@0wczar i co udało Ci się z Betterroaming.com? Kupiłem córce Apple Watch SE 2 i chciałbym kupić jakiś eSIM tak żeby miała kontakt z rodzicami jak jest w szkole. Wg przytoczonej tutaj strony supportu Apple, zegarki powinny działać z Orange i T-Mobile, więc czy nie ma tam odpowiednich planów dla zegarków, czy też po prostu ten betterroaming.com wychodzi najlepiej?
Edit: już widzę, że funkcję "Obsługa funkcji Apple Watch dla Twoich dzieci" obsługuje tylko Betterroaming.com , ciekawa sprawa. Kto by pomyślał, myślałem że eSim to eSim i każdy będzie działał z T-Mobile czy Orange kompatybilny z Apple Watch. A jednak nie.
Edit 2: Kupiłem na rok eSIM z BetterRoaming, od razu dostałem PL numer. Koszt 199 zł za rok. Dodają 7 dni gratis, oni niby piszą że "Start free trial" ale płatność pobierają od razu, z tym że te 7 dni dodają do okresu rozliczeniowego i jak rozumiem, można w ciągu tych 7 dni zrezygnować bezpłatnie jak coś pójdzie nie tak. Także na tą chwilę wszystko wygląda ok, ale niestety nie mam w tej chwili córki Apple Watch, więc sprawdzę jutro. Tak swoją drogą, to dziwne że telefon i aplikacja Watch jest potrzebna, że BR nie ma możliwości wgrania planu do zegarka bezpośrednio bez udziału telefonu / aplikacji Watch.
Warto jeszcze zaznaczyć, że TopCashback UK ma 8.5% cashback dla planów rocznych, a Quidco 7.5%. Dla planów miesięcznych ten cashback jest wyższy, ale oczywiście jednorazowy.
Użytkownik stiwipl edytował ten post 26 grudnia 2024 - 17:12