Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 3 głosy

Zmiana nastawienia moderatorów

• Zamknięty Temat jest zamknięty
106 odpowiedzi w tym temacie

#76 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 26 czerwca 2016 - 16:48

Brak okazywania szacunku rozmówcy to argumenty? Dowidziałem się tylko że mam problemy z myśleniem i robię syf.

Prawda w oczy kole? Jak na spokojnie nie docierają argumenty, to trochę ostrzej powinny dotrzeć, choć w Twoim przypadku, po tym co piszesz, mam wątpliwości, z Twoją argumentacją i świętego szlag by trafił.

Nie to nie, są inne miejsca do to tego typu rozmów z mniej narcystycznym podejściem.

Myślę, że nie powinieneś używać słów, których definicji do końca nie znasz.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#77 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 26 czerwca 2016 - 22:01

Czyli według ciebie nastawienie moderatorów jest w porządku a problem leży tylko i wyłącznie w użytkownikach? 

• Sebosz i Alex885 lubią to

MacBook Air 13 + ThinkPad X260

#78 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 26 czerwca 2016 - 22:11

Czyli według ciebie nastawienie moderatorów jest w porządku a problem leży tylko i wyłącznie w użytkownikach? 

na to - wg administracji - wygląda.....

wg większości użytkowników jest inaczej.

• Lita i Alex885 lubią to

#79 tumpio

tumpio

SERWIS

• 6 245 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 07:24

PAX Panowie - tego już się nawet czytać nie chce.  W ten sposób będziemy tylko zapędzać się w kozi róg. Regulamin jest regulaminem i się to nie zmieni. Modele komputerów apple są produkowane po kilka lat i każdy rocznik różni się drastycznie. Ogłoszenie Wymagania niezbędne do zatwierdzenia wątków pozostaje poza dyskusją. Lenistwo wielu nowych userów niestety też - ile razy można zadawać pytanie o to samo, gdy wystarczy poszukać. Jest nas niewielu więc nie dziwcie się, że często są używane "gotowce" w odpowiedziach, zaś dzielenie wątków i przesuwanie postów do innych  jest czasami wręcz niewykonalne (dliwski - coś powinieneś o tym wiedzieć). Ale ad rem:

Odpowiadam za dział hardware więc proszę bardzo - jakie macie konstruktywne (SIC!) propozycje zmian to przedstawcie je tutaj. rybak-17 - najgłośniej krzyczący - chętnie zapoznam się z merytorycznymi propozycjami pod warunkiem, ze będą one służyć całemu forum a nie kilku użytkownikom. Jeśli przekonasz (-cie :)) mnie, że kolejne działy (lub rozbicie istniejących na poddziały) jest potrzebne - postaram się aby zostało to zrealizowane. Jednak też stawiam warunek - nie zacietrzewiamy się, dyskutujemy podpierając się  argumentami i bierzecie pod uwagę, że w odróżnieniu od czasów moderacji dliwski-ego (wtedy było kilkunastu moderatorów) wiele się zmieniło (dziś aktywnych moderatorów można policzyć na palcach jednej ręki).

Czekam więc na propozycje wraz z umotywowaniem.

Specjalistyczny Serwis Komputerów Apple "Serwis Jabłek®"
ul. Stryjeńskich 10 lok usł 2A.
02-791 Warszawa tel: 533-996-563 lub 796-440-048
http://www.macbook-service.com

#80 lelekCk

lelekCk
  • 240 postów
  • Skądz południa

Napisano 27 czerwca 2016 - 07:40

Panowie nie ma o co się kłócić.

Prawdą jest że Administrator nie radzi sobie z prowadzeniem forum, łatwiej jest od razu wyrzucić wątek do kosza niż poświęcić 30s np. na przeniesienie.

Jeżeli argumentem jest brak czasu na to zajęcie, to po co w ogóle prowadzisz to forum skoro wszyscy piszą że robisz to źle?

Moim zdaniem jeżeli ktoś zna się na wszystkim, to nie zna się na niczym...

...a i nie trać czasu na wymyślanie kolejnych tłumaczeń i nie odpowiadaj na ten post.

...zajmij się tym co należy do ciebie na forum.

• Alex885 i ja_sam lubią to

iPhone 3GS

#81 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 899 postów
Napisano 27 czerwca 2016 - 10:13

wszyscy piszą że robisz to źle?

Tam zaraz wszyscy. W tego typu wątkach udziela się regularnie kilku-kilkunastu krzykaczy z pretensjami. Zdecydowana większość ma to w d****. Bo w sumie większość potrafi jednak znaleźć właściwy dział i poprawnie zatytułować wątek. Problem dotyczy tej mniej ogarniętej mniejszości, która sobie z tym nie radzi.

• OleYek i cronopioverde lubią to

#82 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 10:42

Dokładnie, forum ma kilkaset tysięcy użytkowników a krzyczących w wątkach jest 5 tych samych osób, którzy dziwnym zbiegiem okoliczności są posiadaczami ostrzeżeń, bądź newbie z kilkoma postami. "Pszypadek, nie sondze" :)

#83 nie_lubie_jablek

nie_lubie_jablek
  • 2 947 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 10:48

Moderacja też nie jest święta - przypomnę temat łamania regulaminu przez młodego moda na "z" po zwróceniu uwagi na ten temat nikt go nie ukarał a mało tego został zmieniony regulamin ;)

• 528eae9968 i Alex885 lubią to

#84 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 11:31

Moderacja też nie jest święta - przypomnę temat łamania regulaminu przez młodego moda na "z" po zwróceniu uwagi na ten temat nikt go nie ukarał a mało tego został zmieniony regulamin ;)

Nikt nie mówi, że moderacja jest święta, ale zrzucanie winy tylko i wyłącznie na moderację jest jakimś nieporozumieniem. No nie został ukarany, ale też trzeba oddać, że wielu użytkowników też nie jest karanych, mimo, że powinni. Jest paru pacjentów, którzy już dawno powinni być zbanowani a nie są, bo im odpuściliśmy. Wszystko zależy od sytuacji. Ale dyskusja w tym wątku jasno pokazuje, że nie chodzi o zmiany tylko o wylewanie żali, bo jak wykazałem, że w paru miejscach nie ma się racji, to nagle zostałem oskarżony o obrażanie z pominięciem genezy wypowiedzi i brakiem argumentów ze strony piszącego. Więc ja osobiście nie widzę sensu kontynuowania wątku, kiedy nastawienie atakujących jest tendencyjne, niemerytoryczne i z klapkami na oczach. I wbrew pozorom, to nie my jesteśmy zamknięci na dyskusję, która się skończyła przy braku argumentów ze strony autorów niniejszego wątku.

#85 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 27 czerwca 2016 - 11:37

Nikt nie mówi, że moderacja jest święta, ale zrzucanie winy tylko i wyłącznie na moderację jest jakimś nieporozumieniem. No nie został ukarany, ale też trzeba oddać, że wielu użytkowników też nie jest karanych, mimo, że powinni. Jest paru pacjentów, którzy już dawno powinni być zbanowani a nie są, bo im odpuściliśmy. Wszystko zależy od sytuacji. Ale dyskusja w tym wątku jasno pokazuje, że nie chodzi o zmiany tylko o wylewanie żali, bo jak wykazałem, że w paru miejscach nie ma się racji, to nagle zostałem oskarżony o obrażanie z pominięciem genezy wypowiedzi i brakiem argumentów ze strony piszącego. Więc ja osobiście nie widzę sensu kontynuowania wątku, kiedy nastawienie atakujących jest tendencyjne, niemerytoryczne i z klapkami na oczach. I wbrew pozorom, to nie my jesteśmy zamknięci na dyskusję, która się skończyła przy braku argumentów ze strony autorów niniejszego wątku.

nikt nie mówi iż moderacja jest święta? Owszem - wprost nikt nie mówi, ale swoim vzachowaniem zdajecie się to potwierdzać.....

Reszty (zwłaszcza o tendencyjności użytkowników) nie skomentuje, gdyż znowu któryś z władnych wlepiłby mi warna/bana.....

#86 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 11:47

I znów demagogia zamiast konkretów. Dokładnie to, o czym pisałem...

#87 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 czerwca 2016 - 11:49

*
Popularny

Ja też dorzucę swoje trzy grosze. Mnie się najbardziej podoba jak pojawia się nowy temat, wchodzę, odpisuję, kilka postów pisze autor tematu, kilka postów ja, potem jeszcze inni dołączają się do rozmowy, wspólnie rozwiązujemy problem i co... wpada Moderator i jeb wyrzuca temat do kosza bo dział zły albo coś w temacie nie gra. Rozumiem, że moderatorom się zwyczajnie nie chce poprawić tematu albo przenieść do innego działu, bo przecież to są jaja żeby się tutaj wypruwać, pisać, pomagać, a ktoś to potem ostentacyjnie wywala do kosza. Zdarza się, że klikam "wyświetl nową zawartość" a tam cała lista kilkanaście tematów wyrzuconych do kosza.

Poza tym bardzo niepodoba mi się zamykanie tematów w stylu - "uważam, że temat wyczerpany więc zamykam" - a ja często mam coś jeszcze dopisać, bo w technicznych tematach często coś jeszcze się przypomni albo coś można zrobić inaczej. Pewnie, że mogę napisać do Moderatora żeby odtworzył ale po co jak widać, że on to zrobił specjalnie zeby nic już nic więcej nie pisać.

Ja sądzę, że kiedy da się coś poprawić w temacie, przenieść do odpowiedniego działu to od tego jest moderator żeby to zrobić, przecież często samo wklejenie postu z tłumaczeniem usunięcia tematu jest bardziej czasochłonne niż przepisanie tematu.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#88 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 27 czerwca 2016 - 12:31

I znów demagogia zamiast konkretów. Dokładnie to, o czym pisałem...

hę?? Jak można udzielić konkretnej odpowiedzi skoro nie padło konkretne pytanie?

Ja też dorzucę swoje trzy grosze. Mnie się najbardziej podoba jak pojawia się nowy temat, wchodzę, odpisuję, kilka postów pisze autor tematu, kilka postów ja, potem jeszcze inni dołączają się do rozmowy, wspólnie rozwiązujemy problem i co... wpada Moderator i jeb wyrzuca temat do kosza bo dział zły albo coś w temacie nie gra. Rozumiem, że moderatorom się zwyczajnie nie chce poprawić tematu albo przenieść do innego działu, bo przecież to są jaja żeby się tutaj wypruwać, pisać, pomagać, a ktoś to potem ostentacyjnie wywala do kosza. Zdarza się, że klikam "wyświetl nową zawartość" a tam cała lista kilkanaście tematów wyrzuconych do kosza.

Poza tym bardzo niepodoba mi się zamykanie tematów w stylu - "uważam, że temat wyczerpany więc zamykam" - a ja często mam coś jeszcze dopisać, bo w technicznych tematach często coś jeszcze się przypomni albo coś można zrobić inaczej. Pewnie, że mogę napisać do Moderatora żeby odtworzył ale po co jak widać, że on to zrobił specjalnie zeby nic już nic więcej nie pisać.

Ja sądzę, że kiedy da się coś poprawić w temacie, przenieść do odpowiedniego działu to od tego jest moderator żeby to zrobić, przecież często samo wklejenie postu z tłumaczeniem usunięcia tematu jest bardziej czasochłonne niż przepisanie tematu.

Celne ujęcie problemu.

Tak BTW - kto (i dlaczego) włączył limit like'ów na dzień? Konkretne pytanie i oczekuje konkretnej odpowiedzi....

• 528eae9968 lubi to

#89 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 14:00

Ale gdzie przenieśc 20 w danym tygodniu temat "bateria słabo trzyma" przecież to jest bez sensu, jest tyle tematów o bateriach, że każdy kolejny będzie z automatu lądował w koszu. Ja mogę się wypowiadać tylko co do iOS i nie mam zamiaru w żaden sposób iśc leniwcom na rękę, bo komuś się nie chce szukać. Takie tematy lecą od razu do kosza. Rozumiem Twoją frustracje, ale ile można poprawiać dziennie tego samego "problem z iPhone", który dotyczy najczęściej tematów dziesiątki razy tygodniowo omawianych na forum i tak dziwię Ci się, że jeszcze piszesz cokolwiek w pytaniach o baterie, bo ile w kółko można pisać o tym samym.

Za inne działy się nie wypowiadam, ale w "moich" zamykane są sporadycznie tematy, to jest raczej wyjątek niż reguła.

Akurat nie w tym wypadku :) Mamy szablony, które z automatu dopisują powód, przenoszą do kosza i robią przekierowanie.

Poza tym, jaką masz propozycję dla tych wątków:

http://myapple.pl/fo...ersji-systemu/ - pytanie stare jak iOS6 ...
http://myapple.pl/fo...-przecinkami/ - podklejony na czerwono komunikat z linkami do wątków
http://myapple.pl/fo...z-moim-iphonem/ - tytuł cudowny
http://myapple.pl/fo...użytkownika/ - cały dział z odpowiedziami dla przyszłych użytkowników iPhone
http://myapple.pl/fo...a-iphone-5s/ - ten wątek został przeniesiony do właściwego działu, ze względu na odpowiedzi

Jak widać tragedii nie ma...

Tak BTW - kto (i dlaczego) włączył limit like'ów na dzień? Konkretne pytanie i oczekuje konkretnej odpowiedzi....

Ze względu na nadużycia. Limit jest od zawsze.

#90 lelekCk

lelekCk
  • 240 postów
  • Skądz południa

Napisano 27 czerwca 2016 - 14:51

Ze względu na nadużycia. Limit jest od zawsze.

Trzymajcie mnie... nadużycia lajków? Serio? :lol:

Ciekaw jestem jakby zareagował na ten wpis Zuckerberg.

• 528eae9968, Lita i Alex885 lubią to

iPhone 3GS

#91 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 27 czerwca 2016 - 15:13

Jak widać tragedii nie ma...

No właśnie sęk w tym, że jest.....

taka ekipa to tragedia.........

Trzymajcie mnie... nadużycia lajków? Serio? :lol:

Ciekaw jestem jakby zareagował na ten wpis Zuckerberg.

:) Jakby zareagował? uśmiałby się.......

Swoją drogą to idąc tym tokiem rozumowania co OleYek to nadużyciem jest fakt, iż OleYek posiada admina.

#92 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 15:42

ja_sam, dnia 27 Cze 2016 - 16:13, napisał:
No właśnie sęk w tym, że jest.....
taka ekipa to tragedia.........

Znów demagogia, zero konkretów, ale czego można się po takim nastawieniu spodziewać... Swoim zachowaniem utwierdzasz nas w przekonaniu, że użytkownicy nie mają swojego zdania, umieją tylko marudzić, zero konkretów.

Cytat
Swoją drogą to idąc tym tokiem rozumowania co OleYek to nadużyciem jest fakt, iż OleYek posiada admina.

I mówi to użytkownik, który większość postów napisał w płaczwątkach... dobre...

#93 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 27 czerwca 2016 - 15:54

Znów demagogia, zero konkretów, ale czego można się po takim nastawieniu spodziewać... Swoim zachowaniem utwierdzasz nas w przekonaniu, że użytkownicy nie mają swojego zdania, umieją tylko marudzić, zero konkretów.

I mówi to użytkownik, który większość postów napisał w płaczwątkach... dobre...

kim jesteście Wy?

• Alex885 lubi to

#94 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 27 czerwca 2016 - 16:30

@OleYek: A jakich chcesz jeszcze konkretów?

- Na chamskie zwracanie się do użytkowników odpowiadasz: prawda w oczy kole 

- Usuwanie tematów w których użytkownicy sobie pomagają: porządek jest dużo ważniejszy niż wzajemna pomoc. Ordnung muss sein! 

- Pisanie o wersjach beta: nie widzę zapotrzebowania i już. 

- Propozycje zmian w działach: wszystko jest dobrze a jak jest coś źle to łatwo się domyślić. Olałeś wszystkie propozycje zmian. 

- Przenoszenie tematów zamiast usuwania: Nie mamy obowiązku 

Argumenty że coś dobrze działa na forum macrumors też nie trafiają.

I ta urzędnicza postawa, 

• kristof461 i Alex885 lubią to

#95 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 16:43

Wydaje mi się, że skoro już znalazło się parę odpowiedzi w danym wątku to nie ma sensu go zamykać. W sensie, przecież dane odpowiedzi rodzą kolejne pytania, każdy przypadek jest inny. Czasem mam wrażenie, że na forum nie powinno być możliwości tworzenia nowych tematów tylko w każdym dziale powinien znajdować się wykaz pozamykanych tematów; a niech każdy sobie dopasuje swój problem do odpowiedniego. 

Co do zmiany nastawienia - wybacz OleYek, ale twoje odpowiedzi w większości naprawdę utrzymane są w dość negatywnym tonie - porównaj je z wypowiedziami paru innych moderatorów w tym wątku.
http://myapple.pl/fo...pcja/?p=2067801
"Ehhh" - robisz łaskę, że komuś pomożesz? To może lepiej w ogóle nie odpowiadaj i pozwól, że wyręczą cię ludzie, którzy nie siedzą tutaj za karę.

A jak już temat jest zamykany, bo ponoć istnieje gdzieś taki sam, to miło by było, gdyby od czasu do czasu moderator podlinkował ów temat. Najwyraźniej nie jestem mistrzem w korzystaniu z wyszukiwarki, ale nie zawsze udawało mi się znaleźć odpowiedni temat po zamknięciu któregoś z nowych. Nowi użytkownicy również mogą mieć z tym problem i w takiej sytuacji poczują się po prostu bezradni. 

Użytkownik Sebosz edytował ten post 27 czerwca 2016 - 16:51

• Alex885 lubi to

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#96 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 17:17

@OleYek: A jakich chcesz jeszcze konkretów?
- Na chamskie zwracanie się do użytkowników odpowiadasz: prawda w oczy kole

Spójrz najpierw na swoje i innych wypowiedzi a później mów coś dopiero o chamstwie.

- Usuwanie tematów w których użytkownicy sobie pomagają: porządek jest dużo ważniejszy niż wzajemna pomoc. Ordnung muss sein!

Już to przerabialiśmy i wytłumaczyłem. 1000 osobnych wątków na ten sam temat baterii nie będzie i kropka, nie ważne ile będziecie tu protestować.

- Pisanie o wersjach beta: nie widzę zapotrzebowania i już.

Postaraj się zrozumieć moją wypowiedź i nie wyrywaj jej z kontekstu.

- Propozycje zmian w działach: wszystko jest dobrze a jak jest coś źle to łatwo się domyślić. Olałeś wszystkie propozycje zmian.

Tak? A napisałeś je w wątku "propozycje zmian" jak prosiłem, czy olałeś temat? Odpisałeś Tumpio jak prosił, czy zignorowałeś jego post? Więc o czym my tu rozmawiamy?

- Przenoszenie tematów zamiast usuwania: Nie mamy obowiązku

Jeżeli są warte przeniesienia są przenoszone, większośc wątków nie ma sensu przenosić, bo się dublują z istniejącymi. Mam wrażenie, że nie zadałeś sobie trudu, żeby chociaż zanalizować treść wywalonych wątków i porównania jej z tym co na forum, lepiej rzucać puste oskarżenia.

Argumenty że coś dobrze działa na forum macrumors też nie trafiają.

My nie jesteśmy macrumors. 

I ta urzędnicza postawa,

Gdzie przybić pieczątkę?

Wydaje mi się, że skoro już znalazło się parę odpowiedzi w danym wątku to nie ma sensu go zamykać. W sensie, przecież dane odpowiedzi rodzą kolejne pytania, każdy przypadek jest inny. Czasem mam wrażenie, że na forum nie powinno być możliwości tworzenia nowych tematów tylko w każdym dziale powinien znajdować się wykaz pozamykanych tematów; a niech każdy sobie dopasuje swój problem do odpowiedniego.

Ja mogę mówić tylko o działach w których sprzątam i wierz mi, pamiętam treść większości wątków, które się przewinęły, 90% pytań wywalanych do kosza, nie raz było rozwiązanych, ale ludziom się szukać nie chce i to jest fakt.

Co do zmiany nastawienia - wybacz OleYek, ale twoje odpowiedzi w większości naprawdę utrzymane są w dość negatywnym tonie - porównaj je z wypowiedziami paru innych moderatorów w tym wątku.
http://myapple.pl/fo...pcja/?p=2067801
"Ehhh" - robisz łaskę, że komuś pomożesz? To może lepiej w ogóle nie odpowiadaj i pozwól, że wyręczą cię ludzie, którzy nie siedzą tutaj za karę.

Szczerze, to tak, mogłem wurzucić automatem, bo jak ktoś jest tak leniwy, (bo nie zakładam że niepełnosprytny), że nie jest w stanie zauważyć PRZYKLEJONEGO wątku, tudzież użyć wyszukiwarki, żeby znaleźć ten wątek, jeżeli nie wysilił się, żeby przejrzeć tytuły tych kilku przyklejonych, to mi po raz enty danego dnia łapy opadają. Wszyscy tacy mądrzy, ale z takimi idiotyzmami walczcie po kilkadziesiąt razy dziennie i ciekawe na ile Wam starczy cierpliwości, kiedy już cholera bierze starych użytkowników. Tendencja jest taka, że najpierw odpowiadają, później informują pacjenta w wątku, że temat już był, później robią raporty moderacyjne a następnie przestją wchodzić na forum, bop mają dość leniwych 1-2 postowców, co wpadają, żeby zadać pytanie, że stłukł ekran i co ma zrobić.

A jak już temat jest zamykany, bo ponoć istnieje gdzieś taki sam, to miło by było, gdyby od czasu do czasu moderator podlinkował ów temat. Najwyraźniej nie jestem mistrzem w korzystaniu z wyszukiwarki, ale nie zawsze udawało mi się znaleźć odpowiedni temat po zamknięciu któregoś z nowych. Nowi użytkownicy również mogą mieć z tym problem i w takiej sytuacji poczują się po prostu bezradni.

Nieraz się da podlinkować, nieraz nie, jak trzeba obskoczyć setki postów, to nie ma czasu na odwalanie za kogoś roboty. Są ludzie, którzy nie mają problemu ze znajdywaniem odpowiedzi i dopytywaniem o szczegóły w istniejących wątkach, reszcie się nie chce.

Sprzed 10 sek. następny leń śmierdzący (bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć): http://myapple.pl/fo...ouch-pad-do-tv/

Na czerwono waląca informacja "SZUKASZ GRY LUB APLIKACJI PRZECZYTAJ" po cholerę czytać, założę nowy wątek...

I oczekujecie, że będę głaskał po głowie i prawił komplementy?

#97 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 19:16

OleYek. Zdaje się jesteś tu od trzymania porządku na forum. Porządku w sensie aby nie było bałaganu w tematach, wątkach itp. Sam to potwierdziłeś. Wiec powiedz mi co za role teraz odgrywasz dyskutując czy coś jest robione złe czy dobrze, nie twoja w tym głowa. Niech się właściciel forum odezwie jak już i podejmie decyzje, a tobie powie co masz robić i jak masz rozrobić i tak masz robić. A nie dyskutować o sprawach o których nie powinieneś dyskutowac. Nie ty o tym decydujesz tutaj wiec po jakie licho zawierasz w ogóle głos. Przekaz sprawę prezesowi/ właścicielowi i już. Rozmowa o tym z podrzędnym pracownikiem jest bez sensu. Kto Ci tam w ogóle dał prawo wypowiadania się tutaj. Zachowujesz sie jakbyś ty tu rządził co jest bzdura, tyburstes tu zwykłym sprzątaczem.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 27 czerwca 2016 - 19:20

• 528eae9968 i ja_sam lubią to

Macbook Air M1 512/16, iPhone 12 mini, ​AirPods 2, Apple Watch Series 3

#98 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 19:34

OleYek. Zdaje się jesteś tu od trzymania porządku na forum. Porządku w sensie aby nie było bałaganu w tematach, wątkach itp. Sam to potwierdziłeś. Wiec powiedz mi co za role teraz odgrywasz dyskutując czy coś jest robione złe czy dobrze, nie twoja w tym głowa. Niech się właściciel forum odezwie jak już i podejmie decyzje, a tobie powie co masz robić i jak masz rozrobić i tak masz robić. A nie dyskutować o sprawach o których nie powinieneś dyskutowac. Nie ty o tym decydujesz tutaj wiec po jakie licho zawierasz w ogóle głos. Przekaz sprawę prezesowi/ właścicielowi i już. Rozmowa o tym z podrzędnym pracownikiem jest bez sensu. Kto Ci tam w ogóle dał prawo wypowiadania się tutaj. Zachowujesz sie jakbyś ty tu rządził co jest bzdura, tyburstes tu zwykłym sprzątaczem.

Najgorzej jak się komuś coś wydaje. Już dowartościowałeś się trochę? Czy nadal masz kompleks, że ktoś nie chce słuchać żali kolejnego poszkodowanego przez ostrzeżenia? Kolejny bez argumentów, chamskie odzywki, a to podobno ja obrażam.

Następny proszę...

#99 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 27 czerwca 2016 - 20:56

Też chętnie poznałbym zdanie właściciela forum. Wybacz OleYek ale dyskusja z Tobą typu ping-pong nie ma sensu, tym bardziej że twoje ostatnie odpowiedzi nie zawierają żadnych argumentów, a sam się ich tak domagasz. 

Służbista jesteś i tyle. Kiedyś tak nie było. 

Użytkownik rybak-17 edytował ten post 27 czerwca 2016 - 20:57

• ja_sam lubi to

#100 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 czerwca 2016 - 21:18

Stanowisko administracji dostałeś, nie da się z Wami dyskutować w takim razie temat uważam za wyczerpany. Ty do pewnego momentu jeszcze prowadziłeś dyskusje, później nagle "zaniemogłeś". Jako Admin reprezentuję oficjalne stanowisko. Nie musicie się z nim zgadzać. Z dalsza dyskusja z ludźmi, którzy mają żal o ostrzeżenia nie ma sensu. Wszystko co było do napisania, zostało napisane, jeżeli nie jesteście w stanie dyskutować na argumenty to EOT.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych