Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ceny iPhone 3G w Era GSM

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1716 odpowiedzi w tym temacie

#1201 tomekdomat

tomekdomat
  • 43 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 11:29

Witam Mam takie pytanie jak wyglada procedura przeniesiania numeru z heyah do ery lecz z oferty heyah pre-paid czy jest to mozliwe wogule? oraz moje drugie pytanie czy jesli mam telefon na karte w erze od około 8 lat czy moge liczyc na jakas zniszke czy to wogule nie gra roli zniszki przysługuja tylko przy abonie?

#1202 tomzel

tomzel
  • 35 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 11:35

Witam
Mam takie pytanie jak wyglada procedura przeniesiania numeru z heyah do ery lecz z oferty heyah pre-paid czy jest to mozliwe wogule? oraz moje drugie pytanie czy jesli mam telefon na karte w erze od około 8 lat czy moge liczyc na jakas zniszke czy to wogule nie gra roli zniszki przysługuja tylko przy abonie?

Przenoszenie numerów z Heyah do Ery już możliwe - Aktualności

co do zniżek (znając postępowanie wszystkich operatorów) bym nie liczył...

#1203 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 12:55

Nie możesz liczyć na żadne zniżki.

#1204 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 13:41

Zamiast wydawać pieniądze na iP co poniektórym przydałby się słownik..

#1205 evilboy

evilboy
  • 885 postów
  • SkądTokyo/Japan

Napisano 20 sierpnia 2008 - 14:53

w japonii operatorzy maja wprowadzic nielimiotwane rozmowy bezplatne chyba jakos w 09 roku

Gdzie takie bajki przeczytales?

#1206 denis

denis
  • 589 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:08

czemu bajki, skoro pracuja nad przyspieszeniem neta bo 100Mbps im nie wystarcza to darmowe rozmowy tez sa mozliwe, o ile juz nie ma?

#1207 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:24

Czy nie wykorzystane minuty przechodzą na następny miesiąc?

#1208 mickpl

mickpl
  • 71 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:28

Eee, my tu to nie BOA.

#1209 marleyo

marleyo
  • 99 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:31

Czy może ktos z was wie jak wygląda sytuacja z dostawami iPhone'ów do salonów Ery? Dzwoniłem dzisiaj do swojego i kierownik salonu powiedział mi, że "...zamówił telefony, do tej pory ich nie ma i że ma nadzieję, że do piatku juz będzie je miał na magazynie". Moim zdaniem gdyby okazało się, że w dniu premiery w salonach podanych na liście na stronie głównej Ery nie byłoby iPhone'ów w magazynach, to mielibyśmy do czynienia chyba z większym skandalem ostatnich lat, jeśli chodzi o operatorów. Ma ktoś może jakieś informacje nt. tej kwestii? Pozdrawiam

#1210 motyloss

motyloss
  • 94 postów
  • SkądSokołów Podlaski / Warszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:35

ja mam ten sam problem, moja znajoma miala dzwonic jakby dostali dostawe do ery,mowila ze dostawy zawsze maja we wtorki,nie dzwonila jak dotad..moze bedzie jakas extra dostawa,bo jak nie bedzie iP na piatek w salonach wymienionych na stronie to beda jaja,a ja znowu sie wkurze..:!:

#1211 marleyo

marleyo
  • 99 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:37

Blagam zbanujcie go albo jakiegos warna mu dajcie bo juz drugi wątek zasmieca tym ogłoszeniem....:x

#1212 motyloss

motyloss
  • 94 postów
  • SkądSokołów Podlaski / Warszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:51

no i ma ktos jakies info?

#1213 devlin108

devlin108
  • 280 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:02

no i ma ktos jakies info?

Wyluzuj... Na pewno nie pozwolą sobie na taką wpadkę i dowiozą iP na czas...

#1214 marleyo

marleyo
  • 99 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:05

IMO dostawa będzie najpewniej jutro, ale jakiekolwiek info dementujące tę plotkę byłoby kojące. Już i tak od kilku tygodni jesteśmy bombardowani sprzecznymi informacjami, plotkami i wszelakiego rodzaju dementii...:x

#1215 evilboy

evilboy
  • 885 postów
  • SkądTokyo/Japan

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:25

czemu bajki, skoro pracuja nad przyspieszeniem neta bo 100Mbps im nie wystarcza to darmowe rozmowy tez sa mozliwe, o ile juz nie ma?

A co ma szybkosc Internetu do darmowych rozmow? W SoftBanku ktory oferuje iPhone w Japonii jedyne darmowe rozmowy sa w obrebie sieci w godzinach od 1 wnocy do 9 wieczorem. Oraz w obrebie rodziny (zona dzieci itd)

Nigdzie nie slyszalem o zadnych planach wprowadzania darmowej telefonii a pracuje w tym sektorze, wiec sa to bajki wyzssane z palca

#1216 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:43

Mam pytanie czy jak kupię iphone'a na allegro ,którego ktoś kupił w abonamencie to czy jak coś (odpukać) mi się z nim zepsuje to uznają mi gwarancję normalnie?I gdzie bym musiał ewenualnie go zanieść?

#1217 tomekdomat

tomekdomat
  • 43 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:48

Witam
dzwoniłem dzisiaj do BOA do ery z pytaniem czy przenosza numery z heyah do ery abonament .... babeczka troche niezorientowana była i poszła zapytać sie o to jakiegos przełorzonego iiii dowiedziala sie ze nie ma takiej mozliwosci .. troszke to jest sprzeczne z informacjami np tu- Przenoszenie numerĂłw z Heyah do Ery juĹź moĹźliwe - Aktualności jakiemu źródłu bardziej wierzyć?

#1218 dziubek123

dziubek123
  • 79 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 17:01

Mam pytanie czy jak kupię iphone'a na allegro ,którego ktoś kupił w abonamencie to czy jak coś (odpukać) mi się z nim zepsuje to uznają mi gwarancję normalnie?I gdzie bym musiał ewenualnie go zanieść?

Ja sprzedałem tak kiedyś SE K750i wraz z papierami gwarancyjnymi, kupujący mógł sobie z tym iść w razie problemów do ERY lub serwisu SE i musieli mu wadę podlegającą gwarancji usunąć nieodpłatnie.

#1219 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 sierpnia 2008 - 17:10

A czy ktoś z was nastawia się na kupno fona bez abo? samego aparatu za 1890 8gb?

#1220 wannamb

wannamb
  • 249 postów
  • SkądKalisz

Napisano 20 sierpnia 2008 - 17:11

A czy ktoś z was nastawia się na kupno fona bez abo? samego aparatu za 1890 8gb?

Mozliwe ze ja ale niechche miec simloca;/

#1221 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 sierpnia 2008 - 17:13

też bym tak chciał, ale niestety, dobrze że i tak mam w erze. w sumie to całkiem niezła cena za fon z gwarancją.

#1222 bosal

bosal
  • 72 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 20 sierpnia 2008 - 17:14

Wlasnie sobie przedluzylem umowe i moj iphone podobno jedzie do mnie juz z ery... ciekawe co to za shit :)

#1223 marleyo

marleyo
  • 99 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 20:41

Czy może ktos z was wie jak wygląda sytuacja z dostawami iPhone'ów do salonów Ery? Dzwoniłem dzisiaj do swojego i kierownik salonu powiedział mi, że "...zamówił telefony, do tej pory ich nie ma i że ma nadzieję, że do piatku juz będzie je miał na magazynie". Moim zdaniem gdyby okazało się, że w dniu premiery w salonach podanych na liście na stronie głównej Ery nie byłoby iPhone'ów w magazynach, to mielibyśmy do czynienia chyba z większym skandalem ostatnich lat, jeśli chodzi o operatorów.

Ma ktoś może jakieś informacje nt. tej kwestii? Pozdrawiam

Podbijam bo robi się nie za ciekawie - wiadomo, że dostawy orange już dotarły albo są w trakcie, a o Erze ani widu ani słychu...:-(

#1224 sieja123

sieja123
  • 134 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 20:52

Wlasnie sobie przedluzylem umowe i moj iphone podobno jedzie do mnie juz z ery... ciekawe co to za shit :)

Mój już tydzień jedzie i jakoś nie może do mnie dotrzeć :grin:

#1225 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2008 - 20:58

Na evencie Ery mają podobno być "gwiazdy" z You Can Dance, czy też z Tańca z Gwiazdami. Info od znajomej, w radiu dzisiaj o tym trąbiono.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych