Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ceny iPhone 3G w Era GSM

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1716 odpowiedzi w tym temacie

#1401 _zeus_

_zeus_
  • 35 postów
  • SkądGliwice

Napisano 23 sierpnia 2008 - 11:55

No właśnie ja też mam punkty i również 150zł mniej.
Proszę o detale, jaki abo i jak wyglądała rozmowa. Wy o ten upust postulowaliście czy sami dali?

Zadnej mowy nie miałem ułożonej. Sami mi zaproponowali gdy zadzwoniłem z prośbą o przedłużenie umowy. Abonament mam TWOJA ERA 80 i płace za niego 65zł

#1402 shexbeer

shexbeer
  • 151 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 12:34

No właśnie ja też mam punkty i również 150zł mniej.
Proszę o detale, jaki abo i jak wyglądała rozmowa. Wy o ten upust postulowaliście czy sami dali?

Sami, kumpel dziś dzwonił i też mu sami zaproponowali. Dzwoń... należy Ci się jak psu micha ;)

#1403 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:35

witam wszystkich

moze ktos wie jak to w koncu jest z tym pakietem 500mb?

dzis bylem w salonie i wytlumaczyli mi, ze dane naliczane sa w trybie ciaglym, jedyne zaokraglenie wystepuje na koniec dnia do pelnych 100kb (a nie jak wszyscy tu twierdza - kazde polaczenie to 100kb). chcialem sie upewnic na infolinii, ale mila pani zaczela powtarzac po mnie regulamin, wiec dalem spokoj. Ktos juz czegos doswiadczyl przez ten jeden dzien? :)

@zewlak - cytat z regulaminu:
Dodatkowy pakiet minut, Usługi dodatkowe blueconnect oferowane w Promocyjnych Zestawach oraz Hotspot w sieci Era zostana uruchomione Abonentowi
maksymalnie w ciagu 48 godzin od daty aktywacji karty SIM.

Ja tez pakietu jescze nie mam wiec jak wychodze poza wifi to wyłączam aktywność skrzynki pocztowej żeby sie nie logował. Do jutra do 9 rano nalezy mi sie paczka, ale widocznie maja jakis problem w systemie bo takie rzeczy zazwyczaj przychodzily w chwilkę.

#1404 kamil-o

kamil-o
  • 18 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:47

Dziś pytając o zniżki na iPhone'a dostałem odpowiedź, że nic nie da się załatwić. Dowiedziałem się także, iż od 25.08 z okazji urodzin Ery mają być jakieś okazyjne ceny.

#1405 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 21:26

Martwi mnie to ze dalej ta paczka jest nieaktywna jutro rano o 9 minie 48 godzin i obawiam sie ze maja jakis problem w systemie bo dalej tej paczki aktywnej nie mam

#1406 dziubek123

dziubek123
  • 79 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 22:30

Mają coś popsute z systemami, ja zamówiłem numer domowy w komórce, mieli aktywować w maksymalnie 30 minut a tu już z czwartku zrobiła się sobota, zadzwoniłem do biura obsługi poinformowano mnie że mają wg. regulaminu 5 dni roboczych i że się skontaktują ze mną w środę.

#1407 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 23 sierpnia 2008 - 22:39

Mają coś popsute z systemami, ja zamówiłem numer domowy w komórce, mieli aktywować w maksymalnie 30 minut a tu już z czwartku zrobiła się sobota, zadzwoniłem do biura obsługi poinformowano mnie że mają wg. regulaminu 5 dni roboczych i że się skontaktują ze mną w środę.

Mnie tak zwodziło TP.SA z podłączeniem Neostrady... Rozumiem przez co przechodzisz...

#1408 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 22:52

w regulaminie maja 48 godzin na podlaczenie bluieconnecta 2gb do mojego numeru, jesli nie podlaczą mam chyba prawo korzystać z internetu bezpłatnie bo nie wywiązują się z umowy.

#1409 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 01:03

Witam wziołem dzisiaj w erze iphone 16gb, pani w salonie ery niby mi go automatycznie aktywowała bo powiedziala ze tak telefon musiał bym aktywowac w domu trwało to około 5 minut, następnie przywiozłem telefon do domu odpakowałem niby wszystko ok dam rade dzwonic pisac sms ale gdy chce wejsc do sieci pisze komunikat ze ta funkcja nie jest aktywna(jesli będzie trzeba zacytuje dokładna tresc komunikatu) ale chodzi o to ze jakby dla mojego nr tel internet jest nie aktywny .... przełozyłem karte do sony ericsson k700i no i wszystko pięknie śmiga wraz z internetem po czym ponownie przekładam karte do iphone i interenet dalej nie działa:( co moze byc nie tak?

#1410 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 01:17

dziwna sprawa. wynika ze wina iphone ale nie ma raczej takiej opcji w nim która blokowałaby w ogole sieć. przejrzyj ustawienia czy tam zzegos nie ma wyłączonego

#1411 Blac_ks

Blac_ks
  • 300 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 sierpnia 2008 - 01:28

jak fantazjowalismy zeby go miec to bylo pieknie. teraz zaczynaja sie schody:) joke

#1412 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 01:30

czy obecni userzy Ery w nowej taryfie maja juz aktywny blueconnect, jesli tak/nie to napiszcie czy byla to przedsprzedaz czy juz od 22.08 bo ja tego jeszcze nia mam. W iboa mozecie sprawdzic, wielu moze sie zdziwic ze placą za neta który mial byc w paczce ale chyba jeszcze nie jest aktywny

#1413 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 01:51

No wlasnie zaczynają sie schody .... a mozliwe ze na przykład internet nie dziala mi przez to ze nie moge zarejestrować sie w polskim itunes tak jak zreszta 99% posiadaczy iphone gdyż karta kredytowa jest mi wogule nie potrzebna a mojej debetówki nie chca? pani w salonie powiedziala mi ze wszystko powinno byc ok jak odbierałem telefon ... sprawdzilem funkcje dzwonienia i ok pani sprawdzala internet i dzialal ale to chyba przez to ze bylem w salonie ery i pewnie pani połączyła sie do hot spotu... czy ktos miał taki sam problem z internetem?

#1414 Blac_ks

Blac_ks
  • 300 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 sierpnia 2008 - 03:31

Ja mysle ze to nie ma zadnego zwiazku z AppStore a jedynie z operatorem. ja kupie iP w orange a tam na szczescie nie slyszalem zeby ktos mial takie problemy.

#1415 szylejko

szylejko
  • 115 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 10:05

zadzwonilem do Ery teraz i mówią, że paczka włączona, smsa nie dostałem no ale ok, najgorsze ze w iboa nic nie ma napisanego na ten temat i nie wiem czy mozna korzystac juz z tego.

#1416 bratpit

bratpit
  • 27 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 10:22

Rowniez dzwonilem i konsultant powtwierdzil, ze jest aktywna oraz poinformowal mnie ze pozosto mi 467MB do wykorzystana. W Iboa niestety nie mozna sprawdzic czy paczka jest wlaczona, mozna jedynie pobrac jakies dane Iphonem i pozniej sprawdzic w iboa w polaczeniach czy za pobrane dane naliczaja oplate.

#1417 Arwena

Arwena
  • 22 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 10:27

Mam pytanie dla abonentow Ery posiadajacych iphony. Zrywa Wam polaczenia? Przepraszam, ze zadaje do pytanie tutaj, gdzies widzialam post na ten temat, ale nie moge go ponownie namierzyc.

#1418 tomwpr

tomwpr
  • 51 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 10:53

nic nie zrywa

#1419 jmr

jmr
  • 2 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 11:07

ja mam iphone'a od wczoraj. wszystko dziala, nic nie zrywa, paczke dostalem, takze na razie wszystko ok. A dzwoniac pod 600 963 bodajze mozna sobie sprawdzic stan konta

#1420 motyloss

motyloss
  • 94 postów
  • SkądSokołów Podlaski / Warszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 11:29

u mnie tez wszystko smiga jak marzenie od momentu kupienia czyli od 22

#1421 annna

annna
  • 10 postów
  • SkądWłocławek/Warszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:07

a czy są osoby, które dostały IP z Ery kurierem i wszystko jest z aparatem w porządku? bo niestety są już 2 przypadki, że IP-ki dostarczone przez kuriera okazały się wadliwe ;/

[URL="http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/77330-nowy-iphone-z-ery-uszkodzony-8.html"]http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/77330-nowy-iphone-z-ery-uszkodzony-8.html[/URL]

#1422 Wybraniak

Wybraniak
  • 29 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:08

Nadchodzą promocje urodzinowe Ery

Już w przyszłym tygodniu Era wprowadzi nowe oferty promocyjne związane z 12-tymi urodzinami. My pierwsze szczegóły prezentujemy już teraz.

Głównym, promowanym modelem będzie SonyEricsson K770i za złotówkę już od taryfy za 40 zł. Inne telefony będą tańsze nawet o 200-300 zł w porównaniu z aktualnymi promocjami.

Dodatkowo, klienci będą mieli włączaną usługę Era Numer Stacjonarny, która do końca roku będzie dla nich darmowa (standardowa cena to 5 zł miesięcznie).

TELEPOLIS.PL - Nadchodzą promocje urodzinowe Ery

Moze od jutra iPhone bedzie tanszy:>

#1423 tomekdomat

tomekdomat
  • 43 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:11

I jak tam z tym internetem? odrazu po dostaniu iphone mieliscie? gdyz ja cały czas nie mam:( a po przełozeniu karty do sony ericson k700i internet smiga:(:( w iphone mi pisze ze nie mam aktywnej subdyskusji na internet

#1424 marleyo

marleyo
  • 99 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:14

subdyskusji? Chyba subskrypcji....

#1425 bratpit

bratpit
  • 27 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:29

Sprawdz w iboa czy masz wlaczone polaczenia gprs [uslugi-internetowe-gprs internet].

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych