Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#76 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 kwietnia 2008 - 08:10

Poczytajcie prosze rady innych. Jeszcze raz przypomne iz plynu nalezy caly zuzayc. Folia ma ociekac a i na iPhone nie nalezy zalowac. Folia sama w sobie jest lepka tak wiec niemasz co sie dziwic iz nie mozesz jej przykelic jak niema tego plynu w wystarczajacej ilosci. Ja tez sie meczylem ale nie chcialm uwierzyc iz suszarka sie przyda ( a przydaje sie ). Troche cierpiwosci poniewaz naklejanie trwa z dobre 30min ( w calosci ) ale warto wg mnie.

#77 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 13:19

Ja próbowałem wszystkiego, czytałem wasze rady, ogladalem filmiki na youtube, później ponad godzinę próbowałem to założyć, ale nie dało rady. Nie do końca pasowały te otwory do przycisku z glosnoscia i do wyciszania, nie dalo sie tak nalożyć, żeby obydwa były odkryte i weszły akurat w "dziurkę". Ogolnie nie polecam.

#78 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 maja 2008 - 14:15

Kilka minut temu dokonalem zakupu. :) Za dwa tygodnie powiem co i jak i czy mi sie podoba. :D

Post ten napisałem 10.04.08. Dzisiaj jest 1.05.08, a folii jak nie było tak nie ma... :roll:

#79 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 01 maja 2008 - 16:28

Davvido : moze zadzwon do US i zapytaj sie co sie dzieje z przesylka, bedziesz chociaz wiedzia kiedy ja wyslaki
-Alien- : czy masz oryginalnego IS na tej stronce : CITYnet Przekierowanie... . Faktycznie otwory troche nie pasowaly ( zauwazylem to i u siebie ) ale po spryskaniu calosci tym plynem folia jakby zrobila sie elastyczna ( mialem takie wrazenie ). Moze tafiles na jakas felerna partje, niewiem co miales w paczce :(

#80 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 01 maja 2008 - 16:30

Tak, jest to (a właściwie był) oryginalny InvisibleShield zamówiony ze strony invisibleSHIELD | iPod Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield.

#81 McEnter

McEnter
  • 235 postów
  • SkądWasewo, Poland

Napisano 01 maja 2008 - 19:35

Napaliłem się na tą folię ,a teraz troche boję się kupić bo jak nie będę potrafił nalepić to będę miał 100 w plecy :/

#82 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 maja 2008 - 20:55

Już wysłałem maila do nich. Ciekawe co odpowiedzą. @McEnter: 100? To teraz cena wyższa? Ja kupiłem za $25.

#83 maly00

maly00
  • 121 postów

Napisano 02 maja 2008 - 14:01

Pamiętajcie o kodzie promocyjnym- pcworld20! $5 taniej wychodzi!

#84 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 maja 2008 - 01:57

Tym ktorzy maja problemy z karta kredytowa badz paypalem, polecam skorzystac z uslug jakie daja niektorzy uzytkownicy na allegro. Wpisz "paypal" w allegro, i bedziesz mial ludzi. ktorzy zaplaca za przedmiot ze swojego konta paypal, albo wplaca na Twoje (jesli tez masz problemy z dodaniem karty kredytowej do paypala). Swietna sprawa. 5 zl prowizji dla kolesia a transakcja zalatwiona w 10 min.

#85 graucho

graucho
  • 25 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 05 maja 2008 - 19:59

Witam. Naklejanie IS nie jest takie straszne może mi maks godzinę zajęło z rogami. Przód bez problemu, tył też tylko później trzeba troszkę pomęczyć się z odklejającymi rogami. Dzisiaj w związku z ponowną wysyłką mojego iPhona do serwisu odkleiłem wszystko i śladów brak znaczek z tyłu pięknie został ale folia naprawdę dobrze siedzi. Delikatnie na folii był ślad napisów ale wszystko bardzo estetycznie się zdjęło. Jeżeli ktoś jest chętny to będe jutro zamawiał kolejnego IS to dajcie znać jeżeli ktoś ma problemy z płaceniem paypalem to mogę kupić więcej i wysłać pocztą z polski. Na ostatniego IS czekałem 2 tygodnie. PZDR.

#86 witolldo

witolldo
  • 3 postów

Napisano 10 maja 2008 - 11:30

Witam; Czy mógłbym prosić was o więcej info jak nie zepsuć folii – jutro przychodzi do mnie iphon i właśnie ta folia. A ode mnie takie pytanie jak zacząć naklejać tył, żeby wyszło prosto ?? czy za wyznacznik wziąć otwór od aparatu ??

#87 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 10 maja 2008 - 13:50

Przede wszystkim zachowac cierpliwośc.Używaj dużo płynu.Otwór od aparatu jest dobrym wyznacznikiem.Najgorzej jest z krawędziami.Przyciskaj długo aż wyschnie i się przyklei.Powodzenia.Czytaj załączoną instrukcję.

#88 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 maja 2008 - 21:02

Wg mnie dobrze jest umyc rece. Nie jest to zadne wysmiewanie sie ale wg mnie tluste rece powoduja iz folia traci przyczepnosc w tych miejscach gdzie sie je dotknie palcami i pozniej owszem chwyta ale wg mnie jakby slabiej.

#89 witolldo

witolldo
  • 3 postów

Napisano 12 maja 2008 - 19:32

Założyłem uh ale poświeciłem na to 1,5h ale trzeba dużo cierpliwości do tego a moje wskazówki to: - po pierwsze cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość - dawać dużo tego płynu ( ja wykorzystałem cały) - a co do suszarki pomocna ale jak się ma opcje malutkiego nawiewu bo jak jest mocny to folia cały czas się odrywa – ja robiłem tak, że troszeczkę podsuszyłem rogi, przeszedłem się po mieszkaniu, popatrzyłem na iphona i dopiero siadałem i kleiłem i wtedy super te rogi się trzymały. I z foli jestem bardzo zadowolony bo co jak co ale ochrona jest przednia  Pozdrawiam

#90 kubeczek

kubeczek
  • 11 postów
  • SkądŁódź

Napisano 12 maja 2008 - 21:07

Ja tez zamowilem invisible shield'a ale mowie z gory ze cierpliwosci do takich rzeczy nigdy nie mialem! Folia przyjdzie lada dzien i nawet nie bede probowal jej zakladac! Jesli ktos bedzie zainteresowany jej odkupieniem o wiadomosc, a jak nie to wstawiam na aukcje:) Pozdrawiam!

#91 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 12 maja 2008 - 21:15

Heh to po co kupowales? ;D

#92 kubeczek

kubeczek
  • 11 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 maja 2008 - 16:34

Dzisiaj wlasnie przyszla:) ale nie domyslalem sie ze zakladanie zajmuje az tyle czasu, dopiero jak przeczytalem Wasze opinie to stwierdzilem ze to nie dla mnie... ;-)

#93 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 maja 2008 - 17:06

Jak dlugo czekales na folie? To wkoncu dlugo czy krotko zakladales? ;)

#94 kubeczek

kubeczek
  • 11 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 maja 2008 - 12:16

Porysowala mi sie moja stara folia (taka za 9,99 z allegro) i zalozylem JEDNAK IS dzisiaj:) zakładanie poszlo wyjatkowo gladko (bo na razie tylko front) ale jestem zadowolony. Na przesylke czekalem dwa tygodnie:) Jak sie zdecyduje to moze zaloze czesc tylnia ale zobaczymy...Pozdrawiam!

#95 anonim95

anonim95
  • 423 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 maja 2008 - 14:24

To jest do bani, (nie chodzi o wytrzymałość) ubrałem front z problemami pff..., a przy odklejaniu tyłu od tej tekturki wszystko się pokleił, wkurzyłem się i wywaliłem tył do kosza

#96 witolldo

witolldo
  • 3 postów

Napisano 14 maja 2008 - 16:21

heheh :D to dziwne ja nie miałem takich problemów z forontem jest pikus - gorzej jest z tyłem

#97 Grube_Zabsko

Grube_Zabsko
  • 39 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 maja 2008 - 19:45

ja kupilem na allegro IS, ale nie wiem czy oryginał. uzywam juz dwa miesiace i jest git. sa tylko male problemy z odklejajacymi sie rogami.

#98 olek82

olek82
  • 16 postów

Napisano 18 maja 2008 - 10:52

a wchodzi iP z tym IS do podstawki wogole?

#99 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 maja 2008 - 13:52

Podobno wchodzi na styk.

#100 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 18 maja 2008 - 14:22

a ja nie polecam IS ;/ nie podoba mi się mój iPhone jak przed zakładaniem, chropowaty taki jakiś no i opór palcem jest do bani a orginalne "dzkło" na wyświetlaczu tak zaraz się nie rysuje jak ktoś normalnie użytkuje, bez kluczyków w kieszeni next iPhone nie będę zakłądał na 100%

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych