Nie prawda. Taki HTC 10 oferuje wszystko prosto z pudełka.
Taka Motorola również.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 26 września 2016 - 17:25
Nie prawda. Taki HTC 10 oferuje wszystko prosto z pudełka.
Taka Motorola również.
Napisano 26 września 2016 - 17:36
Kolego naucz się języka, bo to wypisujesz to tortura.
"Odkąd", "apyl" a nie żadne ejpl.
odkąd to faktycznie nie wiem skąd sie wzielo ale ejpl to ejpl co do reszty... android ma burdel na pokladzie... ale co do dobrze zabezpieczonej chmury.... taka strona the fappening cos wam mowi....
Napisano 26 września 2016 - 17:47
Napisano 26 września 2016 - 17:48
a jaki masz termin dostawy ?
Napisano 26 września 2016 - 17:50
Co mnie obchodzi szajsung, htc czy jakieś inne badziewie androidowe? Chcecie pogadać o tych prymitywnych słuchawkach to idźcie na zamulające forum o tej tematyce. Tu chciałbym posłuchać osób, które mają coś do powiedzenia odnośnie telefonów iPhone 7 i iPhone 7 plus.
Napisano 26 września 2016 - 17:55
Co mnie obchodzi szajsung, htc czy jakieś inne badziewie androidowe? Chcecie pogadać o tych prymitywnych słuchawkach to idźcie na zamulające forum o tej tematyce. Tu chciałbym posłuchać osób, które mają coś do powiedzenia odnośnie telefonów iPhone 7 i iPhone 7 plus.
Jedni gadaja o badziewiu androidowym a inni o badziewiu iosowym... wobec naturalnej wrogosci obu systemow dziwnym nie jest, ze sie tamaty mieszaja. Ip 7 dzis mi sie wylaczyl... nie wiem czemu ani po co... wciskam guzik zeby godz sprawdzic a on mnie olal... wciskam power a tu nastepuje wlaczenie... ;-) ot emejzing..
Napisano 26 września 2016 - 18:00
Tobie to się teraz wszystko będzie działo. Ciekawe co jutro koleś wymyślisz Że Ci się spalił? eee to zarezerwowane dla innego badziewia
Napisano 26 września 2016 - 18:06
Tobie to się teraz wszystko będzie działo. Ciekawe co jutro koleś wymyślisz
Że Ci się spalił? eee to zarezerwowane dla innego badziewia
A czemu ma sie dziać wszystko?? na razie działa normalnie w miarę oprocz synchronizacji google photos i tego wylaczenia zachowuje sie jak kazdy inny telefon...
Napisano 26 września 2016 - 18:13
Kukus11
"Prymitywny"poziom prezentujesz.
Czego byś chciał posłuchać?Jak to inni chwala nowego iPhone i jarac się ze Ty tez go masz?
Tak,masz dobry telefon!ale chyba do forum nie dorosłeś.
Ogólnie to mi dzisiaj przrstaly działać sygnały haptyczne przy 3D Touch oraz rozwijaniu belki powiadomień.
Jestem na becie wiec może dlatego.
Można pisać negatywnie o iPhone nie mam z tym problemu, jeśli nie robi to typowy hejter forum, któremu od zawsze nic nie pasuje w Apple.
Druga sprawa nie lubię jak ktoś robi śmietnik na forum opisując wrażenia konkurencji. Powtórzę, nie interesuje mnie htc, szajsung i inne pierdoły w tym temacie.
Tu proszę pisać tylko o iPhone 7!
Dziękuję!
na razie działa normalnie w miarę oprocz synchronizacji google photos i tego wylaczenia zachowuje sie jak kazdy inny telefon...
A co Ci nie działa w synchronizacji google photos?
Korzystam z tego od 2012r i nigdy problemów z tym nie miałem.
Napisano 26 września 2016 - 18:29
Można pisać negatywnie o iPhone nie mam z tym problemu, jeśli nie robi to typowy hejter forum, któremu od zawsze nic nie pasuje w Apple.
Druga sprawa nie lubię jak ktoś robi śmietnik na forum opisując wrażenia konkurencji. Powtórzę, nie interesuje mnie htc, szajsung i inne pierdoły w tym temacie.
Tu proszę pisać tylko o iPhone 7!
Dziękuję!
A co Ci nie działa w synchronizacji google photos?
Korzystam z tego od 2012r i nigdy problemów z tym nie miałem.
kiedys sie synchronizowalo samo a teraz musze wejsc w appke aby mi pokazalo, ze jest iles zdjec do synchro... samo w tle nie dziala a jest ustawione aby dzialalo..
Napisano 26 września 2016 - 18:39
Podobno iphone 7 ma zauwazalnie mocniejsza antene. Ktoś może to potwierdzic?
Do testu potrzebny będzie jakiś poprzedni model i karta sim tego samego operatora.
Wbijacie *3001#12345#* w dialerze i u góry w miejscu nazwy operatora pojawi sie moc w dB. Test najlepiej przeprowadzić w zasięgu LTE, najlepiej też sprawdzić czy na pewno telefon połączył się z tym samym nadajnikiem w tej samej częstotliwości. W menu Field Test wchodzimy w SERVING CELL INFO i sprawdzamy FREQ BAND INDICATOR (to jest wartość BAND, np 3 oznacza LTE 1800), oraz CELL IDENTITY (id stacji eNodeB).
Napisano 26 września 2016 - 19:06
Napisano 26 września 2016 - 19:09
Bateria w iP7 jest lepsza niż w iP6s, wytrzymuje mi max 1.5 dnia. SE to nie jest, ale jest dobrze. Na pewno dużo lepiej niż w S7 czy Note 7, które miałem swego czasu.
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Napisano 26 września 2016 - 19:15
Napisano 26 września 2016 - 19:18
mophie zdecydowanie lepszy od firmowego apple battery case w przypadku mophie raz ze nie musisz miec kabla lighting bo wszystko lata na micro usb, dwa masz przełącznik na obudowie i ładujesz kiedy chcesz. A jak braknie to każdy dziś ma kabel microusb. Wyglądowo wg mnie lepszy ale o gustach się nie dyskutuje
Użytkownik alladyn21 edytował ten post 26 września 2016 - 19:19
Napisano 26 września 2016 - 19:25
A mial ktos z Was moze smart battery case od apple? Jesli tak to jak dziala? Doladowuje caly czas baterie glowna, czy najpierw zasilanie odbywa sie z dodatkowej i dopiero z glownej? Nigdzie nie znalazlem na ten temat informacji. Apple nie chwali sie rowniez waga tego etui. Wygladem nie zachwyca, ale w moim przypadku bylo by to jakies rozwiazanie.
Ładuje cały czas.
Napisano 26 września 2016 - 19:47
Napisano 26 września 2016 - 20:40
HTC 10 to dobry sprzęt. Używałem około miesiąca.To jak gra na słuchawkach to poezja.
Ale tez ma swoje wady.
Pierwsza sztukę kupiłem srebrna i na drugi dzień oddałem bo dotyk na dole przestawał działać.wyklucilem się i dostałem druga sztukę w której była ta sama przypadłość. Oddałem i zwrócili kasę.
Kupiłem następny z paprochem pod szyba wyświetlacza i znowu poszedł do zwrotu. Dopiero czwarta sztuka (czarna)była idealna.
Niestety pomimo dużej baterii jak na 5.2" nie zachwycał czasem pracy na jednym ładowaniu oraz robił kiepskie zdjęcia. Jak na to co było wcześniej u htc to w 10-tce były świetne ale w porównaniu z innymi flagowcami najwyżej dobre.
Następny minus to częste grzanie się bez wyraźnego powodu choć to w żaden sposób nie wpływało na jego szybkość która była na bardzo wysokim poziomie.
Ale jak to w androidzie na jakieś nowości w sofcie nie ma co liczyć bo są przeznaczone tylko dla nowszych modeli lub tez dla starszych po odczekaniu roku;)
Bateria w iP7 jest lepsza niż w iP6s, wytrzymuje mi max 1.5 dnia. SE to nie jest, ale jest dobrze. Na pewno dużo lepiej niż w S7 czy Note 7, które miałem swego czasu.
Napisano 26 września 2016 - 20:43
No mi dłużej ziomuś zalezi trzymała bateria w 6s niż w s7, który ma gorsze zarządzanie baterią. No chyba, że powyłączasz WSZYSTKO!
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Napisano 26 września 2016 - 21:32
Tak czułem, że ten prototyp TID będzie padał...
Ta jasne. Trzeba było tak pisać 6 września, teraz to każdy czuł.
I co dalej w takim przypadku? Jaki był efekt finalny "walki" z nimi?
Ja przed zakupem zadzwoniłem do nich, poinformowali mnie o tym regulaminie, skonsultowałem to z miejskim rzecznikiem praw konsumenta i niestety rozłożył ręce. Nie kupiłem u nich. Jednak w t-mobile wziąłem na firmę i mam świadomość, że mam tylko gwarę producenta. Tyle.
Napisano 26 września 2016 - 22:08
@inuictus, nie zazdroszczę. Ja spokojnie czekam na swoją 7kę.
Napisano 26 września 2016 - 22:19
ale dziwnie trochy przytłumiony dzwięk podczas rozmowy, tyle pierwszego wrażenia.
Też na to zwróciłem uwagę. Ale chyba nie podczas każdej rozmowy. Muszę poobserwować.
Napisano 26 września 2016 - 22:49
Telefon zawiozłem do Komputronika (tam gdzie go kupiłem) i zażądałem zwrotu pieniędzy lub wymianę na nowy egzemplarz, oczywiście nie chcieli się zgodzić (twierdząc że kupując na firmę, osobiście nie przysługuje takie prawo), więc napisałem pismo z żądaniem zwrotu poniesionych kosztów lub wymiany na nowy i tak oto zostałem z Szajsungiem A5 :/ Podobno mają 14 dni na ustosunkowanie się do mojego pisma.
Kolego źle zrobiłeś z komputronikem będziesz się długo szarpał jeśli kupiłeś telefon na firmę i do tego jeszcze w sklepie stacjonarnym to nie przysługuje Ci prawo do zwrotu a przynajmniej nie na tej samej zasadzie co w przypadku osób fizycznych ja na twoim miejscu poszedłbym do jakiegoś APR-a Cortland lub iSpot opisał problem i poprosił o wymianę w ramach gwarancji na pewno byłoby dużo szybciej
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Napisano 27 września 2016 - 06:06
Napisano 27 września 2016 - 07:46
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych