Powiedzcie mi jak najbogatsza firma na świecie, która może zatrudnić najlepszych specjalistów na świecie nie potrafi dogonić konkurencji? Tak dogonić, bo o nowatorstwie czy wyprzedzeniu to już dawno nie ma co mówić. Żeby w telefonie w 2017 roku był ten sam ekran co w tym z 2014 (ip6)?I tak, nie interesują mnie gadki o ile ten nowy ma lepsze kolory, czy jakieś bzdurne True tone i podobne wynalazki. Od 2014 roku jest to tylko 720p i TRAGICZNIE wielkie ramki dookoła !!! Gdzie konkurencja już ma 2k lub 4k. Rozumiem, że te 4k, czy nawet 2k to przegięcie trochę, ale już full HD to obowiązek. Druga sprawa, wszyscy producenci dają w zestawie szybką ładowarkę za darmo. Jak można być tak zachlannym i w telefonie za 3500 nie dać szybkiej ładowarki, która by ich kosztowała z 5$. To już przegięcie totalne, zdzierstwo nie do zaakceptowania. 5W w 2017 roku?? Shame on you Apple. Ostatnia sprawa, chwalenie się bezprzewodowym ładowaniem, jakie to ono innowacyjne i wspaniałe. Ludzie, Samsung ma je od kilku lat, jesteście kilka lat do tyłu. Ale pomijając opóźnienie, po raz kolejny jak w 2017 roku można zaimplementować ładowanie qi które odstaje od konkurencji? 7,5W gdzie wszyscy mają już 15W? Nie potrafią tego zrobić? Tak beznadziejnych mają inżynierów? Najbogatsza firma na świecie? Gdyby nie iOS który uwielbiam już dawno bym kupił galaxy s8. Ten telefon technologicznie jest lata przed IP 8. W każdym względzie. Od aparatu, ekranu, ramek, ładowania, wagi, wyglądu. Jedyny minus to czytnik na plecach. Amen.
"Żeby w telefonie w 2017 roku był ten sam ekran co w tym z 2014 (ip6)?I"
- A co Ci w tym ekranie brakuje?
"Rozumiem, że te 4k, czy nawet 2k to przegięcie trochę, ale już full HD to obowiązek."
- Rozumiem, że piksele widzisz " GOŁYM" okiem?
"Druga sprawa, wszyscy producenci dają w zestawie szybką ładowarkę za darmo. Jak można być tak zachlannym i w telefonie za 3500 nie dać szybkiej ładowarki, która by ich kosztowała z 5$. To już przegięcie totalne, zdzierstwo nie do zaakceptowania."
- Kup Samsunga, będziesz na 100% zadowolonym userem
"Ostatnia sprawa, chwalenie się bezprzewodowym ładowaniem, jakie to ono innowacyjne i wspaniałe. Ludzie, Samsung ma je od kilku lat, jesteście kilka lat do tyłu."
- W tej sytuacji to Apple głównie się chwali, że na 1 ładowarce może naładować kilka sprzętów i każdy z osobna widnieje na iPhone ze stanem naładowania. Spoko opcja.
"Ten telefon technologicznie jest lata przed IP 8. W każdym względzie. Od aparatu, ekranu, ramek, ładowania, wagi, wyglądu. Jedyny minus to czytnik na plecach. Amen."
- Aparat lata świetlne? hehe dobre
- Ramki, ok, ale zagięcie dyskwalifikuje komfortowe korzystanie z telefonu, np w słońcu. Miałem wiem co mówię.
- Wagi? A co z wagą? Gdzie te lata świetlne?
- Wygląd kwestia gustu - dalej nie widzę tych lat
- Ekran? No tak te różowe kolory po bokach są ekstra dla co po niektórych, że musiałem motyw na czarny zmienić aby nie widzieć tych zaróżowionych krawędzie po czym w cholere sprzedałem to z ulgą.
Niestety konkurencja jak i Apple mają swoje wady i zalety, ale pisanie, że coś jest lata świetlne przed jest dużym nadużyciem.