A co byś się upewnił ?
Ile razy będziemy wałkować ten sam temat odnośnie gwarancji? Ileż to ja się nasłuchałem a bardziej naczytałem że gwarancja rusza od momentu aktywacji telefonu itd. A ja powinienem siedzieć cicho i nie siać fermentu. Tymczasem ja staram się po prostu pomóc. Oczywiście w większości przypadków jest tak że gwarancja rusza wraz z aktywacją. Proszę jednak nie zapominać że oficjalnie według Apple (przytaczałem nawet punkt regulaminu) gwarancja rusza w momencie sprzedaży. A więc teoretycznie może być już aktywna. Rzadko bo rzadko ale pojawiają się głosy potwierdzające moją regułę. Dlatego też skoro ktoś pyta to zaznaczam bo lepiej upewnić się teraz gdyż jest to chwila moment niż potem płakać. Zwłaszcza że sprzedawca w opisie napisał coś o "podbitej gwarancji". Wiadomo że w przypadku Apple do wyegzekwowania gwarancji nie jest nawet wymagany dowód zakupu (no chyba że będzie jakiś zamęt z datą sprzedaży) a tym bardziej jakakolwiek podbita gwarancja. To już nie te czasy gdzie królowały karty gwarancyjne.