Nie tylko do Ciebie, ale do kilku innych również, którzy mają podobne zdanie jak ty. Cieszę się, że Ciebie szczęśliwym trafem problemy zawsze omijają.
Pisałem przecież, że na betach miałem kilka błędów. Ale nie miałem z tego powodu istotnych problemów, ponieważ nie instalowałem tych półproduktów na krytycznych urządzeniach. Jak się prowokuje problemy, to się je czasem ma.
Żeby nie było zainstalowałem betę 5, a nie 1. [...] Aha, do żony nie musiałem się dodzwaniać, bo byłem przy niej cały czas obecny. To do mnie nie można było się dodzwonić w gwoli ścisłości, bo jakiś nieudacznik programista zepsuł coś czego nie powinien był popsuć, ale nie ma sensu o tym drugim raz rozprawiać.
Wystarczy przewinąć ten wątek o kilka stron, żeby wiedzieć, że miałeś zainstalowaną 18.0dev3, kiedy to miałeś żonę na porodówce. I co to do cholery za różnica, kto do kogo nie mógł się dodzwonić? Niestabilne działanie systemu doprowadzało Cię do stanu, w którym wylewałeś swoje frustracje na forum. Więc się jeszcze raz pytam, co trzeba mieć w głowie, żeby w takiej szczególnej sytuacji życiowej, kiedy telefon jest kluczowy, instalować betę? Wtedy była dobrze działająca, stabilna wersja 17.x.
Uważasz, że do tego czasu ktoś w Cupertino nagle pomacha magiczną różczką, stanie się cud, a błędy w takim krótkim okresie znikną i przestaną dokuczać?
Nie wiem, ale wiem, że na przykład, problem z zasięgiem, nad którym rozlałeś tutaj mnóstwo żółci, został rozwiązany w kolejnej becie, o czym sam poinformowałeś Więc ktoś się tym jednak zajmuje.
Po prostu nie mogę patrzeć na tą byle jakość jaką nam serwują od dłuższego czasu, a inni jeszcze tego bronią.
Pokaż mi jeden wpis mój, lub czyjkolwiek, w którym ktoś broni błędów na stabilnej wersji. Jest przeciwnie, co napisałem dosłownie jeden post przed powyższą wypowiedzią.
Poza tym, ja absolutnie uważam, że należy sie nam to, żeby oficjalnie wydane wersje były dopracowane. Nie mam zamiaru bronić błędów w oficjalnych edycjach.
Więc przestań wreszcie wkładać ludziom w usta słowa, których nigdy nie wypowiedzieli. Jeżeli miałeś problem z nadmiernym drenowaniem baterii na oficjalnej 18.0 to jestem cały po Twojej stronie, uważam, że nie powinno tak być. Ale rozwiązaniem nie jest instalowanie kolejnej bety.