Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 18 - Wszystkie wersje Beta – Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#351 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 321 postów

Napisano 22 lutego 2025 - 13:04

I jak, pościągało się?

Tak, całkiem szybko to poszło. Ogólnie to chyba działa - zrobiłem gównoobrazek w image playground i mam nową animację siri. Natomiast dalej nie wnikałem, bo ej aj mnie W OGÓLE nie obchodzi i w sumie to nim gardzę.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#352 Ament

Ament
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 23 lutego 2025 - 00:02

Podpiąłem do ładowarki, dałem mu z 0,5h i wszystko się zassało. Pobawiłem się może z 10 min., ziewłem, wróciłem do polskiego i elo z AI na razie  ;)  

 Macbook / iPad Pro / iPhone / Watch

#353 ogitom

ogitom
  • 10 postów

Napisano 23 lutego 2025 - 20:12

Działa Wam apka ING na 18.4 b1?
U mnie na 13pro apka zawiesza się na próbie zalogowania do banku

U mnie na 14 plus też aplikacja ING nie działa. Loguje się niby normalnie ale pozostaje biały ekran. Do tego nie mogę się również zalogować poprzez przeglądarkę na telefonie.

#354 Łukasz Kowalik

Łukasz Kowalik
  • 18 postów

Napisano 24 lutego 2025 - 12:49

U mnie też nie działa...Ani w aplikacji ani w przeglądarkach Safari, Chrome.

#355 coxik

coxik
  • 15 postów

Napisano 03 marca 2025 - 22:02

Na IOS 18.4 b2 ING działa prawidłowo
  • Zelony lubi to

#356 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 321 postów

Napisano 04 marca 2025 - 00:13

Jakbyście się zastanawiali, iPhone Mirroringu nadal nie ma. Ewidentnie się skupiają na tym idiotycznym AI, a fajne funkcje są olewane.

• shevchenko1987 lubi to

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#357 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 04 marca 2025 - 09:33

Jakbyście się zastanawiali, iPhone Mirroringu nadal nie ma. Ewidentnie się skupiają na tym idiotycznym AI, a fajne funkcje są olewane.

Nie jestem prawnikiem (oglądałem Suits, to się liczy?), ale z tym mirroringiem to jest chyba tak, że w UE od 2023 roku obowiązuje rozporządzenie Digital Markets Act (DMA), zgodnie z którym wymagane jest zapewnianie interoperacyjności przez producentów sprzętu. Czyli że ten mirroring musi być otwarty dla innych urządzeń, np. telefonów z Androidem, a aktualnie używa prywatnych API dostępnych tylko dla Apple.

Ja bym się na tym tle cieszył, że jeszcze mamy np. taki AirDrop, bo to też pod to w sumie podpada.

Najprostsze i najszybsze rozwiązanie to blokada funkcji niezgodnej z prawem UE na terenie UE, stąd (bez kombinacji) nie mamy dostępu. A potem Apple może policzyć sobie w Numbers, czy się w ogóle opłaca zaczynać pracować nad wdrożeniem interoperacyjności z Androidem.

Wygląda na to, że to taka sama sytuacja, jak z ostrzeżeniami o plikach cookie – urzędnicy w dalekiej Brukseli generalnie chceli zrobić nam wszystkim dobrze tą interoperacyjnością, no ale wyszło jak zwykle.

• shevchenko1987 lubi to

PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

#358 MiL

MiL
  • 1 485 postów
Napisano 04 marca 2025 - 09:38

Tak, tu chodzi o prawo unijne. Te leśne dziadki znów się przyczepiły do mało istotnych rzeczy, które tylko będą nam utrudniać życie.

#359 slaweuszek

slaweuszek
  • 97 postów
  • SkądGorzów Wlkp

Napisano 24 marca 2025 - 21:50

18.4 RC się pojawiło na iOS ( na Macbooka i na Apple Watcha również są dostępne wersje RC )

Iphone 15 Pro Max / MacBook Pro 2022 / Apple Watch Ultra / AirPods Pro 2 gen.

#360 adamski.ab

adamski.ab
  • 83 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 28 marca 2025 - 21:01

Jakby co to pojawiło się iOS 18.4 RC 2. ,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych