Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sprawdzone serwisy iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#126 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 03 kwietnia 2011 - 08:55

Cześć.
A jak z serwisami we Wrocławiu? Które polecacie? :)

#127 imbackingame

imbackingame
  • 640 postów

Napisano 04 kwietnia 2011 - 17:50

Oddałem osobiscie do MacLife iphona z zepsutym sleep i mikrofonem, chcialem napawy samego mikrofonu. Dzis odebralem, wlasnie naladowalem telefon i nie dziala ani sleep, ani mikrofon, ani home. NIE POLECAM TEGO SERWISU, jutro zobacze jak u nich wygladaja reklamacje..

#128 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 04 kwietnia 2011 - 20:33

Samego mikrofonu? Jaki tu sens?

#129 telefonarium

telefonarium
  • 16 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 20:41

Polecane serwisy przez Myapple w Polsce
zobacz zakładkę " serwis" na stronce Myapple

http://myapple.pl/co...one-serwis.html

Serwis iphone Wrocław Telefonarium.pl naprawa iphone wrocław
pozdrawiam

#130 sryman

sryman
  • 76 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 18:21

Korzystał ktoś kiedyś z usług tego serwisu? Serwis iPhone - Serwis iPhone Pękła mi dzisiaj szybka przednia w iPhonie 4 i chcę ją wymienić, a tam jest najniższa cena.

#131 Bobby

Bobby
  • 16 postów
  • SkądLodz

Napisano 27 lutego 2012 - 20:01

Polecam tą firme: [url=http://oferia.pl/usluga/item526741-serwis-iphone-warszawa-wymiana-szybki-gps-nawigacja-apple-jailbreak]Serwis iPhone Warszawa Wymiana szybki GPS nawigacja apple jailbreak 01-001 Warszawa • Oferia.pl (5)[/url]
Chyba studenci z PW o ile się nie mylę, robią tanio i porządnie;) Naprawiali mi szybke w iphonie 4, zapłaciłem 350 zł, a w innych serwisach chcieli 500 itp.

#132 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 23:22

Dziwie Ci się, że zaryzykowałeś. Takie naprawy na kolanie, zazwyczaj kończą się źle. A jak pójdzie coś nie tak, to się nie doprosisz o usunięcie szkód. Ciekawe jak u nich z gwarancją? Dostałeś jakieś potwierdzenie itp?

#133 michaszkownia

michaszkownia
  • 3 postów
  • SkądIława, PL

Napisano 27 marca 2012 - 19:49

Witajcie ludzie! Mam białego iPoda toucha 4g. Od razu po wyjęciu z pudełka włożyłem go do etui PURO. Zadowolony z efekty byłem przekonany, że teraz nic z iPodem stać mi się nie może. Niestety Matrix był napisany inaczej niż bym chciał. :( Po miesiącu po kupnie musiał mi gdzieś spaść akurat na to miejsce, którego etui nie obejmowało (okolice złącza "dock connector"). Nadłamała się też biała ramka wokół urządzenia. Z tego powodu ekran w lewym dolnym rogu podniósł się o 1mm. Będę was prosił o podanie jakiegoś serwisu iPodów i iPhonów. (poza iClinic) POZDRAWIAM

#134 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 marca 2012 - 07:25

MacLife, ale jeśli odrzucasz iClinic z powodu cen to tutaj też nie masz czego szukać.

#135 GCS

GCS
  • 2 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 12:01

MACLIFE Niestety ja nie mam miłych wrażeń z obsługi. Pierwszy raz wysłałem iPada 2 do serwisu celem wymiany zbitej szyby, owszem naprawa poszła w miarę sprawnie poza tym, że iPad wrócił do mnie w opakowaniu wyjętym "psu z gardła" brudnym i pogniecionym ( wysyłałem w nowym - pad miał 3 m-ce). Po kilku dniach okazało się, że zawiesza się cały czas i nadpisuje litery, o krzywo zamontowanym przycisku nie wspomnę (romb - zamiast kwadratu). Zadzwoniłem i kazano mi przysłać go jeszcze raz - po kilku dniach otrzymałem wiadomość telefonicznie, że najprawdopodobniej jest uszkodzony digitalizer i trzeba go wymienić co podobno się zdarza o czym byłem także poinformowany podczas telefonu jaki wykonałem chcąc wyjaśnić powody wadliwego zachowania ipada - jeszcze przed jego ponownym wysłaniem do serwisu. Jakież było moje zdziwienie gdy następnego dnia zadzwonił do mnie współwłaściciel i oznajmił mi, że przyczyną usterki jest zbita szyba i ma po raz kolejny zapłacić im za jej wymianę !!! Dodatkowo miałem sobie sam zgłosić uszkodzenie podczas transportu i domagać się odszkodowania !!! Oszczędzając szczegóły w chwili obecnej sprawa idzie do sądu...Naprawa wymagała wymiany szyby i digitalizera a koszt musiałby ponieść serwis więc Panowie wymyślili sobie, że najprościej będzie jak koszty przerzucą na mnie... Zdecydowanie nie polecam !!!

#136 michaszkownia

michaszkownia
  • 3 postów
  • SkądIława, PL

Napisano 22 kwietnia 2012 - 12:29

Przeszukałem trochę forum i stwierdziłem, że najlepszy wyborem będzie (polecany przez MyApple) serwis MacSupport. Na razie zamówienie kureira i kontakt jest bezproblemowy. Po zakończeniu naprawy postaram się coś jeszcze napisać i wyrazić swoją opinię co do tego serwisu. Pozdrawiam

#137 michaszkownia

michaszkownia
  • 3 postów
  • SkądIława, PL

Napisano 04 maja 2012 - 08:32

Dobra, naprawa iPoda zakończona więc czas na ocenę serwisu MacSupport. Ogólny kontakt był dobry, ponieważ na stronie serwisu jest możliwość użycia wszystkim znanego komunikatora - Gadu-Gadu. Niestety, minusem jest to, że na stronie nie jest aktualizowany status naprawy i aby się dowiedzieć czegoś o jej postępie musimy pisać właśnie przez GG. Czas naprawy w tym serwisie (w moim przypadku) trwał ok. 10dni więc myślę, że nie jest najgorszy wynik. Cena naprawy też była dobra, ponieważ za tą samą naprawę w innych serwisach (polecanych przez MyApple) musiałbym zapłacić 250zł, a tak wyszło 80zł razem z przesyłką. Ocena ogólna serwisu to 8,5/10. Myślę, że moje doświadczenia będą pomocne dla iPodów i ich użytkowników :) Pozdrawiam

#138 n13f4rt

n13f4rt
  • 1 postów

Napisano 31 maja 2012 - 11:11

Padła mi bateria w 3gs. Sytuacja zrobiła się ciężka, z telefonu trudno było korzystać normalnie, wyłaczał się albo restartował. Zacząłem szukać w internecie: gdzie w Warszawie, za ile? itd. Tu z forum dowiedziałem się żeby nie ufać przypadkowym serwisom, a najlepiej naprawić w jednym z dwóch zaufanych. Tak też zamierzałem uczynić. W isense.pl wymienią od ręki, 40 min. Niestety aktualnie baterii nie ma. Trzba poczekać przynajmniej tydzień. Trudno. W iclinic.pl dowiedzialem się, że nie wymienią mi baterii o ręki. Trzeba wysłać albo zawieść do punktu przyjęć. Odpada. Znajomy z Saskiej Kępy powiedział mi, że na Francuskiej jest też serwis. Poszukałem, znalazłem. Serwis nazywa się macowiec.pl. Zadzwoniłem, naprawią od ręki. To mi pasuje. Jadąc na Gocław zostawiłem u nich telefon, wracając dwie godziny poźniej cieszyłem się naprawionym telefonem. Obsługa sympatyczna, telefon znwu działa jak należy. Polecam.

#139 dawidwroclaw

dawidwroclaw
  • 2 postów

Napisano 04 lipca 2012 - 13:10

Nie polecam z korzystania z usług TELEFONARIUM. Korzystałem i nigdy więcej.

#140 almemento

almemento
  • 28 postów

Napisano 04 lipca 2012 - 15:35

polecam MacSupport - KAFKA (i ta i ta nazwa), ul. Kadecka 10, Kraków. naprawiałem tam kilka iPhone`ów od 2G począwszy, obecnie na 4 i 4S kończąc - szybki, głośnik, LCD, brak zasięgu wifi/gsm polecałem serwis znajomym, a z racji, że jestem w Krakowie to znajomi przekazywali zepsuty iPhone mi, i potem serwis w 100% wykazał się profesjonalnością. wszystko w 100% ok :)

#141 YABBA235

YABBA235
  • 476 postów

Napisano 08 lipca 2012 - 21:07

NIE POLECAM MacLife, niestety nie wiem czy dobrze naprawili mi tel. ( lub czy w ogóle to zrobili ) bo tak dobrze zapakowali go że dostałem go w proszku - jeżeli tel opakowany folia bąbelkową tylko z jednej strony to nie dziwi, że "lata" w pudełku, ale miły pan z maclife wyjaśnił, że to nie ma nic wspólnego, mają umowę z dhl i ubezpieczają przesyłki, reszta w gestii klienta, tzn. reklamacja. Tak więc jeżeli nie jesteś kimś pokroju Pazury lub Urbańskiego to sobie daruj - oleją cię"ciepłym moczem" jako klienta.

#142 tomaszt81

tomaszt81
  • 553 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 16 lipca 2012 - 08:03

Moi drodzy: za parę godzin będę w 3mieście i chciałbym by ktoś z Was polecił mi jakiś serwis, który otworzy mojego iPhone i na poczekaniu wyczyści od środka obudowę i przeczyści/dognie styki przycisku "home"? Czynność moim zdaniem podstawowa więc większej filozofii nie powinno być ;)

#143 YABBA235

YABBA235
  • 476 postów

Napisano 16 lipca 2012 - 19:59

To nie tak, nadawca przesyłki także może zgłosić reklamację - jak ja mam wyszczególnić koszt naprawy skoro nie wiem ile ona będzie kosztować ?? Logicznie to w takich wypadkach powinno się to załatwić tak - odbiorca stwierdziwszy uszkodzenie paczki spisuje z kurierem protokół szkody, dołącza go do uszkodzonego sprzętu i odsyła do serwisu. Serwis sprawdza co jest do zrobienia i zgłasza reklamację dhl-owi podając dokładną kwotę roszczenia. Prawo tego nie zakazuje. Ale nie, lepiej zapakować tel byle jak, uszkodzi się czy też nie nie nasza sprawa, to już sprawa odbiorcy, zapłacił za naprawę reszta nas p...ka my zarobiliśmy, gościu nie ma tel, to nas p...ka Przy okazji: co robi te 10% klientów którzy dostali swoje sprzęty w proszku i ich reklamacje nie zostały uznane ?? Sala samobójców ??

#144 defqon1

defqon1
  • 164 postów
  • SkądUK

Napisano 17 lipca 2012 - 22:30

Witam dzisiaj mój piękny 4s upadł mi na chodnik z wysokości około 50cm i niestety pękło przednie szkło:( (tak mi sie zaczął ranek pierwszego dnia urlopu).Mam zamiar w piątek udać się na wyminę przedniej szybki i zamierzam dokonać wymiany w Telefonarium we Wrocławiu.Czy ktoś może naprawiał u nich iphone? Cena wymiany na miejscu to około 370zł.

#145 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 08:43

Polecam Macmed w Katowicach, super i sprawnie naprawiaja sprzet nie tylko iP

#146 seeadv

seeadv
  • 688 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 14:14

Może ktoś polecić porządny, pewny i szybki (niekoniecznie więc najtańszy) serwis w Łodzi, który podejmie się wymiany przycisku Home w iPhonie 4?

#147 defqon1

defqon1
  • 164 postów
  • SkądUK

Napisano 19 lipca 2012 - 21:32

Witam dzisiaj wymieniałem wyświetlacz w moim 4s w Telefonarium we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolony.Wyświetlacz został wymieniony na miejscu w około 30 min,miła obsługa,szczerze polecam.

#148 karas2002

karas2002
  • 308 postów
  • SkądWilkasy

Napisano 19 lipca 2012 - 21:59

Mi dziś przyszedł iPhone 4S po wymianie wyświetlacza z Cortlandu (Poznań). Jestem mile zaskoczony jakością zamiennika. Jest lekko zasikany, ale nie tak jak to bywa w iPad'ach, może się jeszcze poprawi. Poza tym szybka nie jest poniżej linii brzegowej telefonu, tylko minimalnie wystaje, ale są to detale, które widzę ja. Zapłaciłem niecałe 500zł z przesyłką, jak za tą kasę to super.

#149 Szymon95snk

Szymon95snk
  • 10 postów

Napisano 28 lipca 2012 - 12:23

Znacie jakiś tani serwis gdzie moge wymienić LCD do Ipoda 4g ? Chodzi mi o serwis wysyłkowy.

#150 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 28 lipca 2012 - 12:41

Mi dziś przyszedł iPhone 4S po wymianie wyświetlacza z Cortlandu (Poznań). Jestem mile zaskoczony jakością zamiennika. Jest lekko zasikany, ale nie tak jak to bywa w iPad'ach, może się jeszcze poprawi. Poza tym szybka nie jest poniżej linii brzegowej telefonu, tylko minimalnie wystaje, ale są to detale, które widzę ja. Zapłaciłem niecałe 500zł z przesyłką, jak za tą kasę to super.

Faktycznie super kasa za czesc warta 100pln a reszta to "koszta" naprawy (25 min albo i mniej dla wprawnego)+ wysylka. Ja chyba wracam do PL i zajme sie naprawa wlasnie dla takich klientow mam nadzieje ze jest tu takich duuuuzo wiecej. Ta cene 500 zl znacznie przebije he he :) PS. Te cene czyli okolice 100f to tu w londynie placi sie mniej kolo 80f za to a i da sie taniej to zalatwic. Tylko jak te 100f przychodzi angolom a jak polakom - jak widac duzo latwiej wiec skad te ciagle narzekania na nasz kraj? W sumie swiadomosc i samopoczucie ze naprawa zostala przeprowadzona w markowym serwisie na "ORYGINALNYCH" czesciach w ktore tylko czasami odstaja od lini brzegowej w wyniku ich oryginalnosci albo jakosci montazu jest bezcenna. Przepraszam za lekiego offtopa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych