Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2326 prototypeartworks

prototypeartworks
  • 146 postów
  • SkądBirmingham, United Kingdom

Napisano 26 kwietnia 2012 - 13:45

Witam, czy jest aplikacja na iPada która tworzyła by swojego rodzaju screen'y na których mógł bym umieścić np z danego kanału youtube filmy, na innym plik z pdf (jeśli było by to możliwe plik pdf który aktualizuje na swojej stronie co tydzień), na kolejnym screen'ie coś w rodzaju notatnika (z opcją wpisywania tekstu po przez klawiaturę).

#2327 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 19:22

Witam, czy jest aplikacja na iPada która tworzyła by swojego rodzaju screen'y na których mógł bym umieścić np z danego kanału youtube filmy, na innym plik z pdf (jeśli było by to możliwe plik pdf który aktualizuje na swojej stronie co tydzień), na kolejnym screen'ie coś w rodzaju notatnika (z opcją wpisywania tekstu po przez klawiaturę).

Nie zbyt rozumiem czego szukasz. Screeny robisz wciskając Home i Power.

#2328 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 20:56

http://myapple.pl/ap...screenshot.html
http://myapple.pl/ip...screenshot.html

#2329 Zielony_M

Zielony_M
  • 297 postów
  • Skąd0-22

Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:08

Witam, 1. Szukam aplikacji z AppStore rozszerzającą możliwości Passcode na LockScreenie - aby robiła fotki z przedniej kamerki gdy zostanie wbity zły kod. 2. Szukam aplikacji z gotowymi dzwonkami dla SMS/mail itd. Ponoć było coś takiego jak 'SMS tones' ale w AppStore już tego nie widzę :-/ Z góry dzięki, Pozdro!

#2330 olokos

olokos
  • 4 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 23:10

Ponawiam. Szukam aplikacji pokroju ProTube na iOS 3.1.3 lub kompatybilne z nią lub taką która ściąga z youtube'a mp3 wprost na iPod'a

#2331 mickelk

mickelk
  • 144 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 27 kwietnia 2012 - 09:06

Poszukuję aplikacji, która będzie mi zliczać zużycie internetu przez GSM i weźmie pod uwagę naliczanie co 100 kb.

#2332 prototypeartworks

prototypeartworks
  • 146 postów
  • SkądBirmingham, United Kingdom

Napisano 27 kwietnia 2012 - 12:24

http://myapple.pl/ap...screenshot.html
http://myapple.pl/ip...screenshot.html

Nie chodzi mi o robienie screenshot'ów tylko o aplikacje która tworzyła by oddzielne screeny (coś w rodzaju planszy) na których mógłbym umieścić plik pdf czy film z youtube, więc nie bardzo rozumiem jak miało by robienie screenshot'ów waszym zdaniem umożliwić publikowanie swoich treści.

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.

Przeczytaj koniecznie TO.
plmax

#2333 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 22:41

Hej szukam programu do odtwarzania filmów full hd w formacie ts (nagrania pochodzą z dekodera tv, programy eurosportu hd) oplayer i playerxtreme nie dały rady i filmy tną się. Może być płatny, tylko żeby radził sobie z filmami bez problemu. Mam nowy iPad. Wiem, że mógłbym konwertować filmy, ale mam beznadziejny komputer i konwersja jednego filmu bez utraty jakości zajmuje 9 godzin, dlatego szukam player, który odtworzy te filmy śpiewająco:)

#2334 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 22:55

Witajcie, Jakie polecane aplikacje umożliwiające diagnozowanie ekranu iPada? Chodzi mi np. o testowanie ekranu dotykowego (jego poprawności reagowania na dotyk, czułości). Nie wiem, może mam obsesję, ale wydaje mi się, że mój ipadowy ekran jest mniej czuły od iphonowego i ipadów np. w marketach. Dzięki i pozdro.

#2335 anczi

anczi
  • 1 postów

Napisano 30 kwietnia 2012 - 16:30

Witam i proszę o pomoc. Poszukuję programu na ipada, dzięki któremu mógł bym ciąć utwory, kopiować ich części i ogólnie je mixować. Coś w stylu mix meister czy cubase. Mam nadzieję, że ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał i mi podpowie :) Dzięki i pozdro :)

#2336 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 01 maja 2012 - 08:53

Witam i proszę o pomoc.

Poszukuję programu na ipada, dzięki któremu mógł bym ciąć utwory, kopiować ich części i ogólnie je mixować. Coś w stylu mix meister czy cubase. Mam nadzieję, że ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał i mi podpowie :)

Dzięki i pozdro :)

GarageBand powinien być OK.

#2337 Wines

Wines
  • 110 postów

Napisano 01 maja 2012 - 09:00

Witam.
Szukam dobrego sposobu na podłączenie iPada do Maca jako dodatkowy monitor.
Jakieś pomysły ? Najlepiej bezprzewodowe maca mam na kablu na iPada na wifi ? Coś w tym stylu.. ktoś zna takową aplikację ?

#2338 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 01 maja 2012 - 11:10

Czy jest jakaś aplikacja na przesyłanie plików z ipada na androida i w drugą stronę?

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

#2339 Aldo

Aldo
  • 151 postów

Napisano 01 maja 2012 - 14:23

Szukam aplikacji, która 'symuluje' dźwięk silników 'egzotycznych' samochodów. Można podłączyć iphone'a do nagłośnienia w samochodzie, i wiadomo co dalej.. :D Niedawno w tv w jakichś wiadomościach reklamowali ją.

#2340 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 01 maja 2012 - 14:23

Czy jest jakaś aplikacja na przesyłanie plików z ipada na androida i w drugą stronę?

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

Spróbuj z aplikacją Dropbox.

#2341 Marutseru

Marutseru
  • 83 postów
  • SkądKatowice

Napisano 01 maja 2012 - 18:21

Poszukuję aplikacji, która będzie mi zliczać zużycie internetu przez GSM i weźmie pod uwagę naliczanie co 100 kb.

Najlepsza w swojej kategorii: DataMan Pro - Real Time Data Usage Manager with Geotag for iPhone on the iTunes App Store

#2342 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 01 maja 2012 - 19:25

dźwięk silników 'egzotycznych' samochodów

W przypadku samochodów słowo "egzotyczne" może mieć kilka znaczeń. Masz na myśli np. Ferrari czy coś z Madagaskaru?

#2343 michu26

michu26
  • 104 postów
  • SkądGdynia

Napisano 02 maja 2012 - 08:10

Sleep w trakcie oglądania filmu / słuchania muzyki Witam jakie waszym zdaniem są najlepsze aplikacje do ustawienia sleep mode mianowicie ustawienia czasu za ile minut /godzin ma się uśpić iPad pozdrawiam Michał

#2344 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 02 maja 2012 - 11:52

IAdasiek, dzięki, dropbox działa świetnie:) Szukam jeszcze czegoś podobnego jak wyszukiwanie głosowe na androida (mówię do ipada, a o on pisze to co powiedziałem np w Google czy w mailu - na androidzie w klawiaturze pojawia się mikrofon po zainstalowaniu tej aplikacji) Druga aplikacja, której szukam to program do ściągania mp3, w którym mogę zmieniać nazwę albumu, artysty, dodawać okładkę albumu, a potem przenosić ten plik do iTunes do muzyki. I ostatnia, której aktualnie szukam to najlepszy program do łączenia filmów, cięcia, dodadawania muzyki z iTunes w tle. Ważne by program obsługiwał najlepiej wszystkie formaty, nie tylko mp4, najlepiej w full hd. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc:)

#2345 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 02 maja 2012 - 12:31

IAdasiek, dzięki, dropbox działa świetnie:)

Szukam jeszcze czegoś podobnego jak wyszukiwanie głosowe na androida (mówię do ipada, a o on pisze to co powiedziałem np w Google czy w mailu - na androidzie w klawiaturze pojawia się mikrofon po zainstalowaniu tej aplikacji)

I ostatnia, której aktualnie szukam to najlepszy program do łączenia filmów, cięcia, dodadawania muzyki z iTunes w tle. Ważne by program obsługiwał najlepiej wszystkie formaty, nie tylko mp4, najlepiej w full hd.

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc:)

Dragon Dictation

iMovie lub Avid Studio. Jedynie z formatami może być problem. Jaką wersję iPada masz?

#2346 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 02 maja 2012 - 13:05

Nowy ipad

#2347 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 02 maja 2012 - 15:20

Nowy ipad

W takim razie bez problemu będzie Full HD.

#2348 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 02 maja 2012 - 16:12

To super, za chwilę będę testować;) Dopiero poznaję świat Apple i szukam jeszcze aplikacji: 1. Aplikacja, która pozwoli na konwertowanie filmów do formatu mp4 bezpośrednio na ipadzie, bez użycia komputera (tzn kopiuję przez iTunes jakiś plik video w formacie avi, flv, ts i na ipadzie konweruję ten film do mp4 - może ten iMovie to potrafi?) 2. Aplikacja, która przeczyta w języku polskim jakiś tekst. Kopiuję jakiś tekst np ze strony internetowej, wrzucam do tego programu, a on odczytuje cały tekst (do tej pory znalazłem tylko takie co czytają po angielsku albo francusku) - po polsku czytał speaktextfree ale bardzo wolno i wszystko się zacinało 3. Program, który pozwoli podzielić ekran ipada na dwie części: np po jednej mam włączoną przeglądarkę internetową, po drugiej grę 4. Prosty, tu najlepiej darmowy (ale jak płatny to przeżyję;) program do obróbki zdjęć, by można było zmienić kolory, dodać kontrastu, ostrości (podstawowe funkcje), dodać ramkę, połączyć kilka zdjęć w jedno (tak jak sobie życzę, a nie w określone ramy jak np w framemagic). Znalazłem kilkanaście programów, ale żaden mnie nie przekonał, jeden potrafił to, drugi tamto:) 5. Coś co raczej bez jailbreak się nie da jak czytałem - pobieranie filmów z YouTube, czasomierz, który po ustawieniunp 5 min. odtworzy wybrany utwór z muzyki itunes, ale chciałbym się upewnić. +ten program do pobierania mp3, o którym pisałem:) Pozdrawiam i z góry dzięki za każdą najmniejszą radę:)

#2349 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 02 maja 2012 - 16:55

To super, za chwilę będę testować;)

Dopiero poznaję świat Apple i szukam jeszcze aplikacji:

3. Program, który pozwoli podzielić ekran ipada na dwie części: np po jednej mam włączoną przeglądarkę internetową, po drugiej grę

4. Prosty, tu najlepiej darmowy (ale jak płatny to przeżyję;) program do obróbki zdjęć, by można było zmienić kolory, dodać kontrastu, ostrości (podstawowe funkcje), dodać ramkę, połączyć kilka zdjęć w jedno (tak jak sobie życzę, a nie w określone ramy jak np w framemagic). Znalazłem kilkanaście programów, ale żaden mnie nie przekonał, jeden potrafił to, drugi tamto:)

5. Coś co raczej bez jailbreak się nie da jak czytałem - pobieranie filmów z YouTube, czasomierz, który po ustawieniunp 5 min. odtworzy wybrany utwór z muzyki itunes, ale chciałbym się upewnić.

+ten program do pobierania mp3, o którym pisałem:)

Pozdrawiam i z góry dzięki za każdą najmniejszą radę:)

3. Zapytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii.

4. Photoshop Express

5. (Pobieranie z YT) vDownloader

#2350 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 02 maja 2012 - 18:43

5. (Pobieranie z YT) vDownloader

Ten program to z cydii? W app storze mi nie znajduje. Jailbreaka nie chcę robić, więc tylko app store.

W photoshop express nie widzę opcji łączenia zdjęć w jedno:(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych