu dużo mówić-jeśli masz pieniądze możesz pozwolić sobie na "lexusa" :-) Zawsze można złożyć samemu rower (lubię składać rowery od podstaw). Wtedy robisz taki rower pod swoje wymagania. Niecałe 4 lata podstawowym narzędziem mojej pracy był rower. :-) Teraz albo kupie sobie nowy, albo złoże kolejny od podstaw łącznie z grafiką na ramę :-)

#129 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 29 maja 2007 - 22:56

Koniecznie składaj, co prawda musisz się liczyć z tym ,że za ten sam sprzęt zapłacisz więcej(już chyba tak zrobiłeś z kompem) ,ale mogę dać sobie rękę uciąć ,że już zawsze będziesz podchodził do niego inaczej, w pewnym sensie zostawisz jakąś cząstkę siebie;) Uwielbiam zabawę "Pokaż mi jakąś śrubkę(część), a powiem ci gdzie jej miejsce" To koniec bo mi się łezka zakręciła w oku;)

#130 JSG

JSG
  • 5 459 postów

Napisano 29 maja 2007 - 23:13

Troch OT ale w kontekście tego komarka, 2/3 czerwca na wyścigach jest giełda motocyklowa, wybieram się... może uda się tanio trafić javkę skuter 50cm :P

#131 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 11 marca 2008 - 23:19

Mój iRower, jest jabłko, rozwalona Gila sprzed roku i kenda flejmy, które inteligentnie założyłem w drugą stronę ;D Bydlaki ciężko schodzą, więc sobie darowałem poprawę ;P BTW, może ktoś chce pianino?
Dołączona grafika

lepiej? :P

#132 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 12 marca 2008 - 19:10

Dołączona grafika
Taka popierdziawka, najtańszy giant jaki był w sklepie ;) Miałem ochotę na krossa, był 200 zł tańszy (bo polski) i miał 2 razy lepszy osprzęt, ale niestety nie wystarczyło dla mnie. w sumie jestem dosyć zadowolony, ale te przerzutki są beznadziejne, strasznie miękkie i obijają się o ramę nawet przy małych nierównościach... Do górskiego roweru pchać osprzęt na szosę O.o Muszę zainwestować w deory.
Flickr: Michau92's photos tagged with bike

Aha, muszę mu gdzieś japco przykleić, ale nie wiem za bardzo gdzie.

#133 _kaz

_kaz
  • 213 postów

Napisano 12 marca 2008 - 22:50

dobra to i ja pokaze moje cudo, z tym ze nie robie na nim zbyt wiele kilometrow
co najwyzej zdobywam wysokosci ;P
Dołączona grafika

#134 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 13 marca 2008 - 00:13

dobra to i ja pokaze moje cudo, z tym ze nie robie na nim zbyt wiele kilometrow
co najwyzej zdobywam wysokosci ;P
Dołączona grafika

Beemiksiarz widzę i przepalone niebo :P

#135 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 13 marca 2008 - 01:40

Nie mam swoich dwóch kółek bo ja strasznie katuje sprzęt w lesie i hardcorowych stokach. Moje marzenie.

Dołączona grafika

SCOTT | Bike | Mountain Bikes | Gambler | Gambler DH 10

Tylko ta cena........:-x

#136 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 13 marca 2008 - 08:16

ibartek rzeczywiscie ladny, ja mam ukrainke :D (ale jakbym mogl to bym wrocil na 20 cali)

#137 _kaz

_kaz
  • 213 postów

Napisano 13 marca 2008 - 11:35

zaden bmx tylko biketrial ;P a ty Bartku nie wolalbys santa cruza? ewentulanie Karpiela jak juz ma byc w marzeniach tylko :P

#138 blackdog

blackdog
  • 205 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 13 marca 2008 - 12:01

Ja jeżdżę na rowerze Orbea Lanza na napędzie SRAM i przedni amortyzator RS Duke. Mam trochę sportowe zacięcie do maratonów MTB, ale jakoś sukcesów nie odnoszę, jestem zawsze gdzieś w środku stawki. Bardzo lubię a może nawet kocham ten sport. Gdy jadę poprzez puszczę to zapominam o wszystkich zmartwieniach i odprężam się, choć czasami wracam na resztach sił. Pozdrawiam wszystkich makowców katujących siebie i swoje sprzęty :)

#139 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 13 marca 2008 - 12:39

Tylko ta cena........:-x

Skoro psujesz sobie kręgosłup przy tak drogim komputerze to już mógłbyś sobie chlasnąć równie drogi sprzęcik do utrzymywania kondycji jakiejkolwiek ;P W ogóle tragedia, tej zimy brzuszek mi przyrósł jak nigdy, to wszystko wina maka tego cholernego PB ;D

#140 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 13 marca 2008 - 16:02

zaden bmx tylko biketrial ;P
a ty Bartku nie wolalbys santa cruza? ewentulanie Karpiela jak juz ma byc w marzeniach tylko :P

Fajne fele _kaz :D Trial jest fajny, ale jakoś bardziej chciałbym mieć dualowy rowerek ;)

#141 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 04 kwietnia 2008 - 01:12

a ja właśnie sprawiłem sobie rowerek :)

Kelly's Axis 2008
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Szału ani szczytu technologicznego nie ma ale jest fajnie wykonany i dobrze mi się na nim jeździ (no narazie to 5 km zrobiłem :))

pozdro

#142 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 04 kwietnia 2008 - 13:12

@owz postaw to przy tym ... czyz nie pieka :D (dzwonka teraz tylko nie ma niestety sie rozpadl)
Dołączona grafika

#143 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 04 kwietnia 2008 - 17:59

a ja właśnie sprawiłem sobie rowerek :)

Kelly's Axis 2008
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Szału ani szczytu technologicznego nie ma ale jest fajnie wykonany i dobrze mi się na nim jeździ (no narazie to 5 km zrobiłem :))

pozdro

Dokładni taki sam ukradli mi we wrześniu, przejechane 15 km. Przecięli blokadę :C. Tobie życzę więcej szczęścia. Ja sobie właśnie na taki odkładam, ale teraz sobie nie dam ukraść, kupiłem sobie lepszą blokadę :)

#144 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 04 kwietnia 2008 - 18:08

Przejezdzam codziennie 10KM w Konstancinie :)

#145 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 kwietnia 2008 - 20:12

przepraszam, nie mam zbytni czasu całego topica czytac ;] ale przeczytam bo tyul mnie zaciekawil, tymczasem... czy jest ktoś, kto się ze mną na wyprawę rowerową wybierze? W Łodzi, miejsce jak dla mnie obojętne ;]

#146 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 21:08

Aż taki desperat czy może jabłkogłowiec totalny?

#147 Adams

Adams
  • 488 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 10:07

iBartek, rower wypasiony, tez moje klimaty, ale ten hamulec z przodu to zwalniacz a nie hamulec :-) Hopy 6 tloczkowe by dali :-) a nie dwu bo to nie hamuje. :-) Po robocie, wysle fotke swojej furki :-)

#148 TimmY

TimmY
  • 621 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 14:21

Maslaq - chce sobie wlasnie taki kupic. Ile za niego zaplaciles? Bylem wlasnie w rowerowym sklepie i skladany rower w kostke naprawde mnie urzekl, moglbym trzymac go w pokoju, a tak to trzeba by na balkonie wspollokatora. Problem w tym, ze taki holenderski prosty rowerek kosztuje 200-300 zl, taki ladny skladany 1700, a zlodzieje czyhaja :) Mam tez do Was pytanie. Czy za jezdzenie po chodniku grozi mandat? Warszawa i jej glowna trasa o godzinie 8 rano to nie jest najbezpieczniejsze miejsce, a slyszalem, ze za jazde po chodniku Straz Miejska i Policja wlepiaja mandaty. Czy spotkal sie ktos z czyms takim lub moze to zdementowac? Pozdrawiam.

#149 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 kwietnia 2008 - 15:12

jazda po chodniku jest dopuszczalna jeśli droga przy której idzie chodnik ma ograniczenie prędkości powyżej 30km/h a chodnik ma min 2 metry :)

#150 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 09 kwietnia 2008 - 16:18

jazda po chodniku jest dopuszczalna jeśli droga przy której idzie chodnik ma ograniczenie prędkości powyżej 30km/h a chodnik ma min 2 metry :)

To nawet nie wiedzialem.

A ile kosztuje przyjemnosc jezdzenia po waskim chodniku?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych