Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sprawdzone serwisy iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#76 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 13 stycznia 2010 - 15:13

Jak możesz to: - cena części - cena robocizny Pozdrawiam.

#77 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 13 stycznia 2010 - 17:37

Przeniesione.

#78 pisara2

pisara2
  • 131 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 22:52

szukam serwisu we wrocławiu- moduł wifi ip 3gs!!!!!!!!!!!!!!!!!

#79 stypa

stypa
  • 75 postów

Napisano 16 stycznia 2010 - 10:10

Gniazdo ładowania z wymianą 350zł

#80 ArthurGreen

ArthurGreen
  • 452 postów
  • SkądMszana Dolna, Poland

Napisano 16 stycznia 2010 - 18:07

Wczoraj odebrałem swój iP 3G od serwisu Kafka (kraków).. Bardzo polecam.. Tel praktycznie trup. Wi-fi przestało działać już po miesiącu od nowości.. Brak sieci - nagminne. Pęknięty wyświetlacz do tego doszedł nie działający klawisz wyłączania tel.. !! Tragedia!! Serwis Kafka zrobił mi to wszystko łącznie z JB i przesyłką kurierską w 2 strony za 500zł.. Można by dywagować, ale biorąc pod uwagę cenę samego display, to uważam, że cena świetna i jakość usługi godna polecenia..

#81 zaga

zaga
  • 6 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 23:47

Nie polecam pda serwis !!!! to co robili to kosmos, czy oni naprwde sie nie znaja czy chcieli mnie oszukac ??? iphone sie nie opalal. wyswietlalo sie jabluszko itd i restart w kolo macieju. poczatku wytlumazylam rzeez telefon powiedieli 100 zloty . ale tu nwet o koszty nei chodzi !! uznali ze mam zepsute lcd !!!!! hahahah i wysmiali meni przez telefon ze czy ja chce miec mebel po czym tlumacze ze lcd jest w stu proentach sprawne. iphone zwrolii przynajmneij w szybkim czasie pomijam ze cos w nim lata teraz ... :/ zmienilam lcd na innego iphone i prosze cud lcd to kore powiedzieli ze nie dziela dziala !!! nie polecam pda serwis za to ze sie nei znaja i ze potrafili mnie wysmiac teraz ja sie smieje z nich i wszystkim mowie jakie to przepraszam"dziadostwo z nich"

#82 d3tr000

d3tr000
  • 1 712 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 stycznia 2010 - 09:47

A openoffice to się nie chce instalować ? Jak nie masz pieniędzy na legalnego office to chociaż tego darmowego zainstaluj. Potem wklej tam ten swój tekst i zobacz ile będzie na czerwono. Przecież taka okaleczona opinia jest nic nie warta i do tego nie poważna. (Co autor miał na myśli - przypomina się szkoła średnia)

#83 PDAserwis

PDAserwis
  • 38 postów
  • SkądWarszawa / Płońsk

Napisano 20 stycznia 2010 - 14:29

Nie polecam pda serwis !!!! to co robili to kosmos, czy oni naprwde sie nie znaja czy chcieli mnie oszukac ??? iphone sie nie opalal. wyswietlalo sie jabluszko itd i restart w kolo macieju. poczatku wytlumazylam rzeez telefon powiedieli 100 zloty . ale tu nwet o koszty nei chodzi !! uznali ze mam zepsute lcd !!!!! hahahah i wysmiali meni przez telefon ze czy ja chce miec mebel po czym tlumacze ze lcd jest w stu proentach sprawne. iphone zwrolii przynajmneij w szybkim czasie pomijam ze cos w nim lata teraz ... :/ zmienilam lcd na innego iphone i prosze cud lcd to kore powiedzieli ze nie dziela dziala !!! nie polecam pda serwis za to ze sie nei znaja i ze potrafili mnie wysmiac teraz ja sie smieje z nich i wszystkim mowie jakie to przepraszam"dziadostwo z nich"

Czy pisze Pan o firmie http://www.pdaserwis.pl/?

Naprawiamy iphone od 2007 więc proszę nie wypowiadać się o kwalifikacje naszych techników bo jako nieliczni w Polsce naprawiamy płyty główne i wszystkie podzespoły elektroniczne w urządzeniach APPLE . Prosimy nie pisać bajek i bawić się w nieuczciwą konkurencje pisząc takie bzdury. Jeżeli uważa Pan że coś Panu lata to dlaczego Pan tego nie zareklamował , czas na reklamacje jest do 1/2 roku. Proszę o podanie numeru zlecenia na priv lub na forum to wyjaśnimy tą sprawę.

#84 jan.kornatowski

jan.kornatowski
  • 19 postów
  • SkądŁódz/Warszawa

Napisano 20 stycznia 2010 - 20:17

Faktycznie takie posty jak usera zaga są nie fair. Poza tym patrząc na jego historie postów, przychodzi mi na myśl jedno... "dziecko neostrady"...

#85 lamzi

lamzi
  • 42 postów
  • SkądBełchatów

Napisano 22 stycznia 2010 - 09:15

Witam Chciałbym opisać swoje przeboje z moim iPhonem 2G. Zakupiłem go uszkodzonego. Nie działał dotyk. Zacząłem więc szukać dobrego serwisu. Na allegro znalazłem użytkownika Maru666, który prowadzi sklep allegro serwisu iClinic. Zakupiłem naprawę telefonu i wysłałem na podany adres mój telefon. Dość długo czekałem na odpowiedź z serwisu i w końcu dostałem maila z diagnozą: " - uszkodzona plyta glowna 8gb (250zl) - uszkodzona warstwa dotykowa: konkretnie samo zlacze - takie uszkodzenia powstaja gdy ktos w telefonie "grzebał" (499zl) " Chciałem mieć telefon naprawiony więc zgodziłem się na naprawę. Naprawa została wykonana dość szybko i po kilku dniach otrzymałem swój telefon. Działał bez zarzutu. Użytkowałem go od końca marca do listopada, ponieważ po tym czasie pojawił się problem. Telefon zaczął gubić zasięg a po jakimś czasie tego zasięgu już w ogóle nie łapał. Postanowiłem więc wysłać go do serwisu ponownie. jednak tym razem wysłałem go do PDAserwis. Po kilku dniach skontaktowali się ze mną telefonicznie i stwierdzili że jest uszkodzona płyta głowna - koszt wymiany 320 zł. Zdziwiłem się, bo przecież nie tak dawno była wymieniana. Zapytałem się jakie jest uszkodzenie. Serwisant stwierdził, że telefon był wcześniej rozbierany (to oczywiste, przecież był w innym serwisie) i ktoś wyjął osłonę zabezpieczającą płytę główną. Okazało się, że w poprzednim serwisie źle zmontowali telefon. brakowało tej osłony, płyta była mocno dokręcona i w tym miejscu pękła. Szczerze mówiąc, nie zgłaszałem tego nawet do iClinic. Umówiłem się z PDAserwis, że dostarczę im drugą płytę główną, a oni wymienią mi ją za 50 złotych. Zawsze troszkę zaoszczędzę. Tak więc, drugi raz wymieniam tę samą część. A powodem kolejnej awarii okazał się być zły montaż płyty przez serwisanta iClinic :(

#86 iClinic.pl

iClinic.pl

• 177 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 stycznia 2010 - 13:55

P. Lamzi - Szkoda, ze Pan rzeczywiscie tego nie zglosil do nas. Po to jest gwarancja, a my a na pewno byśmy nie pobrali opłaty za naprawę gwarancyjną, gdyby się rzeczywiście okazało, że ta "diagnoza" pdaserwisu była zgodna z prawdą. Pierwsze słyszę, żeby ktoś twierdził, że to my "zle skrecilismy" iPhone'a, gdzie zazwyczaj to my, poprawiamy po innych. Dodatkowo, urzadzenie Panu działało bez zarzutu przez tyle czasu i według konkurencyjnego serwisu "za mocne" przykręcenie płyty głównej spowodało utratę zasięgu? Lamzi - jesli się Pan jeszcze nie dokonał naprawy, zapraszam - z checią potwierdzimy diagnozę konkurencji.

#87 perzyk

perzyk
  • 302 postów
  • SkądWawa

Napisano 09 lutego 2010 - 12:50

a ja bardzo polecam serwis w Warszawie który znajduje się w Galerii Mokotów! ma chyba swoje serwisy w Złotych Tarasach itd. Mój kolega i ja zanieśliśmy tam swoje iPhony i jesteśmy bardzo zadowoleni z naprawy, szybko i TANIO. Z Warszawy polecam jeszcze MacLife, ale o tym serwisie jest tu już chyba mowa.

GSMmarket

#88 foit

foit
  • 2 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 18:40

Czy ktoś może polecić jakiś serwis z Katowic i okolic? Byłbym wdzięczny pozdr

#89 LooZ^

LooZ^
  • 66 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 23:57

iClinic.pl : Wyslalem maila do Panstwa w dniu 10.01.2010, czy jest szansa, ze jeszcze jakakolwiek odpowiedz otrzymam?

#90 Snail23

Snail23
  • 3 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 09:32

A ja mam inne pytanie, gdzie w Poznaniu mogę naprawić iPhona 2G?
Tel byl juz w serwisie Serwis iPhone Poznań ul. Rynek Śródecki 15/19 (niestety chlopacy nie poradzili sobie z usterka), natomiast Pan Rafał z iphone@myapple.pl odpisal mi, ze juz nie zajmuja sie iPhonem 2G.
Wiec szukam i prosze o pomoc w znalezieniu serwisu.

#91 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 25 lutego 2010 - 13:37

Ja na razie mogę pochwalić Maclife za szybkość serwisu bo telefon będzie u mnie jutro. Wymiana baterii w 2g. 144zł z wysyłką w dwie strony za pobraniem. iPhone był gotowy w ten sam dzień, w którym otrzymał go serwis co mnie miło zaskoczyło. Powiadamianie sms, kontakt telefoniczny po naprawie. Wszystko pięknie. Jak otrzymam telefon i sprawdzę jak działa bateria to napiszę ponownie. edit// iPhone już w ręku. Obudowa złożona dobrze, nie ma żadnych uszkodzeń, wszystko działa. Bateria jak najbardziej w porządku się wydaje bo zrobiłem paręnaście zdjęć, trochę pograłem i nawet nie drgnęła :). Tak więc ja polecam Maclife za wykonanie usługi wymiany baterii w iPhone 2g.

#92 KoNrI

KoNrI
  • 78 postów
  • SkądKraków

Napisano 31 marca 2010 - 21:27

Ja niestety nie polecam serwisu e-kafka. Zostawiłem im ipoda do naprawy a zwrócili mi go w jeszcze gorszym stanie :(

#93 anias27

anias27
  • 16 postów

Napisano 01 kwietnia 2010 - 10:55

serwis okolice katowic Witam! Poszukuję serwisu Iphone w okolicach Katowic. Może ktoś coś polecić?Czy lepiej wysłać do któregoś z polecanych w tym wątku serwisów?

#94 miras1

miras1
  • 2 postów

Napisano 11 kwietnia 2010 - 23:20

Chorzów Batory wieniawskiego 18 dojazd od ul.Inwalidzkiej

#95 Czyluk

Czyluk
  • 540 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 kwietnia 2010 - 06:31

Serwis Iphone Częstochowa Ja naprawiam tu

#96 pio5

pio5
  • 158 postów
  • SkądTychy

Napisano 23 kwietnia 2010 - 08:25

Poleci ktoś serwis w Katowicach lub Bielsku, muszę wymienić wifi w 3g? Pytanie widzę przewinęło się kilka razy w tym wątku ale odpowiedzi jakoś nie było;-)

#97 Vikkoo

Vikkoo
  • 78 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 23 kwietnia 2010 - 12:55

Witam Polecam serwis w Bielsku-Białej "FON" Ul.Wzgórze 11/3 (na rogu Orkana i Wzgórze przy zamku )

#98 gbling

gbling
  • 120 postów

Napisano 29 kwietnia 2010 - 17:29

polecam iphone.szczecin.pl

#99 old_twister

old_twister
  • 50 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 15:49

Mogę polecić iSense w Warszawie. Poszedłem dziś z iPhone 3G po upadku (biały ekran). Wymiana LCD trwała kilka minut - na poczekaniu. Super.

#100 Robza

Robza
  • 1 postów

Napisano 24 czerwca 2010 - 21:28

W woj. irlandzkim:
[url=http://www.techmenders.ie/]iPod repairs iPhone xbox games console repairs Ireland - TECHMENDERS Dublin, Ireland[/url]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych