Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przesiadka z Androida na iOS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
94 odpowiedzi w tym temacie

#51 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 maja 2015 - 09:51

Jakbyś zobaczył jak szczena opada ludziom kiedy pokazujesz zdjęcie/film z Note 4 to byś miał ubaw. :D

Mi w sumie tylko jednego brakuje: nie czuć, że telefon pomimo swojej ceny jest "premium". Jednak 5S to jest klasa i aż chce się go ciągle używać, natomiast Note 4 to po prostu super narzędzie, zwykła słuchawka.

#52 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 19 maja 2015 - 09:53

Mój pierwszy Android jaki zakupiłem to Samsung Galaxy Note 2. Po sprzedaniu iphone'a 5 zakupiłem właśnie Note'a 2. Pierwsze wrażenia były rewelacyjne, telefon był szybki, z wieloma opcjami, po prostu kombajn. Jednak po kilku dniach intensywnej pracy telefon zaczynał zwalniać, samo wejście w książkę telefoniczną, czy dialer sprawiało liczne lagi. Po miesiącu pozbyłem się Note'a i wróciłem do iP5 z wielką ulgą. 

Po ok roku ponownie spróbowałem Androida, tym razem wybór padł na LG G2 i sytuacja była bardzo podobna, jednak jeszcze do tego dochodziła słaba jakość aparatu, który w świetle sztucznym strasznie długo łapał focus i zdjęcie najczęściej wychodziło zamazane. Również po ok miesiącu powrót do iphone'a :)

Dopiero od roku 2014 tak naprawdę telefony z wyższej półki z Androidem na pokładzie zaczęły pracować na dobrym poziomie.  

Bez lagów, dobre aparaty i wykonanie. Dzisiaj już android nie jest taki sam jak wcześniej. Wiadomo, zdarzają się jakieś krótki przecięcia, ale to samo ma miejsce przy iOS8. Oba systemy są bardzo dobre, wszystko teraz zależy od indywidualnych preferencji. Jedni chcą mieć prosty telefon, super ekosystem i bardzo dobre wykonanie, drudzy bardziej interesują nie zliczone możliwości, jakie daj system Android. 

Najlepiej poużywać jednego i drugiego, ale minimum ok miesiąca czasu. po tym czasie będziemy myślę na 100% już pewny który system jest dla nas lepszy. 

Użytkownik effe edytował ten post 19 maja 2015 - 09:53

iPhone 15 Pro 256GB

Lenovo LOQ

#53 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 maja 2015 - 10:16

Jakbyś zobaczył jak szczena opada ludziom kiedy pokazujesz zdjęcie/film z Note 4 to byś miał ubaw. :D

Mi w sumie tylko jednego brakuje: nie czuć, że telefon pomimo swojej ceny jest "premium". Jednak 5S to jest klasa i aż chce się go ciągle używać, natomiast Note 4 to po prostu super narzędzie, zwykła słuchawka.

To znaczy jak wygląda;p? Nie miałem okazji zobaczyć.

Iphone 4S

#54 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 maja 2015 - 10:32

Z prędkością światła, później wielkie WOW. :)

#55 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 maja 2015 - 10:44

Z prędkością światła, później wielkie WOW. :)

Wierze, tylko dla mnie 5,7 cala to już nie telefon. Ja jeszcze niedawno byłem przekonany że telefon dla mnie to max do 4 cali. Ale ostatnio widziałem 4.5 cala i też jeszcze może być.  No może nawet i te 4.7.. 

Użytkownik Dares edytował ten post 19 maja 2015 - 10:47

Iphone 4S

#56 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 maja 2015 - 13:08

A tak na marginesie to obadam w lipcu jak moja dziewczyna zmieni telefon na coś nowszego z androidem to sobie ocenię :)

Użytkownik Dares edytował ten post 19 maja 2015 - 13:08

Iphone 4S

#57 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 19 maja 2015 - 14:15

Wierze, tylko dla mnie 5,7 cala to już nie telefon. Ja jeszcze niedawno byłem przekonany że telefon dla mnie to max do 4 cali. Ale ostatnio widziałem 4.5 cala i też jeszcze może być.  No może nawet i te 4.7.. 

Ja sobie dla testów kupiłem 5.25 cala.. jednak po trzech miesiącach stwierdzam że taki ekran jest świetny do oglądania filmów czy grania w gry, czy robienia zdjęć ale na co dzień za wielki żeby był wygodny. Przesiadam się na coś mniejszego :P

Użytkownik Arkhan edytował ten post 19 maja 2015 - 14:15

Telefon: iPhone XR.
Komputer: Macbook Pro 13" early 2015.

#58 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 19 maja 2015 - 14:33

Jak dla mnie do wygodnego używania telefon z ekranem do 5 cali jest najlepszy. Miałem kiedyś Note'a 3, sprzedałem po trzech miesiącach. Myślałem nad xperią z3c, ale po tym jak dowiedziałem się, że ma wadę aparatu stwierdziłem, że iP6 będzie najlepszym wyborem.

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#59 japusz

japusz
  • 361 postów

Napisano 19 maja 2015 - 15:10

Takie same odczucia mam przy swoim Note 3. Nie czuć tu nic a nic premium. Chyba, że jego wyznacznikiem ma być świetny rysik, którego w zdecydowanej większości użytkownicy nie używają. 
Sam zastanawiam się teraz nad przejściem na iOS i wybraniem 5S albo 6tki. 

#60 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 maja 2015 - 15:15

Ja tez mysle o 5S. Chociaz jak ostatnio bylem w saturnie to bardzo mi sie spodobal Galaxy a3. Nawet podobny troche do Iphonow ;) tylko android do ktorego sie troche zrazilem... Ale nie wiem jak by bylo teraz.

Iphone 4S

#61 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 maja 2015 - 15:25

Jedno od lat pozostaje bez zmian. Android tylko high end! Wróciłem do htc (one m8) szybko się pozbyłem ze względu na rozmiar. Sprzęt przepiękny i rakieta! Wróciłem do 5s, ale znów (uwielbiam gadżety:) ) wziąłem ogromną "szóstkę" ale tylko dlatego, że posiada funkcję "reachability" straszny brzydal w porównaniu z m8 ale odkryłem przepiękne etui marki bewood, teraz tylko czekam z utęsknieniem na jail break'a :)
<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2

#62 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 19 maja 2015 - 19:32

Ja tez mysle o 5S. Chociaz jak ostatnio bylem w saturnie to bardzo mi sie spodobal Galaxy a3. Nawet podobny troche do Iphonow ;) tylko android do ktorego sie troche zrazilem... Ale nie wiem jak by bylo teraz.

Mam w domu A3, kupiłem mu mojemu bratu. Bierz śmiało, to nie ten Android co kiedyś, nic się nie zacina, ekran świetny, a 1,5GB RAMu robi swoje ;) Nie wspominając już o tym, że jest zaskakująco dobrze zrobiony.

Użytkownik Sebosz edytował ten post 19 maja 2015 - 19:33

• Dares lubi to

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#63 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 19 maja 2015 - 19:37

...wziąłem ogromną "szóstkę" ale tylko dlatego, że posiada funkcję "reachability" ... teraz tylko czekam z utęsknieniem na jail break'a :)

Po Jailbreaku to i 4s ma funkcję "reachability" ;)

• Andaar lubi to
Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#64 mstanko

mstanko
  • 469 postów
  • SkądWągrowiec

Napisano 22 maja 2015 - 14:16

Z tego co się orientuję to A3 kosztuje trochę za dużo na tle konkurencji, jak na specyfikację, którą oferuje w zamian. Co do RAMu to ja wszędzie widzę, że ma 1GB. To chyba sporo korzystniej wychodzi kupić Moto G i oszczędzić 200 zł. Specyfikacja prawie taka sama, a do tego ekran o większej rozdzielczości, większa bateria i czysty android bez zamulających nakładek.

Użytkownik mstanko edytował ten post 22 maja 2015 - 14:19

#65 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 22 maja 2015 - 15:23

Jak specyfikacja prawie taka sama, snap 400 i 410 to nie to samo.

I kupiłbyś Moto G gdzie masz beznadziejny aparat, beznadziejny dotyk(reakcję na dotyk) i bardzo słabą jakość audio. Snap 410 to duża poprawa w kwestii audio.

#66 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 22 maja 2015 - 20:35

Sa wersje Galaxy A3z 1.5 GB ramu. Taki widzialem w Saturnie za 999zl. Na allegro nowke idzie kupic juz za 800 zl.

Iphone 4S

#67 mstanko

mstanko
  • 469 postów
  • SkądWągrowiec

Napisano 22 maja 2015 - 21:42

Na mgsm są 3 wersje A3 i wszystkie mają po 1GB RAM. Jak dla mnie 800 zł to i tak za dużo jak za ten telefon, no chyba że rzeczywiście ma 1,5 GB RAM, ale tego nie wiem.

@Arkhan ty po raz kolejny pokazujesz, że dużo mówisz, a mało wiesz, bo gdybyś chociaż trochę poużywał Moto G to nie pisałbyś takich głupot, a to co piszesz utwierdza mnie w przekonaniu, ze widziałeś ten telefon conajwyżej na filmiku na YT i teraz wciskasz wszystkim forumowiczom bzdury nie mające pokrycia w rzeczywistości. Naprawdę, trochę odpowiedzialności za swoje słowa.

Tak się składa, że między innymi mam ten telefon w wersji lte od pół roku i znam go na wylot z praktyki, a nie tego co przeczytałem w internecie i z reakcją na dotyk oraz jego precyzją nie ma najmniejszych problemów nawet z grubą folią na ekranie, w przeciwieństwie do niejednego z moich poprzednich telefonów z androidem, które były pozycjonowane wyżej.
Co do grania to kolejna głupota, wprawdzie iPhone to nie jest, ale poza tym że szumi trochę mocniej niż większość odtwarzaczy co słychać głównie na cichej, spokojnej muzyce to do samej jakości nie można się przyczepić w porównaniu do innych telefonów z tej półki, chociażby wielce muzycznych xperii L czy M2.

Poza tym zastanawiam się czy czytanie ze zrozumieniem nie sprawia Ci problemu. Istotnie snap 400 i 410 to nie do końca to samo, chociaż mają takie samo taktowanie i różnice przy zwykłym użytkowaniu są niemalże niezauważalne. Właśnie dlatego napisałem, że specyfikacje są PRAWIE takie same, a nie dokładnie takie same, więc nie wiem o co chodzi w pierwszym wersie Twojego postu.

Myślę, że w tym miejscu wystarczy tej dyskusji, bo to forum o apple, a temat dotyczy przesiadki z androida na ios, a nie odwrotnie.

Użytkownik mstanko edytował ten post 22 maja 2015 - 22:13

#68 Danioo

Danioo
  • 1 057 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 22 maja 2015 - 22:48

Jak specyfikacja prawie taka sama, snap 400 i 410 to nie to samo.

I kupiłbyś Moto G gdzie masz beznadziejny aparat, beznadziejny dotyk(reakcję na dotyk) i bardzo słabą jakość audio. Snap 410 to duża poprawa w kwestii audio.

A to ciekawe od kiedy procesor jest odpowiedzialny za Audio. Za dźwięk odpowiada czip Audio, który może być zintegrowany z procesorem, ale w przypadku Snapdragona 400/410 nie ma o nim wzmianki w specyfikacji. Snapdragon 400/410 są praktycznie identyczne. Różnią się tylko dodaniem architektury 64 bitowej, która w tym przypadku i tak nie wiele daje.  Co do Moto G to jeden z najlepszych budżetowych androidów. Aparatu wiele lepszego w nowych telefonach z tej półki nie znajdziesz, akurat ekran jest bardzo dobry a jakość audio w zupełni wystarczająca. Moto G to jeden z najlepszych tanich androidów.

Użytkownik Danioo edytował ten post 22 maja 2015 - 22:49

iMac 21,5 Mid 2014 (1,4GHz,8GB,500GB) + 128GB SSD USB | MacBook Air 11 Early 2014 (1,4Ghz,4GB,256GB)

Samsung Galaxy S8 Arctic Silver / iPhone 7 Matte Black 32GB 

#69 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 23 maja 2015 - 09:11

Na mgsm są 3 wersje A3 i wszystkie mają po 1GB RAM. Jak dla mnie 800 zł to i tak za dużo jak za ten telefon, no chyba że rzeczywiście ma 1,5 GB RAM, ale tego nie wiem.

@Arkhan ty po raz kolejny pokazujesz, że dużo mówisz, a mało wiesz, bo gdybyś chociaż trochę poużywał Moto G to nie pisałbyś takich głupot, a to co piszesz utwierdza mnie w przekonaniu, ze widziałeś ten telefon conajwyżej na filmiku na YT i teraz wciskasz wszystkim forumowiczom bzdury nie mające pokrycia w rzeczywistości. Naprawdę, trochę odpowiedzialności za swoje słowa.

Tak się składa, że między innymi mam ten telefon w wersji lte od pół roku i znam go na wylot z praktyki, a nie tego co przeczytałem w internecie i z reakcją na dotyk oraz jego precyzją nie ma najmniejszych problemów nawet z grubą folią na ekranie, w przeciwieństwie do niejednego z moich poprzednich telefonów z androidem, które były pozycjonowane wyżej.
Co do grania to kolejna głupota, wprawdzie iPhone to nie jest, ale poza tym że szumi trochę mocniej niż większość odtwarzaczy co słychać głównie na cichej, spokojnej muzyce to do samej jakości nie można się przyczepić w porównaniu do innych telefonów z tej półki, chociażby wielce muzycznych xperii L czy M2.

Poza tym zastanawiam się czy czytanie ze zrozumieniem nie sprawia Ci problemu. Istotnie snap 400 i 410 to nie do końca to samo, chociaż mają takie samo taktowanie i różnice przy zwykłym użytkowaniu są niemalże niezauważalne. Właśnie dlatego napisałem, że specyfikacje są PRAWIE takie same, a nie dokładnie takie same, więc nie wiem o co chodzi w pierwszym wersie Twojego postu.

Myślę, że w tym miejscu wystarczy tej dyskusji, bo to forum o apple, a temat dotyczy przesiadki z androida na ios, a nie odwrotnie.

Miałem ten telefon kolego, myślisz że wypowiadałbym się gdybym go nie miał? Ten telefon ma beznadziejną jakość audio(góra skrzeczy dołu brak wokal wybity ale znośny, nie jest w stanie napędzić 32 ohm słuchawek), sterowniki od google są baardzo podstawowe, snap 400 ze sterownikami Samsunga gra już dużo lepiej, ma beznadziejną reakcję na dotyk (powoli zbliżając palec można go oprzeć na telefonie a nawet przesuwać bez najmniejszej reakcji) A różnica w tych procesorach to nie tylko "prawie to samo bo takie samo taktowanie". A aparat jest serio kiepski, problemy ze złapaniem ostrości na dystans, jedyne co dobre robi to makro.
I teraz to ty pokazujesz jak mało wiesz.

A to ciekawe od kiedy procesor jest odpowiedzialny za Audio. Za dźwięk odpowiada czip Audio, który może być zintegrowany z procesorem, ale w przypadku Snapdragona 400/410 nie ma o nim wzmianki w specyfikacji. Snapdragon 400/410 są praktycznie identyczne. Różnią się tylko dodaniem architektury 64 bitowej, która w tym przypadku i tak nie wiele daje.  Co do Moto G to jeden z najlepszych budżetowych androidów. Aparatu wiele lepszego w nowych telefonach z tej półki nie znajdziesz, akurat ekran jest bardzo dobry a jakość audio w zupełni wystarczająca. Moto G to jeden z najlepszych tanich androidów.

Snapdragony mają zintegrowany chip audio…. snap 410 gra dużo lepiej od snapa 400. I procesory nie są "praktycznie identyczne" bo wydajność samych rdzeni jest na poziomie cortexów a9 a są dużo bardziej energooszczędne i do tego mamy nieco lepszą grafikę.

Użytkownik Arkhan edytował ten post 23 maja 2015 - 09:20

#70 mstanko

mstanko
  • 469 postów
  • SkądWągrowiec

Napisano 23 maja 2015 - 09:56

1. Myślę, że wypowiadałbyś się nawet gdybyś go nie miał, ba, jestem tego niemal pewien patrząc po niektórych Twoich wpisach w innych tematach, gdzie piszesz i chyba sam niebardzo wiesz o czym.

Twierdzisz, że miałeś ten telefon - jasne, co miałbyś powiedzieć, gdybyś powiedział, że nie miałeś to już do reszty byś się zbłaźnił.

2. Podłączanie 32 ohmowych słuchawek i oczekiwanie, że budżetowy telefon je napędzi to głupota. Ja używam słuchawek dokanałowych 16 ohm oraz earpodsów od 5s i na obu tych kompletach nawet w wyższych głośnościach nie słyszę przesterowań czy zniekształceń. O rozkręceniu głośności na max nie ma mowy, bo można ogłuchnąć. Słuchawki 32 ohm nie służą do używania z telefonem jeśli chce ich używać bezproblemowo. No może iPhone da radę, bo ma 0,8V na wyjściu, ale to inna półka. Do słuchania muzyki wykorzystuję głównie Spotify oraz PowerAMPa, bo aplikacja od google jest nieużywalna.

3. Właśnie wypróbowałem Twój patent z powolnym zbliżaniem palca do ekranu i sorry, ale ekran działa jak należy, więc to kolejna bzdura, chociaż precyzji wyświetlacza z iPhone'a to tu nie ma. Zresztą nawet gdyby było tak jak mówisz, to kto normalny w ten sposób użytkuje telefon? Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś powoli zbliżał palec do ekranu.

4. Co do aparatu się zgodzę, jest słaby.

5. Nie wiem jakie masz porównania, ale patrząc po wieku i telefonie jaki masz obecnie, podejrzewam że niczego za większą kasę nigdy nie miałeś na własność, a co najwyżej przez 10 minut w ręce w jakimś sklepie, więc nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo nie mamy o czym, a Twoja wiedza to co najwyżej teoria wyczytana w internecie, zwłaszcza o procesorach.

6. Ja zmieniam regularnie co kilka miesięcy telefony od 2004 roku przez co miałem ich wiele, właściwie z każdej półki i nie raz telefon tańszy działał lepiej od droższego, więc na cyferki to ja generalnie nie patrzę, bo często niewiele wnoszą, za to interesuje mnie działanie telefonu w praktyce przy codziennym użytkowaniu, a tu pole do porównań mam spore.

7. Jeśli dla Ciebie ekran w Moto G słabo reaguje, to poużywaj Xperii SP (która w swoim czasie była z wyższej kategorii, o ile dobrze pamiętam to tylko półkę niżej niż Z) czy Lumii 535, wtedy zobaczysz co to znaczy słaby wyświetlacz.

8. Apeluję, żebyś pomyślał dwa razy zanim coś napiszesz, bo po pierwsze zapominasz, że Moto G jako nowa kosztuje niecałe 600 zł, a LTE trochę ponad 600, więc trudno oczekiwać ideału za te pieniądze, co nie zmienia faktu, że miażdży inne telefony z tej półki, a dwa, że mówisz o rzeczach, których zwykły użytkownik przy codziennym użytkowaniu nawet nie zauważy, myśl o tym, że telefonu używa zazwyczaj typowy użytkownik, a nie specjalista-tester telefonów.

Przed następną poradą najpierw poużywaj czegoś z dwa miesiące (zwłaszcza z  androidem, bo to dobry czas żeby zdążył się ewentualnie zamulić), bo póki co tylko bijesz pianę i nic ponadto.

Użytkownik mstanko edytował ten post 23 maja 2015 - 10:31

#71 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 23 maja 2015 - 10:18

Właśnie wypróbowałem Twój patent z powolnym zbliżaniem palca do ekranu i sorry, ale ekran działa jak należy, więc to kolejna bzdura, chociaż precyzji wyświetlacza z iPhone'a to tu nie ma.

Co do aparatu się zgodzę, jest słaby.

Moto G leży przede mną na biurku. Dźwięk jest taki sobie, przesadnie głośny również nie jest (chyba, że chodzi o dzwonek, ten drze się niesłychanie ;-)). ekran jest ok jak za tę kasę choć faktycznie do precyzji iPhone mu daleko. Najbardziej wkurza w takim choćby Clash of Clans. Na iPhone bez problemu zbieram surowce ze wszystkich kopalni jedna po drugiej. Na Moto G zawsze muszę wrócić do którejś bo mimo iż ekran większy niż w 5s to często zdarza się, że dotyk nie załapie idealnie. Próbuję zrobić to o czym pisze Arkhan, z powolnym zbliżaniem palca i brakiem reakcji ekranu na dotyk i jakoś mi się nie udaje. Mimo wszystko trochę to wkurza kiedy przenosi się łapy z iPhone na Moto G. Dokładnie jest to Moto G 8GB XT1032.

Użytkownik RBB edytował ten post 23 maja 2015 - 10:19

#72 mstanko

mstanko
  • 469 postów
  • SkądWągrowiec

Napisano 23 maja 2015 - 10:28

Moto G leży przede mną na biurku. Dźwięk jest taki sobie, przesadnie głośny również nie jest (chyba, że chodzi o dzwonek, ten drze się niesłychanie ;-)). ekran jest ok jak za tę kasę choć faktycznie do precyzji iPhone mu daleko. Najbardziej wkurza w takim choćby Clash of Clans. Na iPhone bez problemu zbieram surowce ze wszystkich kopalni jedna po drugiej. Na Moto G zawsze muszę wrócić do którejś bo mimo iż ekran większy niż w 5s to często zdarza się, że dotyk nie załapie idealnie. Próbuję zrobić to o czym pisze Arkhan, z powolnym zbliżaniem palca i brakiem reakcji ekranu na dotyk i jakoś mi się nie udaje. Mimo wszystko trochę to wkurza kiedy przenosi się łapy z iPhone na Moto G. Dokładnie jest to Moto G 8GB XT1032.

Może to kwestia osobistych preferencji. Ja w porównaniu do iPhone nie widzę istotnej różnicy dźwięku. Faktem jest, nie używam super słuchawek za kilkaset złotych, bo zgrywanie audiofila kiedy muzyki z telefonu słucham głównie na mieście gdzie wokół jeżdżą samochody i są inne hałasy jest śmieszne. Trudno w takich warunkach usłyszeć duże różnice pomiędzy powiedzmy średnimi słuchawkami, a takimi droższymi. Ekran, zgadzam się, ale chyba w ogóle jeszcze w żadnym telefonie nie spotkałem tak precyzyjnego dotyku jak w iPhone'ach, nawet starszych. W gry nie gram, bo u mnie nie do tego służy telefon, więc się nie wypowiem. Wiem, że używając do normalnych zadań raczej nie zauważyłem problemów, ba, nawet byłem zaskoczony, że bez problemu udaje mi się trafić np. w jeden z kilku umieszczonych koło siebie linków na stronie internetowej bez zoomowania jej.

Mój telefon to Moto G 8GB LTE XT1039.

Użytkownik mstanko edytował ten post 23 maja 2015 - 10:33

#73 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 23 maja 2015 - 12:58

Po 1. miałem ten telefon jeszcze tu na forum ofertę sprzedaży wrzucałem kiedyś.
Po 2. żałosne jest twoje wmawianie mi że ja nie wiem o czym piszę.
Po 3. miałem model z 2013 roku 16 gb, a z dotykiem to oczywiście znów pieprzysz głupoty bo ekran trzeba pacnąć, nie można lekkim ruchem jak w jakimkolwiek innym telefonie przesunąć cokolwiek na ekranie, dotyk nie załapie.
Po 4. Mam 32 ohm słuchawki które napędzał SGS i9000, iPhone 4, Lumia 820/625/620/720, Samsung b5510, Xperia Mini Pro, Sony Ericsson Live with Walkman. Tylko snap 400 (bo mam teraz Samsunga Galaxy grand 2 też na snapie 400) nie potrafi napędzić tych słuchawek. To są Cresyn C500e.
Po 5. nie wypowiadam się na tematy na temat których nie mam pojęcia, a jeśli robię coś takiego to informuję że nie jestem pewny co do mojego zdania.
Po 6. Krową nie jestem i swoje zdanie mogę zmienić nawet za 10 minut i nikt nie jest nieomylny.

#74 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 23 maja 2015 - 17:58

No mój brat ma wersję z Media Expert z 1,5 GB RAM :)

#75 mstanko

mstanko
  • 469 postów
  • SkądWągrowiec

Napisano 23 maja 2015 - 18:45

Po 1. miałem ten telefon jeszcze tu na forum ofertę sprzedaży wrzucałem kiedyś.
Po 2. żałosne jest twoje wmawianie mi że ja nie wiem o czym piszę.
Po 3. miałem model z 2013 roku 16 gb, a z dotykiem to oczywiście znów pieprzysz głupoty bo ekran trzeba pacnąć, nie można lekkim ruchem jak w jakimkolwiek innym telefonie przesunąć cokolwiek na ekranie, dotyk nie załapie.
Po 4. Mam 32 ohm słuchawki które napędzał SGS i9000, iPhone 4, Lumia 820/625/620/720, Samsung b5510, Xperia Mini Pro, Sony Ericsson Live with Walkman. Tylko snap 400 (bo mam teraz Samsunga Galaxy grand 2 też na snapie 400) nie potrafi napędzić tych słuchawek. To są Cresyn C500e.
Po 5. nie wypowiadam się na tematy na temat których nie mam pojęcia, a jeśli robię coś takiego to informuję że nie jestem pewny co do mojego zdania.
Po 6. Krową nie jestem i swoje zdanie mogę zmienić nawet za 10 minut i nikt nie jest nieomylny.

Nie wiem po co się nadal upierasz, skoro jeszcze dwie osoby poza mną napisały w tym temacie, że to co piszesz niebardzo pokrywa się z rzeczywistością. Może miałeś trefny egzemplarz (jeśli miałeś).
Niemniej szkoda mi czasu na spieranie się z tobą i udowadnianie, że się mijasz z prawdą, więc dam Ci poczucie wygranej i zastosuję się do cytatu z mojej sygnatury.

Użytkownik mstanko edytował ten post 23 maja 2015 - 18:46

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych