Czytasz chociaż moje posty? Który iPhone mi się popsuł? Skoro jeden przyjechał martwy, a drugi z wadliwym ekranem to one były popsute w etapie produkcji/leżenia w magazynie. Jedyny, który faktycznie w pewnym sensie mnie się popsuł to ten z którego zeszła farba. Tyle.
iPhone 8/8 Plus – opinie i wrażenia.
Napisano 05 października 2017 - 16:13
Napisano 05 października 2017 - 16:17
Napisano 05 października 2017 - 18:11
- effe lubi to
Napisano 05 października 2017 - 18:15
@JacentyEsz, moje iPhone'y, kupowane zawsze nówki, wyjmuje z pudełek czyściutkie, bez najmniejszego paproszka. Nigdy nie miały najmniejszej skazy. Ekrany idealne. Masz pecha i już .
- effe lubi to
Napisano 05 października 2017 - 18:26
Jacenty to kup tel innej firmy i nie truj już, bo w co trzecim temacie te gorzkie żale lejesz
Zamówiłem Google Pixel 2. Możesz przestać płakać jak Cię prawda w oczy kole.
@JacentyEsz, moje iPhone'y, kupowane zawsze nówki, wyjmuje z pudełek czyściutkie, bez najmniejszego paproszka. Nigdy nie miały najmniejszej skazy. Ekrany idealne. Masz pecha i już .
Ja mam tak ze wszystkim poza Apple. Nawet SE kupiony córce przyjechał z fabrycznym uszkodzeniem. Zdjęcia mam, ale chyba nie ma sensu wrzucać. Tak. Mam pecha. Nic na to nie poradzę, znaczy jakoś sobie poradziłem i odpuściłem. Szkoda mi zdrowia i uszczęśliwiania się na siłę.
Użytkownik JacentyEsz edytował ten post 05 października 2017 - 18:31
Napisano 05 października 2017 - 18:58
Odpuść faktycznie będziesz szczęśliwszy i zdrowszy
iPhone 12 mini
Napisano 05 października 2017 - 19:35
Zrezygnowac z Iphonow jednak nie zamierzam bo stety niestety dla siebie nie widze alternatywy.
A juz poruszajac temat jakosci produktow apple. Mialam tez dwa macbooki pro (teraz mam ten drugi). Oba ladowaly w serwisie. Ten drugi nawet 2 razy.
Użytkownik meg edytował ten post 05 października 2017 - 19:37
Napisano 05 października 2017 - 20:10
To tak jak z każdym producentem
bo mam wrazenie ze to jednak ruletka...
iPhone 12 mini
Napisano 05 października 2017 - 20:26
Dobra już nie tłumacz Apple, bo:
Primo - patrząc na twoją sygnaturę nie powinieneś się wypowiadać z takim "doświadczeniem" mobilnym. Miałeś praktycznie same Ajfony, więc nie wiem skąd wiesz jak jest u innych producentów?
Secundo - przypomnę, że iPhone to jednak cenowo produkt premium. OK, to tylko elektronika. Masowa, chińska. Nie mniej droga. Kontrola jakości na wiecznej fajce.
Napisano 05 października 2017 - 20:29
Dobra już nie tłumacz Apple, bo:
Primo - patrząc na twoją sygnaturę nie powinieneś się wypowiadać z takim "doświadczeniem" mobilnym. Miałeś praktycznie same Ajfony, więc nie wiem skąd wiesz jak jest u innych producentów?
Secundo - przypomnę, że iPhone to jednak cenowo produkt premium. OK, to tylko elektronika. Masowa, chińska. Nie mniej droga. Kontrola jakości na wiecznej fajce.
Mało wiesz, za krótko tu jesteś.
Akurat testowałem od wielu lat wielu producentów i tylko wersje topowe.
S8 jak znajdziesz posty to zobaczysz miałem 2 miesiące. Dziękuję postoje
jak i u samsunga, lg, huawei, htc itp
Marzycielu, możesz marzyć dalej, że znajdziesz ten jedyny, nieskazitelny, bezawaryjny MODEL
Ah ci naiwniacy
Widać chyba jeszcze wiele wiosen musi u Ciebie minąć abyś zrozumiał dzisiejszą technologie
Użytkownik effe edytował ten post 05 października 2017 - 20:33
iPhone 12 mini
Napisano 05 października 2017 - 21:16
Ja Samsunga miałem 4 dni i więcej do ręki nie wezmę. A co do produkcji. Ostatnie LG jakie miałem to V10. Było koreańskie, nie chińskie. I to był w zasadzie najdłużej posiadany przeze mnie smartfon - 14 miesięcy. Marzycielem też nie jestem, bez obaw. A co do zrozumienia technologii i wiosen - w czasach w których dla Ciebie najbardziej zaawansowanym technologicznie przedmiotem był smoczek, ja stawiałem pierwsze fora mobilne w Polsce.
Serio kolego, bez urazy. Nie trolluj bo bladego pojęcia nie masz z kim rozmawiasz. A to, że tu krótko jestem....to tak jak w twoją stopką.
I za całym szacunkiem to ostatni post w naszych wspólnych, nieprowadzących do niczego dywagacjach. Ciepło pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu.
Użytkownik JacentyEsz edytował ten post 05 października 2017 - 22:02
- effe lubi to
Napisano 05 października 2017 - 22:46
- effe lubi to
Napisano 05 października 2017 - 23:10
@JacentyEsz, wyluzuj i przeczytaj temat tego wątku. Mamy tu pisać o iPhone 8/8 Plus.
On nie wyluzuje on jest w transie
Mama z Tatą dali mu dostęp do neta i szaleje
jacenty troling ilu już tu takich było i jak szybko przeminęli
Użytkownik effe edytował ten post 05 października 2017 - 23:11
iPhone 12 mini
Napisano 05 października 2017 - 23:52
Czy ktoś ma coś do napisania na temat i8/i8+ ? Ktoś zmienił z i7 ?
Widzę na pewno dłuższy czas pracy na baterii, chociaż miało być porównywalnie...
Ładowanie indukcyjne nieco długo trwa. Swoją Samsung Fast Charge podłączyłam iphonowym kablem do ładowarki iPada. Liczyłam na szybsze ładowanie, nie jest dobrze.
Zdjęcia bajka.
Napisano 06 października 2017 - 06:55
@Omega55: nieco długo tzn. ile? Mam taki sam zestaw zmontowany do iP8(którego jeszcze nie dostałem) i zastanawiam się jak to będzie działać. Ładowarka została mi od S7 i planuję ją wykorzystywać do ładowania ipka.
Co do zdjęć jeszcze bo nie doczytałem do czego porównujesz? Do poprzedniego iP7?
[OT]:
Co do Jacentego.. gdy w grę wchodzą argumenty pod tytułem "kiedy ja robilem komputery/telefony/IT to Ty na stojąco pod szafę wchodziłeś etc." to dyskusja się kończy. Sam mam ponad 30 lat na karku a zaczynałem od amigi workbench - czy to jest jakiś argument?
--
iP11Pro/AIR2/MBP13 Mid-2017
Napisano 06 października 2017 - 07:03
Porównuję do i7 plus.
I8 plus podłączony do SFCh (jak wyżej) zyskał 20% po ponad godzinie ładowania
Napisano 06 października 2017 - 07:26
Napisano 06 października 2017 - 07:35
@JacentyEsz, wyluzuj i przeczytaj temat tego wątku. Mamy tu pisać o iPhone 8/8 Plus.
No to pisałem, tylko co poniektórym nie podobało się, że nie słodko tylko prawdziwie. Takie mam doświadczenie z produktami Apple, a nie inne i piszę jak jest w moim przypadku. Wyraźnie to zaznaczam, wiec o co chodzi?
On nie wyluzuje on jest w transie
Mama z Tatą dali mu dostęp do neta i szaleje
jacenty troling ilu już tu takich było i jak szybko przeminęli
No i powiedz po co to ciągniesz? Dziecinada.
Użytkownik JacentyEsz edytował ten post 06 października 2017 - 07:36
Napisano 06 października 2017 - 07:41
Napisano 06 października 2017 - 07:47
@MikeU - to nie jest sztuczne ograniczanie podaży. One się tak dobrze sprzedają. Tak na poważnie to jak tydzień może dwa temu pytałem w x-kom.pl o iP8 256GB to facet powiedział, że przynajmniej miesiąc trzeba jeszcze czekać. Oni chyba do tej pory nie dostali tych telefonów. Nie wiem, czy są jako reseller na równi traktowani z iSpot Cortland na przykład, ale chyba nie.
Napisano 06 października 2017 - 07:50
Z tego co czytałem ip8+ i ip8 ładują się bezprzewodowo na tym samym poziomie co z kabla na standardowej ladowarce. Czyli nędzne 5W. Szału nie ma niestety, trwa to w przypadku ip8+ wieczność.
Zgadza się, natomiast Apple zapowiedziało aktualizację, która zwiększy tę moc ładowania do 7,5W, ale kiedy ją udostępnią to chyba jeszcze nie wiadomo.
Napisano 06 października 2017 - 07:55
Po tygodniu wydzwaniania udało się zamówić Ip8+ 64gb w Orange. Wcale nie schodzą, tak bardzo że pani mówi że każda dostawa znika w ciągu kilku minut na infolinii.
Napisano 06 października 2017 - 08:08
Nie wiem jak jest teraz w Orange, ale jak kupowałem 5s w Orange w 2014r. to też ciężko było dostać, ale wynikało to z faktu, że przychodziły w każdej dostawie po dwie sztuki i szło według kolejności zamówień. Teraz może być podobnie.
Użytkownik JacentyEsz edytował ten post 06 października 2017 - 08:08
Napisano 06 października 2017 - 08:40
@MikeU - to nie jest sztuczne ograniczanie podaży. One się tak dobrze sprzedają. Tak na poważnie to jak tydzień może dwa temu pytałem w x-kom.pl o iP8 256GB to facet powiedział, że przynajmniej miesiąc trzeba jeszcze czekać. Oni chyba do tej pory nie dostali tych telefonów. Nie wiem, czy są jako reseller na równi traktowani z iSpot Cortland na przykład, ale chyba nie.
Apple ograniczylo zamowienia do 40% wyjsciowej sumy.... to nie jest ograniczanie podazy..?
Napisano 06 października 2017 - 08:53
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych