Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iOS 27 - wszystkie wersje beta

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#26 ftpd

ftpd

Nie.

• 24647 posts

Posted Yesterday, 09:16

Prawda. O ile Siri i całe AI mam w nosie, to bardzo chciałbym mieć iPhone Mirroring. Próbowałem wszelkich opisywanych zmian języków, lokalizacji, adresu na koncie iCloud/App Store... no nie. Mój Mac/iPhone odpowiada z Polski i nie działa; jak pojechałem do US to działało samo z siebie przez te dni.

• Gregory likes this

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#27 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 974 posts

Posted Yesterday, 11:47

@ftpd, dlaczego nie trzymasz się tematu? :P

 MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) |  iPhone 15 Pro (128 GB) |  Watch Ultra 2 |  AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex |  TV 4K (64 GB)

#28 ftpd

ftpd

Nie.

• 24647 posts

Posted Yesterday, 12:07

Jak się nie trzymam? Rozmawiamy o metodach obejścia geoblkady w becie 27.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#29 Gregory

Gregory

• 2741 posts
  • Skądᴧ̊

Posted Yesterday, 12:13

Podoba mi się możliwość tworzenia własnych kart w Portfelu. Działa nawet dodawanie kodu QR z biletów Intercity, co może być super, bo oni sami jakoś integracji z Portfelem nie potrafią dodać od lat. Oprócz tego to chyba najlepiej działająca pierwsza beta, aż mnie kusi, żeby zainstalować na podstawowym telefonie. Braku Siri w EU, podobnie jak klonowania iPhone’a na Macu, nie mogę skomentować bez użycia wulgaryzmów. Na odblokowanie dostępu do Siri AI na innym urządzeniu nadal czekam w kolejce. Suwaczek do zmiany przezroczystości Liquid Glass jest fajny, nawet żałuję, że nie da się bardziej zwiększyć przezroczystości. Ogólnie OK, czekam na kolejną betę.

• PL95 likes this

PYM Player 8.2.4 — działa od Cataliny po Tahoe

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

#30 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 974 posts

Posted Yesterday, 13:57

Jak się nie trzymam? Rozmawiamy o metodach obejścia geoblkady w becie 27.

Już to widzę, gdyby ktoś inny pisał w ten sposób to od razu byłoby wymachiwanie palcem :P

Edited by shevchenko1987, Yesterday, 13:58.

 MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) |  iPhone 15 Pro (128 GB) |  Watch Ultra 2 |  AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex |  TV 4K (64 GB)

#31 dobrakawa

dobrakawa
  • 874 posts

Posted Yesterday, 15:28

Można wrócić do wyglądu starych ikonek?

Pro M4, 17

#32 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5390 posts
Posted Yesterday, 15:35

Można wrócić do wyglądu starych ikonek?

W ogóle kiedykolwiek się dawało?

#33 domowik

domowik
  • 146 posts

Posted Yesterday, 15:48

Podobno można w zdjęciach robić czary. W sensie edycji i usuwania tego i owego. U mnie nie ma opcji. Norma w PL z lokalizacją w PL, czy tylko u mnie nie działa?

#34 M.A.D.Z.I.A

M.A.D.Z.I.A
  • 125 posts

Posted Yesterday, 15:58

U mnie oczyszczanie elementów ze zdjęcia działa całkiem sprawnie. Nie działa niestety nowa Siri, tzn w ogóle jej się nie da włączyć i nie ma aplikacji Siri. 

#35 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 974 posts

Posted Yesterday, 20:43

Tutaj jest jest instrukcja, ale osobiście nie sprawdzałem: https://onetech.pl/j...-27-instrukcja/

#36 ftpd

ftpd

Nie.

• 24647 posts

Posted Yesterday, 20:54

Wymaga amerykańskiego apple ID. Za dużo mam na swoim normalnym, żeby to zmieniać - jak pewnie większość z nas.

#37 M.A.D.Z.I.A

M.A.D.Z.I.A
  • 125 posts

Posted Today, 04:08

Gra nie warta świeczki aby się bawić w zmianę Apple ID. Tak tylko z ciekawości chciałam zobaczyć jak to wygląda i działa. 

#38 slaweuszek

slaweuszek
  • 160 posts
  • SkądGorzów Wlkp

Posted Today, 05:45

Też wyszedłem z takiego zaniżenia, dlatego sobie odpuściłem.

 iPhone 17 Pro Max  MacBook Pro 13" M2 2022  Apple Watch Ultra 3  AirPods Pro 3 gen. 

#39 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 974 posts

Posted Today, 06:46

Tutaj opinia po 48 godzinach: iOS 27 beta 1 - wydajność i BATERIA po 48h testów

#40 winmaciek

winmaciek
  • 7082 posts
Posted Today, 11:05

Ja słyszałem, że jest bardziej niż OK od znajomego z 17 Pro, wręcz lepiej niż na 26. Ale sam nie odważę się spuścić pierwszej bety na wszystkie dane jakie mam w iCloudzie. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

4 user(s) are reading this topic

1 members, 3 guests, 0 anonymous users

M.A.D.Z.I.A