Ja ostatnio przesiadłem się z już leciwego MBP 15 early 2013 na 16 w podstawowej konfiguracji i jestem w szoku jak to wszystko ładnie chodzi cichutko. Mój poprzedni MacBook grzał się niemiłosiernie przy obciążeniu a ten nawet podczas obróbki zdjęć czy procesowaniu przez Lightroom nie wrzuca nawet 3 biegu xD Dopiero rozpędził się na chwilkę jak instalowałem Xcode ale w sumie nie wiem po co mi on bo do pythona to on się niezbyt nadaje ;P
Głośniki - bajka - myślałem, że mój poprzedni MacBook miał super głośniki - jaki ja głupi byłem Ten bas wymiata!
Touch Bar - pierwsza przygoda - trochę miałem obawy - ale naprawdę pozytywne zaskoczenie i szczerze powiedziawszy jestem za!
Klawiatura - niby też nożycowa ale w porównaniu do MBP15 2013 jakoś wydaje mi się, iż ciut głośniej pracuje.
USB - ehmmm... jedyne czego mi brakuje to normalnego portu USB i czytnika kart SD. Ale z drugiej strony ładowanie laptopa z obu stron jest pożyteczne
Edited by NettManek, 10 August 2020 - 19:41.
MacPro 5.1 2010 z OpenCore 6.7 OS Monterey | MacBook Pro 15 mid 2015 | iPhone 12 Pro Max | Apple Watch 8 45mm | iPad Pro 11 cali 1st gen
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotyka się ich na każdym kroku.