Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#51 graucho

graucho
  • 25 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 08 kwietnia 2008 - 22:20

Polecam Paypal poszło bez problemu. IMHO i tak dla mnie bezpieczniej jest płacić paypalem.

#52 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 kwietnia 2008 - 20:57

Kilka minut temu dokonalem zakupu. :) Za dwa tygodnie powiem co i jak i czy mi sie podoba. :D

#53 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 10 kwietnia 2008 - 21:06

A ja pisałem jakiś czas temu, że wyskakiwał mi biały ekran, próbowałem 3 razy, wczoraj zerknąłem co i jak w banku i okazało się, że zamówiłem 3 invisible shieldy, więc jeśli komuś po kliknięciu finalize order wyświetla się biała strona i nic więcej, to niech nie próbuje dalej, bo zamówienie zostaje dokonane. Oczywiście 2 invisible shieldy są mi niepotrzebne, mogę odsprzedać tanio jak dojdą :-).

#54 mat5usz

mat5usz
  • 14 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 17:53

Cytat

A ja pisałem jakiś czas temu, że wyskakiwał mi biały ekran, próbowałem 3 razy, wczoraj zerknąłem co i jak w banku i okazało się, że zamówiłem 3 invisible shieldy, więc jeśli komuś po kliknięciu finalize order wyświetla się biała strona i nic więcej, to niech nie próbuje dalej, bo zamówienie zostaje dokonane.

Oczywiście 2 invisible shieldy są mi niepotrzebne, mogę odsprzedać tanio jak dojdą :-).

W takim razie Alien, jak już dojdą do CIebie w niepotrzebne sztuki:) to skontaktuj sie ze mną , jedną jestem zainteresowany.

#55 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 20:41

Oczywiście, jeśli dojdą... Bo 3 dni temu dostałem od nich maila, zauważyli, że zamówiłem 3 sztuki tego samego produktu w to samo miejsce i pytają, czy chcę wszystkie 3 czy mają 2 anulować, odpisałem dopiero dzisiaj, a jeszcze tam jest napisane, że czytają maile w dniach od poniedziałku do piątku 5 PM, więc pewnie dopiero w poniedziałek przeczytają i myślę, że już wysłali, za późno odpisałem, chyba że czekali na moją odpowiedź, widać porządna firma, dba o klienta :-D A takie pytanie mam, czy jak zamówiłem 3 sztuki w to samo miejsce, to jakieś cła czy cokolwiek będę musiał płacić? Nie znam sie na tym kompletnie, wiec pytam.

#56 gbling

gbling
  • 120 postów

Napisano 12 kwietnia 2008 - 10:27

Zasadnicze pytanie czy w tym I-S iPhone wchodzi do stacji dockującej???

#57 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 12 kwietnia 2008 - 11:33

Wchodzi. Na styk, ale wchodzi ;).

#58 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 12 kwietnia 2008 - 11:40

Cytat

W takim razie Alien, jak już dojdą do CIebie w niepotrzebne sztuki:) to skontaktuj sie ze mną , jedną jestem zainteresowany.

Hello Jacek,

Thank you for contacting ZAGG, home of the invisibleSHIELD! My name is Dennis, and I appreciate the opportunity to assist you.

Thank you for responding so quickly. We will be shipping one of your orders Monday, April 14th. Your other 2 orders will be refunded.

Thank you for choosing the invisibleSHIELD. We appreciate your business!

Przepraszam, ale będzie tylko jeden :-)

#59 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 kwietnia 2008 - 11:58

Narobiłeś ochoty, a teraz mówisz, że idzie tylko jeden. :lol: No wiesz... :lol:

#60 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 12 kwietnia 2008 - 13:17

No ale co ja poradze, że taka porządna firma i tak dbają o klienta :wink:

#61 kedziart

kedziart
  • 32 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 kwietnia 2008 - 20:57

Ja tez zamowilem 6 sztuk przez pomylke ale juz anulowali mi te 5 ;) ale nie o tym chcialem.... IS jest fajny ale wlasnie bede kupowal drugi po po okolo 3 miesiacach uzytkowania rogi mi sie poodklejaly, i troche sie zuzyl :) Telefon uzywam bardzo intensywnie wiec prosze nie pisac ze zle zostal zalozony, po prostu to folia i nie da sie chyba tego uniknac. Jest wytrzymala na zarysowania i wszelkie dzialanie na calej dlugosci folii ale tam gdzie jest brzeg to nie unikniemy mechanicznych uszkodzen i z czasem sie gdzie niegdzie podwinie i już ;(

#62 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 kwietnia 2008 - 21:02

Zdaj relacje jak wygląda obudowa po zdjęciu tej folii. Ktoś pisał, że coś odeszło razem z nią. :lol:

#63 kedziart

kedziart
  • 32 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 kwietnia 2008 - 21:38

Cytat

Zdaj relacje jak wygląda obudowa po zdjęciu tej folii. Ktoś pisał, że coś odeszło razem z nią. :lol:

to za jakies 2-3 tygodnie jak przyjdzie nowy IS

#64 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 12 kwietnia 2008 - 21:55

A nie lepiej było pociąć starego i wymienić w ramach gwarancji ? ;) U mnie na rogach (dolnych szczególnie, tam gdzie IS ociera się często o docka) też troszke odstaje, ale nie na tyle żebym go od razu wymieniał.

#65 piotrek_mag

piotrek_mag
  • 297 postów

Napisano 13 kwietnia 2008 - 11:51

Ma ktoś do sprzednia IS? :)

#66 XLord

XLord
  • 19 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 09:56

Witam, ja właśnie wczoraj dostałem IS. O ile przód założyłem bez większych problemów to tylna część po wielu próbach wylądowała w koszu. Nie byłem jej w stanie założyć (może jestem zbyt niecierpliwy). J.

#67 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2008 - 10:45

Ale co? Nie mogłeś dopasować? :lol:

#68 XLord

XLord
  • 19 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 12:11

Cytat

Ale co? Nie mogłeś dopasować? :lol:

Ciągle mi coś gdzieś albo wystawało albo było zagięte. No i nie chiała mi się folia dopasować (zagiąć) na krawędziach.
J.

#69 Woo

Woo
  • 3 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2008 - 15:11

Witam, Sam się męczyłem z przyklejeniem tego i mało co nie zrezygnowałem z pleców... Ode mnie takie uwagi przy zakładaniu: 1. Dużo pryskać tego płynu na folie i na urządzenie. W instrukcji jest info, żeby tylko na folie, ale to bardzo utrudnia. 2. Przy nakładaniu starać się od razu trafić mniej więcej prosto. Mi się nigdy nie udało tego przesunąć na urządzeniu. 3. Po wyciśnięciu płynu, przytrzymywać rogi i inne odklejające się fragmenty i suszyć suszarką. Po jakimś czasie złapie. 4. Po naklejaniu zostawić na kilka godzin (najlepiej na noc), żeby to wyschło i sie przykleiło. Powodzenia!

#70 maly00

maly00
  • 121 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 10:19

Macie tutaj kod na 20% znizki: pcworld20
Wystarczy go wpisac na koncu zaraz przed placeniem.

#71 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 kwietnia 2008 - 21:55

Kolejna folia zalozona i oto moje uwagi przy zakładaniu: 1. Pryskac bardzo obficie na folie oraz iPhonea ( bardzo ulatwia proces zakladania folii ) 2. Uwagi glownie zwiazne z tylem folii. Po spryskaniu najpier zadbac o calosc obudowy a rogami sie nie przejmowac. 3. Na koncu suszareczka lekko posusycz az zaczna koncowki byc lekko klejace i mozolnie leciutko dociskac. Trwa to do 15-20min ale wkoncu zaczyna lapac. 4. Nie przejmowac sie bombelkami tylko lekki guma starac sie je wycisnac w miare mozliwosci. 5. Po przyklejeniu wszystkiego zostawic na min 12h a najlepiej 24h cieszyc sie swoja folijka :o)

#72 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 kwietnia 2008 - 15:19

Dzisiaj mija drugi tydzień od dokonania zakupu, a towaru ani widu, ani słychu. :| Mam nadzieję, że przed weekendem majowym dojdzie... :roll:

#73 -Alien-

-Alien-
  • 70 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 21:57

Doszło, aczkolwiek nie polecam. Ponad godzinę siedziałem próbując to nakleić, ale poprostu się NIE DA, rogi w ogóle się nie trzymają.

#74 referee

referee
  • 37 postów
  • SkądWawa/Mielec

Napisano 29 kwietnia 2008 - 22:17

ALIEN Da sie, ja kupilem 3 IS i 2 dalem znajomym. Nastepnego dnia jeden bardzo nerwowy powiedzial ze sie nie da i ze przykleil ja spowrotem tak jak byla w pudelku. WZIALEM i po 20 min mial zalozona... troche cierpliwosci i rogi nie na mokro ale na sucho sie przykleja. 1 rog dociskasz i trzymasz. 5-7 min i potem nastepny. U mnie i kumpla miodzio wyszło.

#75 tukan

tukan
  • 772 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 06:40

wczoraj dostalem i nie tylko ja mam problem z tym tylem. tzn mialem poniewaz po tym jak nie chcialo zostac odkleilem i wyrzucilem ;) zostal sam przod :P poza tym przod calkiem fajny bo widac pod katem czego nie mialem w poprzedniej folii jakiejs kiepskiej jakosci. mam tylko problem poniewaz w niektorych miejsach pod swiatlo jak patrze ta folia jest jakby zagieta albo moze to powietrze. zastanawiam sie czy moge to odkleic i zrobic kolejne podejscie??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych