Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

HomePod mini

• Please log in to reply
79 replies to this topic

#76 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 861 posts

Posted 10 April 2022 - 20:45

@Camaro, przesiadłem się ostatecznie na 2 x Sonos One SL i te głośniki zamiatają "Mini'acze" doszczętnie. Polecam. 

 MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) |  iPhone 15 Pro (128 GB) |  Watch Ultra 2 |  AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex |  TV 4K (64 GB)

#77 Szary86

Szary86
  • 1 posts

Posted 12 May 2023 - 17:14

Cześć, mam HomePoda mini i nie ma szans żeby używać go jako głośnika do videorozmow skype, FT i inne. W każdej sytuacji opóźnień o 3-4 sekundy. Sprawdzałem na Macu, w trybie bezpiecznym, w różnych sieciach wifi, na różnych kontach i już nie wiem o co chodzi. HomePod tak ma czy ja mam wadliwa wersje. Help

#78 ftpd

ftpd

Nie.

• 24193 posts

Posted 12 May 2023 - 19:27

Bluetooth tak ma. Używanie głośnika podłączonego inaczej, niż kablem zawsze da opóźnienie.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#79 winmaciek

winmaciek
  • 6774 posts
Posted 12 May 2023 - 21:15

HomePod, także mini, akurat leci po Wi-Fi, także tutaj będzie tyle opóźnienia. Na Bluetooth byłoby mniej, na pewno nie kilka sekund. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#80 ftpd

ftpd

Nie.

• 24193 posts

Posted 12 May 2023 - 21:36

Oj, oczywiście, wi-fi, źle mi się napisało. Ale to już nie będę edytował, niech sobie wisi dowód błędu ;-)

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users