iPhone 17 Pro/17 Pro Max – dyskusja.
Posted Yesterday, 15:31
iPhone 15 Pro
Posted Yesterday, 17:22
Też sobie zaszedłem dzisiaj do sklepu zerknąć na te kolory na żywo. Pomarańczowy to jakaś porażka i ogromnie zmarnowany potencjał na kolor. Sama obudowa aluminiowa wydaje się po prostu tania i słaba, natomiast liczyłem, że ten kolor na żywo będzie lepszy niż na filmikach, ale jest wręcz odwrotnie. Wygląda jak jakaś zabawka dla dziecka, kolor takich trochę rzygów psa co się nażarł marchewki a później ją zwrócił. Pomarańcz świetnie by wyglądał w połączeniu tytan + szkło, delikatnie przyciemnić wyspę, lekko wypucować, żeby się świeciła jak psu jajca, a reszta w takiej tonacji jak w 16 Pro robili. Niebieski też słabo, choć lepiej niż pomarańczowy. Wszystko się ze sobą tam zlewa. Wiadomo, to kwestia subiektywna. Mój 14 Pro wydaje się o wiele bardziej premium niż te nowe
Pro M4, 14 Pro
Posted Today, 08:32
Posted Today, 20:26
To trochę powtórka z historii – jak się położyło 4(s) obok 6, to ten pierwszy (zostawiając na boku to, że był grubszy i miał nieco mniejszy ekran) sprawiał wrażenie bardziej premium. Z jednej strony stal nierdzewna i szkło, z drugiej aluminium w jednym z trzech smutnych kolorów (może oprócz złotego?) z obrzydliwymi szarymi, plastikowymi paskami od anten.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted Today, 20:50
Mi 17 Pro trochę przypomina 11 Pro - wtedy też były nowe plecki, coś z aparatami, chyba dodany ultrawide i nocny tryb i bateria. Teraz mamy nowe plecki, większy zoom, podwójne kręcenie i baterię oraz chłodzenie.
Ja się tam cieszę z tych zmian w wyglądzie - w końcu coś nowego. Co do aluminium - nie jestem pewny, czy Apple po prostu nie dostawało skarg, że poprzednie modele za bardzo się grzeją?
Edited by soczekpl, Today, 20:50.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 17 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
4 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users
-
Facebook (1)