Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#26 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 kwietnia 2008 - 16:00

Niewiem jaki jest stan majatkowy ludzi na forum ale jezeli kogos stac na zakup iPhone'a za 1500pln bez gwarancji :) a potem zastanawiac sie czy zakupic profesjonalnie wykonana folie za tzw grosze aby owo cacko zabezpieczyla to rece mi opadaja.

W kazdym poscie ludzie pisza jak zbic cene. Podaja alternatywy i cena caly czas idzie w dol. Dostaliscie 50% rabatu i dalej cos nie tak :)

Posty w stylu: ZASTANOWIE SIE lub MOZE KUPIE rozwalaja mi caly dzien pracy :)

Niektore wypowiedzi nadaja sie aby je wyslac do JoeMonstera :)

#27 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 03 kwietnia 2008 - 16:51

Pjanet podbuduję Cię pisząc, że na pewno kupie Invisible Shield?:) Nawet wezmę 2 sztuki, bo może się kiedyś przydać. :) Tylko proszę o pomoc w zakupie. Jak się tam zarejestrować?

#28 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 kwietnia 2008 - 17:01

Moj post to raczej zmuszenie ludzi do dzialania a nie szukania taniej ;) No dobra, pomoge :) Ja nie mialem zadnego problemu w zakupie. Mam konto na GMAIL ( polcecam ) moze to ze masz konto w PL cos kaszani. -> ADD TO CARD -> CHECKOUT -> If this is your first purchase from invisibleSHIELD.com, please click "Continue." -> wypelnij wszystkie pola z czerwona gwiazdka i CONTINUE ciesz sie ochrona na iPhone'a po paru tygodniach :) Powodzenia Janet

#29 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 03 kwietnia 2008 - 17:14

*First Name: MAREK *Last Name: NAZWISKO *Address line 1: NAZWA_ULICY NUMER_DOMU Address line 2: *City: ZDUńSKA WOLA *State/Province: non US/non Canada International use only CO TUTAJ? *Postal Code: 98-220 (KOD POCZTOWY MOJEGO MIASTA?) If U.S., Use 5-digit Postal Code *Country: POLAND Tak będzie dobrze? Z tym czekaniem przez kilka tygodni to mnie nie pocieszyłeś:).

#30 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 kwietnia 2008 - 21:15

hmmm jak gwiazdki inema to znaczy ze NOT REQUIRED i opusc to pole :) lub wpisz cokolwiek ( np miasto jeszcze raz ) no teraz sie zaczna posty ze dlugo sie czeka :) he he niestety nie jestem wlascicielem tej stronki ale korzystam ile wlezie poki maja 50% rabat :) wg mnie folijka jest naprawde 1 klasa ( ale nie bede sie powtarzac )

#31 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 03 kwietnia 2008 - 21:25

Dziękuję za odpowiedzi, ale chyba jeszcze troszkę będę męczył Was pytaniami. Czy zapłacić mogę używając każdej karty kredytowej? Czy tylko pewnych określonych? Mam kartę BGŻ. Czy ktoś się orientuje jak wygląda wpłata na zagraniczne konta w innej walucie? Pozdrawiam.

#32 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 kwietnia 2008 - 19:18

Zobacz czy cie sie uda. Jak karta jest VISA i jest wypukla to nie powinno byc problemow. Jak przejdzie autoryzacja to luzik, znaczy ze da rade. Co do wplaty kasy z Polski na konto zagranica to nie polecam bo oplaty cie zjedza przy tych 28pln :) Masz karte kredytowa to ja uzyj lub jak niemasz to pozycz od kogos i daj shipping adres na siebie :) a billing na kolege :)

#33 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:17

Ja mam jakies problemy od samego poczatku, wpisuje wszystko tak jak powinno być, a wyskakuje komunikat, że trzeba podać first name, kiedy ja podałem... i jeszcze bede mial pewnie mase innych pytan, ale najpierw musze sie 'przedrzec 'przez to. A tak poza tym to płacąc polską kartą na której są tylko złotówki, to samo jakoś przeliczy? Za przesyłkę 0?

#34 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 kwietnia 2008 - 00:02

oj Panowie. Karta kredytowa ma to do siebie ze placi sie ja gdzie chcesz a rozliczenia masz w PLNach. To jaki kurs zastosuje bank to juz inna sprawa. Pretensje w tej sprawie do banku kierujcie a nie na forum ze bank was ocyganil i USD po 2.8pln liczy :) Co do proglemow to moze cos z przgladarka masz ?? Wyczysc wszystko, cookie , temporary files i od nowa. Ja robilem to z 2 komuterow i za kazdym razem z sukcesem. Pamietaj moze aby wykonywacz czynnosci nastepujaco: - dodawak do koszyka co chcesz kupic - potem przejdz do realizacji - wybierz opcje iz nie jestes zarejestrowany - wypelnij wszystkie pola z czerwona gwiazdka - podaj numer karty - ciesz sie folia :) wg mnie zakup jest prostrzy anizeli na Amazonie.

#35 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 15:25

Co do wplaty kasy z Polski na konto zagranica to nie polecam bo oplaty cie zjedza przy tych 28pln :)

A ile mniej wiecej to będzie? Bo chciałbym zamówić ale nie mam innej możliwości niż z Polski..

---- Dodano 05-04-2008 o godzinie 16:27 ----

hmmm jak gwiazdki inema to znaczy ze NOT REQUIRED i opusc to pole :) lub wpisz cokolwiek ( np miasto jeszcze raz )

no teraz sie zaczna posty ze dlugo sie czeka :) he he niestety nie jestem wlascicielem tej stronki ale korzystam ile wlezie poki maja 50% rabat :)

wg mnie folijka jest naprawde 1 klasa ( ale nie bede sie powtarzac )

i znów problem....

Your order failed for the following reason(s):

The transaction resulted in an AVS mismatch. The address provided does not match billing address of cardholder.

Podaje dobry adres, na 100%, już sprawdzałem kilka razy, ale ciagle mi sie to wyswietla

a tak na marginesie, to showspecial już nie działa, i znów 24 dolary, gdyby wczoraj wyszło mi zamówienie... :)

#36 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:01

Na te pytania odpowie bank, zadzwon i powiedz ze billing addres jest zly i zapytaj jakie masz oplaty za wysylke kasy z Polski ( o ile mozesz to zrobic ). Moze ta karta nie wspiera platnosci zagranicznych i przez internet. Tez jest taka opcja bo dostales ja np zadarmo albo to jakas VISA ktora nie jest prawdziwa VISA.

#37 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 17:06

Właśnie probuje z kolejna karta, tym razem mastercard (wczesniej byla visa), po kliknieciu na finalize order mam bialy ekran, i czekam juz 26 minut. Pierwszy raz wylaczylem po jakichs 20 sekundach, teraz po 26 minutach i jak zalogowałem spowrotem to juz w koszyku nic nie mam, to znaczy, że się zamówiło? Mogę to sprawdzic jakos?

#38 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 21:39

na ich stronie nie zapłacisz kartą niestety. próbowałem wszystkiego.

#39 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 21:41

Więc jak mogę nabyć InvisibleShielda za te ~60 zł? Wykluczając allegro oczywiście.

#40 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 21:42

paypal albo zapłać za czyjś wysiłek ;p

#41 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 kwietnia 2008 - 21:45

Kurde. Dzisiaj miałem dokonać zamówienia. Wchodzę i co widzę? $25, a nie $12 - spóźniłem się! :-x

#42 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 21:47

na co się spóźniłeś promocja była czy jak? edit: sry już widze

#43 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 22:08

A ma ktoś jakiś niepotrzebny komplet na sprzedaż, ew. jakaś pomoc w zamówieniu kartą? makoos mowi, że sie nie da, ale widze paru z was zamówiło, ja już z 3 kart korzystałem, na 1 błędne dane, a na dwóch pozostałych biała strona... a potrzebne mi to :)

#44 boobass

boobass
  • 46 postów
  • SkądPrague, Czech Republic

Napisano 06 kwietnia 2008 - 15:34

też pisałbym się na zamówienie jakby ktoś zamawiał, mam te same problemy, widocznie VISA w ING nie jest prawdziwą VISA. Nawet PayPal nie może jej zweryfikować. Jakby ktoś zamawiał to proszę o kontakt z numerem konta :)

#45 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 kwietnia 2008 - 16:56

Niewiem co sie stalo poniewaz Ja placilem 2 dni temu moja karta VISA CitiBanku bez problemow. Zawsze zostaje telefon do nich z pytaniem co sie dzieje i po sprawia.

#46 referee

referee
  • 37 postów
  • SkądWawa/Mielec

Napisano 06 kwietnia 2008 - 23:01

AVS mismatch..... oznacza ze: 1) nie zgadza się dane teleadresowe co podajecie na stronie z tymi jakie sa do karty VISA przypisane 2) WASZ bank przy autoryzacji nie udostepnia tych danych a co za tym idzie nie są one wysyłane i nie ma mowy o zaplacie przez internet ta kartą w tym sklepie. rozwiązanie to paypall.pl jak tak miałem i długo szukałem co moze być nie tak. paypall troche inaczej weryfikuje wasza karte. pozdr

#47 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 kwietnia 2008 - 01:09

Czyli wychodzi na to iz kolega ma nie do konca 100% karte VISA. Radze wydac pare zlotych na normalna karte VISA i po klopocie. Wg mnie proponuje zamknac temat poniewaz piszemy nie na temat.

#48 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 07 kwietnia 2008 - 07:59

Ja też na stronie InvisibleShield nie mogłem zapłacić kartą, mam VISĘ wypukłą z mBanku. Tymczasem opcja PayPal poszła od razu.

#49 kedziart

kedziart
  • 32 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwietnia 2008 - 09:32

Kurcze.....mam VISA w Citibanku i nie dziala... czekam i czekam.

Kupowalem tam ostatnio jakies 2 miesiace temu i wszystko bylo OK :( ma ktos jakis pomysl????

---- Dodano 07-04-2008 o godzinie 10:53 ----
Widac sklep ma PROBLEM.

wlasnie placilem druga karta American Express i dostalem informacje ze dane na karcie nie zgadzaja sie z danymi bilingowymi ale dzwoniac do AMEX'a dostalem potwierdzenie ze na zapytanie systemu o transakcje odpowiedzieli pozytywnie wiec widac Shieldzone ma problem.... :(((

#50 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 kwietnia 2008 - 13:35

Kupowalem karta Citi Banku 4 dni temu i bez problemu. Dzwoncie do Shieldzone. Ucieklismy znaczaco od tematu tego watku wg mnie. Po raz kolejny proponuje zamknac temat bo piszemy nie na temat.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych