Ty tak na serio?
Oczywiście W wątku o iPhonie 16 pro/pro max nieustannie narzekasz mając 15 pro. Dla mnie to zwykłe trollowanie. Rozumiem, zwrócić uwagę raz, maks dwa na Twoje problemy na 15 pro ale wszędzie pełno Twoich frustracji
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 02 października 2024 - 21:37
Ty tak na serio?
Oczywiście W wątku o iPhonie 16 pro/pro max nieustannie narzekasz mając 15 pro. Dla mnie to zwykłe trollowanie. Rozumiem, zwrócić uwagę raz, maks dwa na Twoje problemy na 15 pro ale wszędzie pełno Twoich frustracji
MacBook Pro 14" M3 | iPhone 16 Pro 256 GB
Napisano 02 października 2024 - 21:58
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano 02 października 2024 - 22:07
Więc zmień wątek bo od iOS 18 jest inny.Ehh, kolejny fanboy.
Gdybyś czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś, że narzekam na soft, a nie telefon.
Napisano 02 października 2024 - 23:49
O to to.
iPhone 16 Pro mam od pierwszego dnia dostawy i jest to super telefon, na który absolutnie nie mogę narzekać. A całe to gadanie 'aj waj bo od 15 to się nie różni !!!!!!11111oneoneleven' mam w nosie - mi się podoba.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 03 października 2024 - 07:03
Więc zmień wątek bo od iOS 18 jest inny.
To ty pierwszy zacząłeś atakować, więc odpowiedziałem.
Wracając do 16 Pro, to obejrzałem i przeczytałem kilkanaście recenzji polskich oraz zagranicznych na temat tego telefonu i nie wiem skąd u Ciebie taki zachwyt po przesiadce z 15 Pro. Każdy mówi, że zmian w zasadzie nie ma, a ty piszesz że wszystko jest lepsze. Zresztą osoby piszące w tym wątku również podzielają te opinie, dlatego zapytałem czy ty tak na serio? A ty od razu w trybie ataku. Opisz te wszystkie lepsze zmiany z chęcią poznam twoje zdanie na ten temat, a nie tylko rzucasz ogólniki i siejesz pusty zachwyt.
Użytkownik shevchenko1987 edytował ten post 03 października 2024 - 07:21
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano 03 października 2024 - 08:14
Swoje w temacie już opisałem wcześniej. Zresztą skoro tyle przeczytałeś i oglądałeś a wnioski masz jakie masz to tym bardziej nie mam zamiaru kopać się z frustratem. Ave!To ty pierwszy zacząłeś atakować, więc odpowiedziałem.
Wracając do 16 Pro, to obejrzałem i przeczytałem kilkanaście recenzji polskich oraz zagranicznych na temat tego telefonu i nie wiem skąd u Ciebie taki zachwyt po przesiadce z 15 Pro. Każdy mówi, że zmian w zasadzie nie ma, a ty piszesz że wszystko jest lepsze. Zresztą osoby piszące w tym wątku również podzielają te opinie, dlatego zapytałem czy ty tak na serio? A ty od razu w trybie ataku. Opisz te wszystkie lepsze zmiany z chęcią poznam twoje zdanie na ten temat, a nie tylko rzucasz ogólniki i siejesz pusty zachwyt.
Napisano 03 października 2024 - 08:21
Brakło argumentów, więc od razu kolejny atak i wyzwiska.
Użytkownik shevchenko1987 edytował ten post 03 października 2024 - 08:22
Napisano 03 października 2024 - 08:21
O to to.
iPhone 16 Pro mam od pierwszego dnia dostawy i jest to super telefon, na który absolutnie nie mogę narzekać. A całe to gadanie 'aj waj bo od 15 to się nie różni !!!!!!11111oneoneleven' mam w nosie - mi się podoba.
No to po Twoim wpisie jak by nie patrzeć Eksperta to został u mnie tylko jeden procent do podjęcia decyzji na zamianę z 15 pro max na 16 pro max
Napisano 05 października 2024 - 16:24
Boże ludzie dajcie sobie spokój już tym dennym przekomarzaniem się o to czy 15 pro czy 15 pro max jest gorsza od 16 pro czy 16 pro max i czy nie warto się przesiadać z 15 na 16. Tez mialem 15 pro maxa i przesiadłem się na 16 pro i nie wiem czy są jakieś zmiany czy nie bo nie wnikam w to aż tak bardzo. co roku kupuje nowa wersje bo porostu lubię.
iPhone 16 Pro MacBook Air M2 Apple Watch Ultra 2
Napisano 05 października 2024 - 16:39
Napisano 05 października 2024 - 17:39
Wcześniej napisałem „niemal wszystko lepsze”.I taką argumentację akceptuję, ale jak ktoś piszę, że 16 Pro ma wszystko lepsze to ogarnia mnie pusty śmiech
Na potwierdzenie film z dzisiaj: https://youtu.be/z0I...lswYk51hPhy-Rk8
Użytkownik burton70 edytował ten post 05 października 2024 - 17:40
Napisano 05 października 2024 - 17:46
Napisano 05 października 2024 - 17:57
Najpierw czekam na twoją listę niemal wszystkiego lepszego i doczekać się nie mogę.
Napisano 05 października 2024 - 22:57
I taką argumentację akceptuję, ale jak ktoś piszę, że 16 Pro ma wszystko lepsze to ogarnia mnie pusty śmiech
Na potwierdzenie film z dzisiaj: https://youtu.be/z0IfZwLtHCs?si=slswYk51hPhy-Rk8
Nie wiem czy warto posiłkować się filmem twórcy, który już 3-ci rok będzie dumnie kontynuował serię filmów o tym, że nie warto kupować nowych iPhonów dzięki czemu zbiera zasięgi(dość spore) wśród tych, którzy chcieliby posłuchać jakie to Apple złe xd
Napisano 05 października 2024 - 23:50
Napisano 06 października 2024 - 00:40
A tak w sumie to Ty go w ogóle kupiłeś, czy tylko narzekasz?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 06 października 2024 - 08:13
Nie kupiłem i zapewne nie kupię. Obcowałem z nim w sklepie przez dłuższą chwilę. Co ty masz z tym narzekaniem? Przecież napisałem, że to dobry telefon.
Użytkownik shevchenko1987 edytował ten post 06 października 2024 - 08:16
Napisano 06 października 2024 - 09:05
Niesamowite, że w wątku o nowym telefonie najwięcej pisze osoba, która go nie ma.
@onomatobeka nie otwierając linka wiedziałem, o kogo chodzi - o naszą tanią, rodzimą podróbkę MKBHD
Użytkownik PL95 edytował ten post 06 października 2024 - 09:08
iPhone 16 Pro Max iPad Pro 11“ Space Grey 256GB Apple Watch Series 7 45mm MacBook Pro 15“ 2019 AirPods Pro 2
Napisano 06 października 2024 - 09:35
Niesamowite, że w wątku o nowym telefonie najwięcej pisze osoba, która go nie ma.
Ale nie wydaje Ci się racjonalne, że jeśli ktoś uważa, że telefon nie jest wart tego, żeby się na niego przesiadać z obecnie posiadanego modelu, to faktycznie tego nie robi? Irracjonalnym byłoby oczekiwanie, że się go kupi wbrew własnej opinii, tylko po to, żeby w oczach niektórych osób, zyskać prawo do wyrażania zdania. I naprawdę nie ma potrzeby kupowania, żeby na podstawie bardzo szczegółowych, powszechnie dostępnych informacji, wyrobić sobie zdanie i podjąć decyzję o ewentualnym zakupie.
Nikt nie neguje tego, że od lat, kolejne edycje iPhone'ów wprowadzają bardzo subtelne poprawki. Tak jest i w tym przypadku. Delikatnie poprawiono to i owo, a nowy model kupuje albo ktoś, kto lubi wymieniać regularnie, bo tak, albo ma już kilkuletni model i się te drobne zmiany wystarczająco skumulowały.
Napisano 06 października 2024 - 09:43
Spoko, już nie będę. Wyraziłem opinię i kończę. Dziwię się tylko, że nikt nie chce podjąć merytorycznej dyskusji jak to powinno się odbywać na forum tematycznym. No, ale trudno. Widocznie taki znak czasów, że jak nie płyniesz z nurtem to masz się nie odzywać.
Użytkownik shevchenko1987 edytował ten post 06 października 2024 - 09:49
Napisano 06 października 2024 - 09:50
Ale jaką chcesz podejmować merytoryczną dyskusję na temat tego, o czym wszyscy wiedzą, czyli o tym, że iphony (ale i inne telefony) różnią się od marginalnie od swoich poprzedników?
iPhone 16 Pro Max iPad Pro 11“ Space Grey 256GB Apple Watch Series 7 45mm MacBook Pro 15“ 2019 AirPods Pro 2
Napisano 06 października 2024 - 09:55
Ale jaką chcesz podejmować merytoryczną dyskusję na temat tego, o czym wszyscy wiedzą, czyli o tym, że iphony (ale i inne telefony) różnią się od marginalnie od swoich poprzedników?
Dlatego ja jestem relatywnie mało aktywny w tym wątku. Faktycznie nie ma zbyt wiele do dyskutowania, ani na "tak", ani na "nie". Ale to nie ma nic wspólnego z posiadaniem, bądź nieposiadaniem tego modelu.
Napisano 06 października 2024 - 16:27
Dziwi mnie ta dyskusja z ostatnich dni, raczej nie udzielam się na forum regularnie, ale tym razem zrobię wyjątek z racji z faktu, że przesiadłem się z 13 Pro Max na 16 Pro. I dla mnie to jest odczuwalna zmiana, więc mogę sporo nowych benefitów i plusów w moim odczuciu wymienić na temat nowego urządzenia, a nawet się czymś zachwycić, co posiadacze np. 15 w Pro popukali by się teraz w czoło, o czym ja pisze… i tak nic odkrywczego nie napiszę, więc to pominę, ale konkluzja jest taka, że no punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc naprawdę dziwię się, że w tym wątku jest sporo komentarzy rozgoryczonych osób, posiadających roczne flagowce, których racjonalnych powodów na wymianę na 16 Pro ciężko dostrzec w takiej sytuacji, to fakt x100! Tylko co tu oczekiwać w takiej sytuacji? Tyle się mówi o korzyściach z posiadania flagowców, top podzespoły, długie wsparcie (nie atakuje nikogo personalnie, ani nie odnoszę się tylko stricte do tej dyskusji), a ogólnie widzę jak niektórzy pieklą się w internecie na brak zmian i to głównie od osób posiadających 14-stki, 15- stki Pro. No dobra idąc dalej, nawet osoby nie posiadające iPhonów, czy nawet już 3 letnie +, mogłyby powiedzieć patrząc na bryłę urządzenia, technologię, że nic się nie zmienia, no i racja, ale to chyba nic nowego że te telefony są przewidywalne od wielu generacji, ale chyba zawsze takie były i taka jest filozofia tego produktu i myślę, że to dla wielu osób plus, bo ja choć też lubię technologie, ale nie jestem zapalonym jej fanatykiem, więc dla mnie obecny model jest kompletny i na pewno mi posłuży kawałek czasu i będę zadowolony. A sam przycisk aparatu, fanem nie jestem, drugorzędna dla mnie sprawa, choć pewnie pobawię się tym z perspektywy czasu.
Sam byłem i jestem zadowolony z 13 Pro Maxa, działa jak po wyjęciu z pudełka, nie licząc jakiś wersji iOSa, które coś tam mogły zmulić, ale w następnej było OK, więc samego urządzenia to nie dotyczy, ale główny powód wymiany, to że zmęczył mnie już rozmiar Maxa.
To jest moja subiektywna opinia, jak ktoś ma inne oczekiwania, to pewnie może się z nią nie zgadzać i pewnie też będzie miał rację, że nic nowego w tym roku nie pokazali, ale myślę, że jednak mój punkt widzenia raczej dotyczy większości userów iPhonów. Dla mnie to fajny update.
Napisano 06 października 2024 - 17:06
Myślę o przejściu na 16 pro, ale mnie ten przycisk aparatu trochę zniechęca. Robię dużo zdjęć w terenie i to dla mnie dość ważna funkcja w telefonie.
iPhone 15 blue.
Napisano 06 października 2024 - 18:00
Myślę o przejściu na 16 pro, ale mnie ten przycisk aparatu trochę zniechęca. Robię dużo zdjęć w terenie i to dla mnie dość ważna funkcja w telefonie.
No to nie będziesz go używał w czym problem? Nie ma obowiązku korzystania z przycisku. Możesz dalej klikać na ekranie.
Użytkownik Regiss edytował ten post 06 października 2024 - 18:00
iPhone 15 Pro
1 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych