Piszesz ze dostępne a nie można zrealizować. Bo Amazon zakłada blokadę 1 szt. Mialem tak wczoraj, kupiłem rano 17 pro max i kapnąłem się ze zrobiłem błąd w miejscu dorecznia. Anulowałem zamówienie dosłownie po chwili. Jeszcze kasy nie pobrali, anulowali. Ale od tej pory już nie mogę kupić iphony do teraz, musiałem prosić syna by kupił.
To nawet nie tak - jak dzisiaj rano sprawdzałem, po mailu że dostawy nie będzie i bliżej nieokreślony termin, iphone 17 pro max było kilka modeli, w różnych kolorach i z różną pamięcią. Po wejściu w konkretny model nadal wskazane było - np. 6 sztuk, ale po dodaniu do koszyka wyskakiwała informacja - przepraszamy, model wyprzedany, niebawem uzupełnimy magazyny (jakoś tak). Dzwoniłem na infolinię odnośnie mojego, niezrealizowanego zamówienia, chociaż cały czas miałem informację, że będzie dzisiaj oraz w sprawie tych pozostałych - dlaczego niby są, a fizycznie nie ma. Dostałem informację, że niestety był błąd logistyki i ilość telefonów zdecydowanie mniejsza, niż chętnych. Każdy, kto złożył zamówienie, telefon dostanie, ale kiedy to niewiadome - raczej bliżej terminów wskazanych przez AOS, czyli środek października. Także jak ktoś jednak dzisiaj otrzymał z Amazon, to zwyczajnie miał szczęście i tyle, ale tylko z tego się trzeba cieszyć
edit: anulowałem poprzednie, ale jak nawet chcę kupić, to i tak komunikat, że brak - zatem to, co wskazane, że niby jest, to już pewnie dawno wyprzedane, tylko się im nie odświeżyło. Albo coś u mnie nie tak
Edited by damianmajk, Today, 14:18.