BlueBook, dnia 20 Sty 2021 - 10:07, napisał: 
Jak pisałem gdzieś wcześniej, że zasadą jest aby omijać tzw.Rev.A od Apple to zostałem wyśmiany, niestety jest tak od bardzo bardzo dawna, a swoją przygodę z Apple zacząłem w latach '90.
Pisząc Rev.A masz na myśli po prostu pierwszą generację? W tym wypadku macbooków z M1?
misiek1214, dnia 27 Maj 2021 - 16:59, napisał: 
Czy ktoś może używa Green Cell GC Connect60 8w1? W kilku miejscach wyczytałem że jest kompatybilny z Air'em M1 2020. Kusi mnie cena i funkcjonalność ale po tym co poczytałem w internecie mam lekkie obawy.... Tym bardziej że z MacBooka korzystam dopiero kilka dni
Pozdrawiam
Myślę że w dużej mierze wybór HUBa to kwestia również subiektywnego odczucia, a nie tylko kompatybilności.
Jak widac powyżej, wszystko powinno działać, ale z drugiej strony moze Ci się niefartnąć i ucegli Ci maczka, bo coś zaszwankowało. Kto wie, czy te uceglanie nto nie przypadłość samych macbooków, a nie hubów?
Ja osobiście wolę huby na kabelku idące po jednym USB-C, bo nie lubię jak coś mi wystaje z obudowy, tym bardziej że ja mam tendencję do wyłamywania stałych elementów, więc dla bezpieczeństwa wolę użyć czegoś co jest giętkie i w jednym porcie (kabelek), niż zużywając oba (czasem jedynye) porty USB-C i do tego osadzone na sztywno ;-)
Użytkownik azariasz edytował ten post 01 czerwca 2021 - 15:39