Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 17 Pro/17 Pro Max – dyskusja.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#126 Regiss

Regiss
  • 2 992 postów
  • SkądRadom

Napisano wczoraj, 15:31

U mnie 17 Pro połączenia od początku działają bez zarzutu. Oficjalny iOS.

iPhone 15 Pro

#127 dobrakawa

dobrakawa
  • 850 postów

Napisano wczoraj, 17:22

Też sobie zaszedłem dzisiaj do sklepu zerknąć na te kolory na żywo. Pomarańczowy to jakaś porażka i ogromnie zmarnowany potencjał na kolor. Sama obudowa aluminiowa wydaje się po prostu tania i słaba, natomiast liczyłem, że ten kolor na żywo będzie lepszy niż na filmikach, ale jest wręcz odwrotnie. Wygląda jak jakaś zabawka dla dziecka, kolor takich trochę rzygów psa co się nażarł marchewki a później ją zwrócił. Pomarańcz świetnie by wyglądał w połączeniu tytan + szkło, delikatnie przyciemnić wyspę, lekko wypucować, żeby się świeciła jak psu jajca, a reszta w takiej tonacji jak w 16 Pro robili. Niebieski też słabo, choć lepiej niż pomarańczowy. Wszystko się ze sobą tam zlewa. Wiadomo, to kwestia subiektywna. Mój 14 Pro wydaje się o wiele bardziej premium niż te nowe  :D 

Pro M4, 14 Pro

#128 bartekpolska

bartekpolska
  • 86 postów

Napisano dziś, 08:32

zgadzam się z przedmówcą dziś miałem porównanie IP 17 pro który kupił kolega z moim IP 14 pro i mój staruszek to prawdziwe pro a jego jak podróbka Apple:)

#129 winmaciek

winmaciek
  • 6 982 postów
Napisano dziś, 20:26

To trochę powtórka z historii – jak się położyło 4(s) obok 6, to ten pierwszy (zostawiając na boku to, że był grubszy i miał nieco mniejszy ekran) sprawiał wrażenie bardziej premium. Z jednej strony stal nierdzewna i szkło, z drugiej aluminium w jednym z trzech smutnych kolorów (może oprócz złotego?) z obrzydliwymi szarymi, plastikowymi paskami od anten. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych