Możesz mailem, prościej.
No faktycznie prościej... Akurat to chyba jest najbardziej bezsensowne ograniczenie w całym iOS.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 14 maja 2015 - 22:40
Możesz mailem, prościej.
iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6
Napisano 15 maja 2015 - 00:01
Ja wiem jakie są możliwości andka, ale nie chce mi się bawić w nic wyrosłem już z rootów i zabaw modyfikacjami, używam tego co daje producent a to co daje producent mi nie odpowiada i nie mam zamiaru na swoją rękę naprawiać tego co producent nie potrafi zrobić dobrze, wolę zmienić producenta
Napisano 15 maja 2015 - 00:18
Wiem dokładnie jak działają launchery, ale nie podoba mi się taka rzecz, poza tym już nauczyłem się codziennie wieczorem wyłączać aplikacje z multitaskingu a wtedy wyłączał bym sobie launchera, już to przerabiałem. No i nie lubię jakoś tych launcherów.. wiele testowałem i żaden mi nie podszedł
Wolę żeby to producent się postarał bardziej, a nie żebym ja po kupnie telefonu musiał cokolwiek w nim robić żeby wyglądał jak powinien i żeby działał jak powinien od początku.
Telefon: iPhone XR.
Komputer: Macbook Pro 13" early 2015.
Napisano 15 maja 2015 - 06:27
Napisano 15 maja 2015 - 10:13
Gdyby nie ubijało launchera to bym o tym nie wspominał nie sądzisz? I co według Ciebie jest tu bajką?
Testowałem wiele launcherów i tylko kilka z nich nie ubijało wyłączenie aplikacji z multitaskingu więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
Użytkownik Arkhan edytował ten post 15 maja 2015 - 10:19
Napisano 15 maja 2015 - 17:01
Nie wiem. Mam przed sobą Note 4 i każdy z 3 najpopularniejszych launcher nie jest ubijany (inaczej jaki w tym sens?).
Napisano 15 maja 2015 - 17:41
A bo ja wiem jaki w tym sens? U mnie były ubijane. A te trzy najpopularniejsze były tak zabugowane i niespójne że żal było patrzeć, no i muliły telefon, nie mam flagowca tylko budżetowiec i o ile na standardowym launcherze śmiga szybko i przyjemnie to z jakimkolwiek innym widać było już różnicę w uruchamianiu aplikacji (choć animacje miały więcej fps).
Napisano 18 maja 2015 - 09:25
Możesz mailem, prościej.
nie wiem czy prościej bo jak chce wysłać już np 20 zdjęć naraz to już lipa bo przez maila nie przejdzie taka ilość zdjęć
Iphone 4S
Napisano 18 maja 2015 - 10:45
Napisano 18 maja 2015 - 16:55
Iphone 4S
Napisano 18 maja 2015 - 17:26
Może iOS 9 pozwoli na dołączenie więcej niż 5 zdjęć.
Napisano 18 maja 2015 - 18:13
Wiem dokładnie jak działają launchery, ale nie podoba mi się taka rzecz, poza tym już nauczyłem się codziennie wieczorem wyłączać aplikacje z multitaskingu a wtedy wyłączał bym sobie launchera, już to przerabiałem.
Gdyby nie ubijało launchera to bym o tym nie wspominał nie sądzisz? I co według Ciebie jest tu bajką?
Testowałem wiele launcherów i tylko kilka z nich nie ubijało wyłączenie aplikacji z multitaskingu więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
A bo ja wiem jaki w tym sens? U mnie były ubijane.
Kolego coraz częściej na tym forum wypisujesz takie herezje, że od samego czytania można nabawić się raka. Nie tylko w tym temacie. Jakie ubijanie launchera? O czym Ty w ogóle opowiadasz? Przestań proszę pisać o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.
Napisano 18 maja 2015 - 18:29
Okej, powiedz mi więc więcej o tym czego ja doświadczam na androidzie. Chyba przecież gdybym nie miał takich akcji to bym nic nie pisał prawda? Po co mam obcym ludziom na internecie kłamać?
Napisano 18 maja 2015 - 18:36
Nie wiem jak jest obecnie, ale w pierwszym SGS launcher ubijało mi notorycznie.
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 18 maja 2015 - 18:54
Wybieram launcher i niżej opcję "zawsze". Choćbym stawał na rzęsach to nie mam możliwości zamknąć launchera podczas ubijania aplikacji. Być może coś takiego miało miejsce w jakichś archaicznych wersjach andka. Tylko po co, o ile faktycznie miało to miejsce, wspominać o tym w wątku, w którym człowiek kupił iPhone 6 i ma jakieś rozterki z tym związane. Nawet jeśli sprzeda to raczej przesiądzie się na coś co będzie miało na pokładzie nowszą wersję androida i opcję "zawsze" w oknie wyboru launchera.
http://zapodaj.net/a...841ddd.png.html
Poza tym podawanie się za wyrocznię, jak to zrobił kolega Arkhan, tylko dlatego, że "kiedyś tam" używał androida jest równoznaczne z tym jakby dzisiaj opowiadał, że w nowym iOS nie ma centrum sterowania bo w wersji 6 nie było.
Użytkownik RBB edytował ten post 18 maja 2015 - 19:10
Napisano 18 maja 2015 - 19:22
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 18 maja 2015 - 19:39
Może iOS 9 pozwoli na dołączenie więcej niż 5 zdjęć.
Rozwiązuje to genialna appka workflow, która ma wiele ficzerów do uploadu, downloadu etc
Napisano 18 maja 2015 - 19:40
Z 512MB możliwe, że tak było tylko ile to lat temu? Arkhan wypisuje głupoty, już nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
PS. sprawdziłem ile zjada launcher pamięci, całe 40MB. Strach przy 3GB.
Użytkownik Molimo edytował ten post 18 maja 2015 - 19:42
Napisano 18 maja 2015 - 19:45
Wybieram launcher i niżej opcję "zawsze". Choćbym stawał na rzęsach to nie mam możliwości zamknąć launchera podczas ubijania aplikacji. Być może coś takiego miało miejsce w jakichś archaicznych wersjach andka. Tylko po co, o ile faktycznie miało to miejsce, wspominać o tym w wątku, w którym człowiek kupił iPhone 6 i ma jakieś rozterki z tym związane. Nawet jeśli sprzeda to raczej przesiądzie się na coś co będzie miało na pokładzie nowszą wersję androida i opcję "zawsze" w oknie wyboru launchera.
http://zapodaj.net/a...841ddd.png.html
Poza tym podawanie się za wyrocznię, jak to zrobił kolega Arkhan, tylko dlatego, że "kiedyś tam" używał androida jest równoznaczne z tym jakby dzisiaj opowiadał, że w nowym iOS nie ma centrum sterowania bo w wersji 6 nie było.
Co ty w ogóle tworzysz za bajeczki?
Używam teraz aktualnie Androida w wersji 4.4.2 i to na nim wywala mi launchera po wyczyszczeniu ramu przez Samsungowy czyściciel wbudowany w multitasking w stockowej nakładce Samsunga.
Możemy skończyć te wycieczki osobiste w moją stronę? Ja powiedziałem jak to wygląda u mnie, wy jak zwykle macie jakieś obiekcje jak do wszystkiego co ja napiszę ale jakoś mnie to nie rusza, człowiek z prywatnymi poglądami, często innymi od danej grupy jest alienowany, przyzwyczaiłem się.
Użytkownik Arkhan edytował ten post 18 maja 2015 - 19:52
Napisano 18 maja 2015 - 19:51
Wywala Ci Messengera po ubiciu go? Messenger jest launcherem?
Napisano 18 maja 2015 - 19:52
Literówka, akurat rozmawiałem z kimś o messengerze i mi się pomyliły słówka, cały czas mówimy o launcherze.
Napisano 18 maja 2015 - 20:01
Miałem Nexus 5, użytkowałem przez chwilę HTC M7, użytkuję Note 4: nigdy nie zdarzyło się aby launcher został ubity.
Napisano 18 maja 2015 - 21:22
iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6
Napisano 18 maja 2015 - 21:39
Nikt tutaj nie szuka porad czy kupić Samsunga Ace czy iPhone 6 dlatego nie odnoszę się do budżetowców.
Napisano 19 maja 2015 - 06:15
Ja np tez mialem doczynienia z androidem jak jeszcze tak na prawde raczkowal. Moj pierwszy telefon z andkiem to byl slynny HTC G1 , potem inne samsungowe wynalazki konczac na Galaxy ACE. Owszem byly to telefony ze sredniej polki cenowej i chodzily przyzwoicie do czasu poki andek sie nie zamowil i zaczal mnie denerwowac ogolnie caly ten system. Najgorsze jest to ze czlowiek na poczatku kombinowal z custom romami dla zabawy a potem niestety juz z musu bo na brandowanym sofcie to telefon dzialal jak kupa (dobrze ze wyszedl cyanogenmod ). Potem przerzucilem sie na Iphona 4s i cenie sobie jego prostote i szybkosc (chociaz na IOS 6 bylo o wiele lepiej) ale wiadomo ze nie bede wiecznie uzywal tego telefonu i moze niebawem go zmienie. Nie ukrywam ze na IOS denerwuje mnie kilka rzeczy jak np wlasnie brak mozliwosci wysylania zdjec przez bt czy koniecznosc uzycia Itunes do zgrania muzyki( zawsze mam z tym problem i jak chcialbym u kogos znajomego wrzucic chocby jedna piosenke od niego z kompa to boje sie ze cala zawartosc mi sie wykasuje. A wracajac do androida to wiem ze teraz jest juz znacznie lepiej i np taki Galaxy A3 ktory ostatnio ogladalem jest prawie idealny w moim guscie (aluminiowa ramka) to na dodatek plynnie chodzi i wiekszosc telefonow tych nowszych z andkiem to naprawde chyba nie mozna juz narzekac. A tak na zakończenie to jestem zachwycony aparatem w Iphone nie dość że robi zdjęcia od razu to jeszcze są mega ostre. Ostatnio robiłem zdjęcia notatek na A4 pod wieczór przy słabym świetle i Iphone zrobił zdjęcie bez problemu to znaczy wszystkie litery były ostre, natomiast jak robiłem zdjęcie na jakimś w miare nowym Galaxy (umowa z telefonem podpisana w zeszłym roku, teraz nie powiem jaki model bo w samsungach już dawno zgubiłem się w liczebności wypuszczonych modeli telefonów) od siostry mojej dziewczyny to ostre litery były tylko na środku natomiast już na bokach tekst był nieczytelny. Także to już kwestia wyboru jakie kto ma preferencję.
Użytkownik Dares edytował ten post 19 maja 2015 - 06:26
Iphone 4S
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych