Ja co prawda brałem 128gb w kolorze purpury - godzina 14.21, ale próbowałem zamówić już od 14.10 (czyli od kiedy apka i strona zaczęły w ogóle u mnie działać) i był już termin 19-21.09. Po złożeniu zamowienia sprawdziłem inne dostępne opcje pojemności i kolorów, i wskakiwał już termin na początek października.
Dobra, dołączam do festiwalu niecierpliwych, jak rok temu. Fioletowy Pro 128gb. Cieszę się, że nie tylko ja mam poczucie, że kupuje coś dla samego kupowania.
Konsumpcjonizm na pełnej. Gdyby nie możliwości odliczenia tego na firmę, to bym się raczej nie zdecydował.
Imo spekulacja na cenach używanych 13 pro to jakieś jaja. Średnia 4500 na OLX. Wiec jeszcze się okaże, że puszczę swojego drożej niż sądziłem.
Co do zamówienia, w tym roku mam tak jak Ty. Rok temu kasę ściągnęli pare godzin po zamówieniu, teraz mam ciagle status w przygotowaniu i kasy nie pobrali. Ale ja do zestawu wziąłem personalizowane AirPodsy wiec w sumie może ma to jakieś znaczenie. Chociaż rozbili to na dwa osobne zamówienia i inne daty dostawy. iP 19-21.09, słuchawki 23.09.