Prawda. O ile Siri i całe AI mam w nosie, to bardzo chciałbym mieć iPhone Mirroring. Próbowałem wszelkich opisywanych zmian języków, lokalizacji, adresu na koncie iCloud/App Store... no nie. Mój Mac/iPhone odpowiada z Polski i nie działa; jak pojechałem do US to działało samo z siebie przez te dni.
iOS 27 - wszystkie wersje beta
Napisano wczoraj, 09:16
- Gregory lubi to
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 11:47
@ftpd, dlaczego nie trzymasz się tematu? ![]()
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano wczoraj, 12:07
Jak się nie trzymam? Rozmawiamy o metodach obejścia geoblkady w becie 27.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 12:13
Podoba mi się możliwość tworzenia własnych kart w Portfelu. Działa nawet dodawanie kodu QR z biletów Intercity, co może być super, bo oni sami jakoś integracji z Portfelem nie potrafią dodać od lat. Oprócz tego to chyba najlepiej działająca pierwsza beta, aż mnie kusi, żeby zainstalować na podstawowym telefonie. Braku Siri w EU, podobnie jak klonowania iPhone’a na Macu, nie mogę skomentować bez użycia wulgaryzmów. Na odblokowanie dostępu do Siri AI na innym urządzeniu nadal czekam w kolejce. Suwaczek do zmiany przezroczystości Liquid Glass jest fajny, nawet żałuję, że nie da się bardziej zwiększyć przezroczystości. Ogólnie OK, czekam na kolejną betę.
- PL95 lubi to
PYM Player 8.2.4 — działa od Cataliny po Tahoe
Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko i symbol bitcoina ₿
VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.
> [ pym.uce.pl ]
Napisano wczoraj, 13:57
Jak się nie trzymam? Rozmawiamy o metodach obejścia geoblkady w becie 27.
Już to widzę, gdyby ktoś inny pisał w ten sposób to od razu byłoby wymachiwanie palcem ![]()
Użytkownik shevchenko1987 edytował ten post wczoraj, 13:58
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano wczoraj, 15:28
Można wrócić do wyglądu starych ikonek?
Pro M4, 17
Napisano wczoraj, 15:35
W ogóle kiedykolwiek się dawało?Można wrócić do wyglądu starych ikonek?
Napisano wczoraj, 15:48
Podobno można w zdjęciach robić czary. W sensie edycji i usuwania tego i owego. U mnie nie ma opcji. Norma w PL z lokalizacją w PL, czy tylko u mnie nie działa?
Napisano wczoraj, 15:58
U mnie oczyszczanie elementów ze zdjęcia działa całkiem sprawnie. Nie działa niestety nowa Siri, tzn w ogóle jej się nie da włączyć i nie ma aplikacji Siri.
Napisano wczoraj, 20:43
Tutaj jest jest instrukcja, ale osobiście nie sprawdzałem: https://onetech.pl/j...-27-instrukcja/
Napisano wczoraj, 20:54
Wymaga amerykańskiego apple ID. Za dużo mam na swoim normalnym, żeby to zmieniać - jak pewnie większość z nas.
Napisano dziś, 04:08
Gra nie warta świeczki aby się bawić w zmianę Apple ID. Tak tylko z ciekawości chciałam zobaczyć jak to wygląda i działa.
Napisano dziś, 05:45
iPhone 17 Pro Max MacBook Pro 13" M2 2022 Apple Watch Ultra 3 AirPods Pro 3 gen.
Napisano dziś, 06:46
Tutaj opinia po 48 godzinach: iOS 27 beta 1 - wydajność i BATERIA po 48h testów
Napisano dziś, 11:05
Ja słyszałem, że jest bardziej niż OK od znajomego z 17 Pro, wręcz lepiej niż na 26. Ale sam nie odważę się spuścić pierwszej bety na wszystkie dane jakie mam w iCloudzie.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano dziś, 12:42
Apki od Apple śmigają jak szalone, wszystko się instant otwiera itp. 3rd party to różnie, no ale muszą się przepisać.
- winmaciek lubi to
Napisano dziś, 13:03
iOS 27 wprowadza nowy tryb odzyskiwania urządzenia i jest to funkcja odzyskiwania podobna do tej znanej z komputerów Mac.
1. Aby wejść w nowy tryb odzyskiwania najpierw wyłącz urządzenie w normalny sposób.
2. Gdy telefon jest wyłączony przytrzymaj przycisk boczny, aby włączyć urządzenie. Logo Apple pojawi się na ekranie jak normalny boot.
3. Przytrzymaj dłużej przycisk boczny, a pod logo pojawi się pasek postępu i następnie telefon uruchomi się w trybie odzyskiwania.

- winmaciek lubi to
iPhone 17 Pro Max | Pixel 9a
MacBook Air 13" 2025
Napisano dziś, 13:06
O, fajne. Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał skorzystać, ale fajne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
1 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
darko10