Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sprawdzone serwisy iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#101 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 20:02

Adres dosłowny - Gdańsk Główny, serwis GSM przy McDonaldzie niedaleko dworca - polecam!

#102 marekgro

marekgro
  • 102 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 23 lipca 2010 - 08:24

fajnie by było, gdyby ktoś jeszcze opisywał naprawę przy polecaniu - i dlaczego poleca. nie umniejszając xinqew'owi, żeby polecić serwis nie wystarczy fakt, że serwis naprawił daną usterkę - ale jak dokładnie. prosta wymiana obudowy w serwisach powoduje, że wibracja działa inaczej, bardziej nachalnie, ciężko się wciskają słuchawki, albo obudowa się szybciej rysuje, a przełącznik pomiędzy trybami i do lockscreenu nie odstają, jak w oryginale. ten temat znam, przechodziłem niedawno. jeśli ktoś jest pedantem i zwraca uwagę na szczegóły, ja polecam Maclife.

#103 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 10:08

Okej - więc polecam serwis , ponieważ gość z serwisu ma ogromną wiedzę o iPhonach, i świetne sprzęty do naprawiania, a także karty sim operatorów zagranicznych.

#104 PeO

PeO
  • 97 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 01:28

Nie wiem za bardzo czym się różni temat "serwis iphon" od "sprawdzonego serwisu iphon" jak ktoś szuka serwisu...
Może jeszcze jeden założyć "nie polecany serwis iphon"...albo jeszcze jeden "nie sprawdzony serwis iphon" ?

W każdym razie ja bardzo polecam PDAservis z Płońska, uczciwie, rzetelnie, profesjonalnie
nie wymieniają płyty głównej tylko usuwają usterkę.

jak ktoś chce poznać historię i dowiedzieć się dlaczego tak obsesyjnie zachwalam to wszystko jest tu:

http://myapple.pl/ip...wis-iphone.html

pozdrawiam

#105 dzaco

dzaco
  • 75 postów

Napisano 18 października 2010 - 12:47

czy moze ktos polecic w Warszawie miejsce gdzie zrobia port tasmy nr.3? po wymianie tasmy czujnik zblizeinowy nadal nie dziala. Pzdr.

#106 Jubei

Jubei
  • 27 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 października 2010 - 12:14

Witam Ja NIE polecam iClinic i odradzam wysyłanie tam swoich telefonów

#107 Hannah Montana

Hannah Montana
  • 42 postów

Napisano 19 października 2010 - 16:09

Wow, a dlaczego? Jakieś uzasadnienie? :)

#108 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 19 października 2010 - 21:51

Witam

Ja NIE polecam iClinic i odradzam wysyłanie tam swoich telefonów

Bardzo lubie takie posty - dużo wnoszą do dyskusji...

#109 Snt

Snt
  • 73 postów

Napisano 25 października 2010 - 13:07

Witam, Ja moge polecić serwis w Warszawie, dzielnica Bemowo, Powstańców Śląskich 124/96 Nazywają się Klinikagsm, mają na miejscu części do telefonów w tym iPhone. Mi dotyk w 3GS`ie zrobili w 1.5h i do tej pory wszystko działa idealnie :)

#110 Omed

Omed
  • 1 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 12:39

Witam, Polecam serwis iclinic.pl Parę tygodni zatopiłem telefon w szklance wody [o yeah!], a potem zrobiłem z nim wszystko to, czego nie można robić z zatopionym telefonem... Zadzwoniłem z niego, poklikałem w ekran... Nim zrozumiałem, że trzeba go wyłączyć, na tyle mu już zaszkodziłem, że dla tego 3GS'a nie było żadnej nadziei... Goście z iclinica dokonali cudu (za co serdecznie dziękuję!) i po paru tygodniach walki mój telefon cały i zdrowy wrócił do mnie! Polecam ten serwis!

#111 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 05 lutego 2011 - 10:36

Witam Gdzie zmieniają obudowy w iphone 3g Mam białą i chciałbym na czarną zamienić (Posiadam swoją obudowe) Rejony Katowice Gliwice Bytom

#112 credens

credens
  • 99 postów

Napisano 05 lutego 2011 - 10:55

Serwis "Simlock" w Szczecinie na ulicy Piłsudskiego 5 to jakiś żart jest. Witają was z nogami na stole i nie dotrzymują terminów napraw. iPhone przestał się ładować, więc oddałem go do nich, wymienili mi gniazdo ładowania, wracam do domu i dalej to samo. Okazało się, że miałem przerwany kabel, a oni wymienili sprawny podzespół telefonu (o ile w ogóle ktoś coś wymieniał, może jak zobaczyli, że u nich się ładuje to tak to zostawili). Z drugiej strony kolega naprawiał Nokię, to zrobili mu to profesjonalnie, ale za cenę ponad połowy wartości telefonu.

#113 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 05 lutego 2011 - 21:34

iPhone-serwis.eu | KONTAKT

Polecacie?

#114 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 06 lutego 2011 - 10:02

gdzie najlepiej wymienić obudowe ? w rejonach katowic/gliwic

#115 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 07 lutego 2011 - 16:10

Czy polecacie ispot-a w katowicach? jeżeli chodzi o serwis

#116 Jeremy

Jeremy
  • 378 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lutego 2011 - 16:24

Polecam iSense.pl w Warszawie.

#117 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 19:26

Polecam iSense.pl w Warszawie.

Też słyszałem bardzo dobre opinie.

#118 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 08 lutego 2011 - 16:31

gość mi mówił jak dzwoniłem do ispotu w katowicach ze w ciągu 48 godzin wymienia obudowe wiec chyba na miejscu robią

#119 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 21:21

gość mi mówił jak dzwoniłem do ispotu w katowicach ze w ciągu 48 godzin wymienia obudowe
wiec chyba na miejscu robią

Zapytaj też czy dostaniesz paragon/fakture vat od iSpotu ;) Wydaje mi się, że robi to ktoś "na boku".

#120 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 08 lutego 2011 - 22:43

150 za wymiane. Teoretycznie jest u nich serwisant na miejscu

#121 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 10 lutego 2011 - 00:27

150 za wymiane.
Teoretycznie jest u nich serwisant na miejscu

do wymieniania dysków i pamięci ram w niektórych Macbookach i iMakach ;)

#122 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 10 lutego 2011 - 17:02

a jak z serwisem w chorzowie? " -WORK- serwis elektroniki precyzyjnej-WORK- serwis elektroniki precyzyjnej Wizytówka miejsca Ul. Wolności 25 41-500 Chorzów zna ktoś?

#123 Gecko

Gecko
  • 151 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lutego 2011 - 17:42

Podwójna przygoda serwisowa. Padła mi ładowarka od MacBook'a, a iPhone spadł, wylał się LCD. Ładowarke oddałem na gwarancji do iSpot'u dwa tygodnie temu, we wtorek. iPhone wysłałem do MacLife w poniedziałek. Ładowarke dostałem w czwartek, słaba informacja, dopiero telefon na końcu, za to wymienili mi na nową. Poprawnie, szału nie ma, w przeciwieństwie do MacLife :P. Kurier zabrał paczkę o 14:00, we wtorek o 16 telefon z diagnozą i wyceną, po 1-2 godzinach naprawione, SMS i mail. W środe dostałem SMS'a i maila z numerem paczki, w czwartek przed 8 dzwoni kurier, iPhone o 12 domu. Paczka była dziwnie duża, bo była tam jeszcze czekolada, miły akcent :D Paczka super zabezpieczona, chwilę zajęło mi otwieranie. Naprawdę polecam, serwis na 6+!

#124 perfect

perfect
  • 6 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 17:36

Naprawiałem w Chorzowie są szybcy, sprawni i niedrodzy. Polecam

#125 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 marca 2011 - 20:37

Witam, opisze swój przypadek naprawy w MacLife. Mój telefon miał przygodę z wodą, więc musiałem go gdzieś wysłać do naprawy. Wybór padł na MacLife, opinie, strona www wskazywały, że jest to bardzo profesjonalny serwis. Zamówiłem naprawę, na drugi dzień kurier odbiera iPhone'a. Po weekendzie w poniedziałek dzwoni do mnie serwisant z wyceną naprawy, zgadzam się na warunki wszystko błyskawicznie naprawione i nazajutrz telefon mam z powrotem u siebie, ale z małym ale. Jedna ze śrubek przy docku była tak zjechana, że żaden śrubokręt nie poradziłby sobie z nią, z resztą było by to głupotą, bo potem nie miałbym szans aby ją odkręcić. Napisałem do biura MacLife z wyjaśnieniami co otrzymałem i prośbą o dosłanie mi pocztą dodatkowej śrubki. Panowie chcieli zobaczyć jak to wygląda, zatem wysłałem kilka fotek. W odpowiedzi zostałem zapewniony, że zostanie mi dosłana dodatkowa śrubka. Po około tygodniu oczekiwania nie otrzymałem żadnego listu. Wysłałem wiadomość z zapytaniem czy moja śrubka została wysłana - odpowiedź to "Z informacji otrzymanej od sekretarki otrzymałem informacje, że została wysłana." Od tego kontaktu minęło 8 dni i jak do tej pory dalej jestem z odstającą śrubką. Co do samej naprawy jestem zadowolony, serwis działa naprawdę sprawnie, ale jednak pozostał mi niesmak i niechęć do firmy związany z tą sprawą dodatkowo dlatego, że chyba nikt nie lubi jak robi się go "w konia".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych