Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 26 - Wszystkie wersje Beta – Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#26 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 078 postów
Napisano wczoraj, 07:18

​A to nie ja. A tak w ogóle jestem w stanie zrobić reinstalkę w max godzinę, nie stracę żadnych danych. Tak, testowałem to ;-)

Spoko, luz. Jak masz sprawdzony plan powrotu, trwający akceptowalnie dla Ciebie długo, to nie widzę problemu. Mój wpis dotyczy testerów, którym podnosi się ciśnienie, a czasem wręcz puszczają nerwy, bo im się coś na tej becie wykrzacza.

#27 foniok

foniok
  • 11 postów

Napisano wczoraj, 09:54

Dziwne bo ja nie mogę zmienić jego wysokości, nic poza możliwością przeniesienia widgetów na dół i tą wersją pseudo szklaną zegara nie zmieniło w jego ustawieniach i nie ma żadnej opdji przeciągnięcia i zmiany jest wysokości (długości) w dół

Jedynie na tych tłach Apple z efektem głębi się daje, a szkoda.

zmiana rozmiaru zegara, to przeciąganie działa tylko na jednej czcionce z tego co u siebie zauważyłem

#28 Blue

Blue
  • 581 postów
  • SkądPoznań, Warszawa, Murcia ES

Napisano wczoraj, 21:47

łał, przezroczyste ikonki, kolejne przebudowanie systemu, kolejne pierdołki dla zadowolenia oka na 2 dni...

Ale przecież wyglądu nie zmieniali od wielu lat. Praktycznie chyba od około 10. W końcu musieli, bo ten już się zdecydowanie zestarzał.

A co do rynku polskiego? NIe wiem czy jest on na tyle duży, by ładować weń $$$. Księgowi sobie to na pewno policzyli. Polskiej Siri nigdy nie będzie. Ten jej kod leciwy nie pozwoli na wprowadzenie naszego niezbyt jednak prostego języka. A protezy dla memów nie wypuszczą. Jak wprowadzą jakiś model LLM, to ten model zapewne będzie skutecznie obsługiwać każdy język, bo tak to po prostu działa. Ale to ponoć w przyszłym roku. Czy to dalej będzie Siri? Jeżeli zostawią nazwę to będzie to tylko nazwa, z oryginalnej Siri nic nie zostanie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych