iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]
Napisano 01 maja 2008 - 12:10
Napisano 01 maja 2008 - 12:14
Napisano 01 maja 2008 - 12:19
Myśle, że Tony teraz poprostu z twarzą chce wyjść, zwalajac wszytko na apple i ere.
Mnie naprawde malo interesuje czy wyjde ze tego z twarza bo opinia kilu osob w tej skali ogladalnosci newsow mnie nie ma dla mnie znaczenia. Interesuje mnie co najwyzej opinia redakcji. Na pewno nie ludzi, ktorzy nie maja zielonego pojecia jak sie robi newsy.
Napisano 01 maja 2008 - 12:23
Mnie naprawde malo interesuje czy wyjde ze tego z twarza bo opinia kilu osob w tej skali ogladalnosci newsow mnie nie ma dla mnie znaczenia. Interesuje mnie co najwyzej opinia redakcji. Na pewno nie ludzi, ktorzy nie maja zielonego pojecia jak sie robi newsy.
to nie wróże Ci długiej kariery, jeśli nie interesuje Cie zdanie użytkowników ktorzy nie wiedzą jak sie robi Newsy. dziekujemy że mamy jakikolwiek wpływ na to forum...
---- Dodano 01-05-2008 o godzinie 12:24 ----
Mnie naprawde malo interesuje czy wyjde ze tego z twarza bo opinia kilu osob w tej skali ogladalnosci newsow mnie nie ma dla mnie znaczenia.
kot jakiegoś użytkownika na tym forum, też*miał coś kolo miliona ogladalności - a jednak nic mądrego nie reprezentował
Napisano 01 maja 2008 - 12:25
Napisano 01 maja 2008 - 12:30
Gdybysmy sluchali sie komentarzy uzytkownikow nic by z tego serwisu nie zostalo.
to się nie słuchajcie. nikt was nie zmusza. wkoncu zostaniecie z calą redakcja i sami bedziecie sobie je komentować i wszytko bedzie pasować
Napisano 01 maja 2008 - 12:33
Napisano 01 maja 2008 - 12:33
Napisano 01 maja 2008 - 12:37
Niektórzy mylą forum (tworzone oczywiście przez użytkowników) z serwisem News (tworzonym przez redaktorów)
I tym oto sposobem kończymy wątek kompletnym offtopem.
gazety też są tworzone przez redaktorów, a czytelnicy popierają kupując bądz nie.
w newsach za klikniecie sie nie placi, wiec wchodzi kazdy, nawet gdy mu sie news nie podoba. wiec ogladalnosc nie powinna być wyznacznikiem.
jedynie co moze zrobić user, to pozostawic komentarz. a ile, jakich komentarzy jest kazdy chyba widzi. poziom ogolnego zadowolenia też. koncze już.
Napisano 01 maja 2008 - 12:41
w newsach za klikniecie sie nie placi, wiec wchodzi kazdy, nawet gdy mu sie news nie podoba. wiec ogladalnosc nie powinna być wyznacznikiem.
Takiej bzdury jeszcze nie slyszalem. Masz racje, koncz juz. Ja lepiej tez skoncze.
"wchodzi kazdy, nawet gdy mu sie news nie podoba" - zdanie tygodnia. To z czego zyja portale internetowe? Placisz im abonament za newsy?
Napisano 01 maja 2008 - 12:43
Takiej bzdury jeszcze nie slyszalem. Masz racje, koncz juz. Ja lepiej tez skoncze.
"wchodzi kazdy, nawet gdy mu sie news nie podoba" - zdanie tygodnia.
ciekawość...
wejdzie, przeczyta, pomyśli co za brednie, komentarz napisze albo nie. a ogladalność leci, bo wkoncu newsy na na głównej, a forum ma swoją ogladalność
Napisano 01 maja 2008 - 12:44

Napisano 01 maja 2008 - 12:46
Zazwyczaj złośliwi ludzie mają więcej zapału to krytykowania niż osoby, którym News się podoba do obrony danego Newsa.
Jeśli na 12688 osób, które przeczytały informację 3-4 osoby marudzą to znaczy że jest super i warto dalej pisać dla Was newsy
macie racje. przepraszam, że marudzę
Napisano 01 maja 2008 - 12:46
Napisano 01 maja 2008 - 12:58

Napisano 01 maja 2008 - 13:00
Napisano 01 maja 2008 - 14:37
To może ja coś napiszę, pierwszy i - mam nadzieję - ostatni raz w tej sprawie.
Otóż, tony, przez ładnych parę lat byłem dziennikarzem piszącym do kilku naprawdę poważnych tytułów w tym kraju. Co myślę o mediach, to już zupełnie inna sprawa, ale warsztatu jednak się nauczyłem. I uwierz mi - zarówno Twój "news", jak i jego późniejsza "obrona" - z rzetelnością dziennikarską nie mają nic wspólnego.
Napisano 01 maja 2008 - 14:50

Napisano 01 maja 2008 - 14:51

Napisano 01 maja 2008 - 15:09
Napisano 01 maja 2008 - 15:16
Napisano 01 maja 2008 - 15:19
Napisano 03 maja 2008 - 22:18
znowu ten podzial na my i wy a wydawalo mi sie ze forum myapple.pl jest tworzone przez wszystkich uzytkownikow
A kto Ci takich głupot nagadał?

---- Dodano 04-05-2008 o godzinie 00:24 ----
Ze swojej strony powiem tylko tyle, ze kierunek rozwoju strony glownej sie nie zmienia -newsy beda takze o iPhone i jesli dowiem sie,ze iPhone bedzie we wrzesniu, na urodziny Lecha Walesy, czy na Walentynki 2009 i potwierdza mi to 2 zrodla z kregu Ery, to podam to na Myapple i nie bedzie mnie interesowal poziom komentarzy pod tym newsem. Naszym zadaniem jest informowanie ludzi o kazdym ruchu,zaleznosciach, spekulacjach w kregach zblizonych do Apple i dookola Apple, a nie odtwarzaniem faktow. Tym zajmuja sie encyklopedie a nie serwis news.A ze Apple to firma nieprzywidywalna jesli chodzi o negocjacje z firmami zewnetrznymi - to juz moze redaktorowie Rzepy albo Wyborczej opowiedza, czego to juz nie wypisywali na lamach tych gazet o Apple.
Ja mam lepsze (i też potwierdzone) informacje, ale z kręgu Apple: Szykuje się Wam proces za rozprowadzanie informacji dotyczących sposobów łamania zabezpieczen w iPhone. Ale tego pewnie nie dasz na pierwszą stronę

---- Dodano 04-05-2008 o godzinie 00:30 ----
Takich metod uczą teraz na studiach dziennikarskich? Gratuluję podejścia i profesjonalizmu.
Masz świadomość, że napisałeś przed chwilą iż masz w dupie użytkowników?!? Gratulacje

---- Dodano 04-05-2008 o godzinie 00:35 ----
Jeśli na 12688 osób, które przeczytały informację 3-4 osoby marudzą to znaczy że jest super i warto dalej pisać dla Was newsy
Pod warunkiem, że są to NEWSY, a nie bajki wyssane z palca (albo z pseudoinformatorów). Bo chyba nie aspirujecie do bycia MyAppleFakt'em, prawda?

---- Dodano 04-05-2008 o godzinie 00:39 ----
Jesli osoby, ktore prawdopodobnie sa lepiej poinformowane w danym temacie, o czyms informuja , nalezy o tym napisac. Zwlaszcza jesli temat intersuje naszych czytelnikow. I tyle.
Ale jak Ci wprost napisano/powiedziano z pierwszej ręki, że są to kompletne bzdury to nie zareagowałeś

Napisano 03 maja 2008 - 22:47
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych