Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 17/17 Air/Pro - status zamówienia, opłaty, kurierzy, zwroty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
145 odpowiedzi w tym temacie

#126 damianmajk

damianmajk
  • 809 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano wczoraj, 11:57

O super że piszesz, też chciałem zamówić AP3 w MM, bo AOS ma dostawę na październik, ale w takim razie się wstrzymuję.

RTV EURO też ma na jutro dostawę, ale to tak samo jak z MM. Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone ;)

#127 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 165 postów
Napisano wczoraj, 12:18

Zaraz nam posty wywalą, bo to nie temat iphone ;)

Ja nie wywalę. Już wolę, żeby te wszystkie raporty o tym, na jakiej ulicy aktualnie znajduje się kurier były skupione w jednym wątku dla wszyskich zabawek z tego ostatniego wypustu.

• damianmajk lubi to

#128 SilentPL

SilentPL
  • 215 postów

Napisano wczoraj, 12:34

Dostawa 13:05. No nie powiem, zaszalałem z tym pomarańczowym kolorem. xD Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.

 iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini

#129 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 165 postów
Napisano wczoraj, 12:44

Telefon po włączeniu od razu chce update robić, ciekawe.

To akurat znana sprawa: https://www.macrumor...dates-required/

#130 mattkally

mattkally
  • 574 postów
  • SkądZambrów

Napisano wczoraj, 13:29

Na podlasie już też spływają. IMG-5624.jpg

#131 Regiss

Regiss
  • 2 986 postów
  • SkądRadom

Napisano wczoraj, 14:51

Telefon dotarł, niebieski Pro wygląda świetnie. Ale etui tech woven idzie do zwrotu. Dwa takie babole estetyczne, że przepuścili w kontroli jakości to masakra. Krzywo sklejone w jednym rogu i garb w drugim. Nie wiem czy nie szukać już jakieś skórki.

iPhone 15 Pro

#132 ingwar88

ingwar88
  • 2 postów

Napisano wczoraj, 16:37

Jeżeli ktoś miałby do odebrania przez rezerwację Pro w Krakowie (x-kom, iSpoty, Euro itd), a z jakichś względów tego nie zrobi - dajcie znać prv, spóźniłem się z rezerwacją, a kiedyś dzięki forum i pomocy jednego z użytkowników tak mi się udało. Pozdrawiam! 

#133 mikoko

mikoko
  • 502 postów

Napisano wczoraj, 17:26

Na podlasie już też spływają. 

Kolega ma taki sam miernik jak ja :)

• mattkally lubi to

#134 Shamman

Shamman
  • 16 postów

Napisano wczoraj, 17:57

Ja zamówiłem pomarańczowy Pro w X-kom, Media Markt i Media Expert

I właśnie przez takich ludzi jest problem z dostępnością. Zamów raz i grzecznie czekaj, a nie cwaniakowanie.

Także jednak się nie uda na premierę :/

I dobrze Ci tak.

Łatwo oceniać bez wiedzy. Jeden jest dla mnie, drugi dla żony a 3 sztukę zamówiłem dla pracownika. Nie było mowy o zwracaniu jakiegokolwiek. Ostatecznie nie mam żadnego. Zamówienia zrobione o max 14:02.

#135 domowik

domowik
  • 102 postów

Napisano wczoraj, 18:19

Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.

#136 damianmajk

damianmajk
  • 809 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano wczoraj, 18:36

Nie rozumiem, jak działają te zamówienia na stronach apple. Wczoraj rano uznałem, że nie będę czekał na testy, tylko po prostu kupię nowe słuchawki i tyle. Na apple.de dostawa 1-10.10. Na MM odbiór dziś. Śmiech.

Jesteś pewny, że dzisiaj? Bo ja zamówiłem rano, z dostawą na jutro - taka była informacja na stronie przez kilka h. Szanse, że będę miał jutro raczej zerowe, bo ani na czacie, ani na infolinii nic o tym nie widzą. Mało tego - nawet anulować nie są w stanie, bo wg systemu zamówienie w realizacji xD ale spokojnie czekam, Tak jak pisałem, UOKiK też się ucieszy :)

#137 tomall0

tomall0
  • 3 postów

Napisano wczoraj, 19:05

iSpot Gdańsk, 17 Pro niebieski od ręki, kilka Pro Maców było, ale lipa z ilością.

Pro Max....

#138 SilentPL

SilentPL
  • 215 postów

Napisano wczoraj, 19:23

Telefon dotarł, niebieski Pro wygląda świetnie. Ale etui tech woven idzie do zwrotu. Dwa takie babole estetyczne, że przepuścili w kontroli jakości to masakra. Krzywo sklejone w jednym rogu i garb w drugim. Nie wiem czy nie szukać już jakieś skórki.

Weź wrzuć foto tego etui. 

 iPhone 17 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini

#139 wannabe

wannabe
  • 36 postów
  • SkądGdańsk

Napisano wczoraj, 19:34

17pro orange, eurortv kurier dziś 09:30

 MacBook Pro 14" M3 Pro, 36GB/1TB |  iPad Pro 13" M4 5G 256GB |  iPhone 16 Pro 256GB |  Watch Series 7 SS |  AirPods 2 Pro 

#140 domowik

domowik
  • 102 postów

Napisano wczoraj, 20:05

Jesteś pewny, że dzisiaj? 

No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien. 

#141 Regiss

Regiss
  • 2 986 postów
  • SkądRadom

Napisano wczoraj, 20:38

Weź wrzuć foto tego etui.

https://ibb.co/kY74Z6K
https://ibb.co/zWQCRQjY
https://ibb.co/fw36JNx
https://ibb.co/B5D54k2p
https://ibb.co/LXWV2ykm
https://ibb.co/KCRPXp0

iPhone 15 Pro

#142 damianmajk

damianmajk
  • 809 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano wczoraj, 20:41

No, odebrałem dziś, a zamówiłem wczoraj. Więc tak, jestem pewien. 

Ok - mi właśnie napisali, że dpd dostarczy, ale to już raczej pon-wt., niż jutro.

#143 mikoko

mikoko
  • 502 postów

Napisano wczoraj, 20:58

Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro 

Użytkownik mikoko edytował ten post wczoraj, 21:02

#144 SilentPL

SilentPL
  • 215 postów

Napisano wczoraj, 21:32

XD Quality przez duże K. Chińczyk płakał jak sklejał. Ja zamówiłem zielone dla testu, zobaczymy.

Co do zamówień w AOS, ja nie wiem co Was tak dziwi. Zrobili przedsprzedaż, rozeszło się jak ciepłe bułeczki, kolejna dostawa warunkuje kolejne czasy dostawy. ME, MM, Xkomy i inni robili przedsprzedaże nie wiedząc ile w ogóle dostaną urządzeń i dzisiaj część ludzi dostała, część nie. Akurat co jak co ale w daty w ASO można ufać, gdzie indziej nie koniecznie. Jeszcze Amazon ogarnia dobrze takie tematy, jak mają to mają.

#145 reverpl

reverpl
  • 182 postów
  • SkądPoznań

Napisano dziś, 00:15

Mi MediaExpert napisało, że pracują nad moim zamówieniem i że mają sporo zamówień i występują opóźnienia . Mam tam 256GB pomarańczowego Pro zamówionego z odbiorem w sklepie. Gdyby ktoś chciał to mogę dać znać jak dotrze. Sklep w Poznaniu :)
Ja swoją sztukę kupiłem stacjonarnie w iSpot od ręki.

#146 damianmajk

damianmajk
  • 809 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano dziś, 06:30

Dokładnie. W AOS zamówiłem ip 17 pro max i 17 lawende. 17 dotrze 25.09 a max termin mial na 8.10 Anulowałem i wziąłem Max na Amazon z dostawa na jutro

No mi już Amazon napisał, że jednak nie mają telefonu i mogę czekać xD

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

Facebook (1), Google (2)