Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2301 Foto

Foto
  • 32 postów
  • SkądWarszawka

Napisano 16 kwietnia 2012 - 14:33

Ipad 3, szparowanie, zaznaczanie, maski ?

Witam

Chętnie zakupilbym aplikacje która umożliwi mi np. Na mapie Europy zaznaczenie po narysowanej granicy kraje i wypełnienie je każdy innym kolorem ?
Czy jest jakiś program który to umożliwia ?

- dziękuje.

Oczywiście chodzi o IPADA 3

Przeniosłem do właściwego wątku, plmax
.

Oczywiście chodzi o IPADA

#2302 qubuss

qubuss
  • 518 postów
  • SkądKońskie, PL

Napisano 17 kwietnia 2012 - 19:16

Witam poszukuję aplikacji do ustawienia hasła np na wiadomości itp jeżeli takowa istnieje płatny/darmowy bez różnicy ma być bardzo dobra/najlepsza :) .

#2303 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 17 kwietnia 2012 - 19:58

Zapytaj w temacie o poszukiwaniach w Cydii.

#2304 Colin 79

Colin 79
  • 263 postów
  • SkądWałbrzych, Poland

Napisano 18 kwietnia 2012 - 11:17

Witam, od niedawna jestem posiadaczem 4S i tak się zastanawiam czy istnieją (płatne lub free) aplikacje z których można korzystać podczas robienia zdjęć nie po, ale właśnie podczas. Czy może istnieją wbudowane w aparacie np tematy jak makro, auto, krajobraz itp. Pozdrawiam !

#2305 escobol

escobol
  • 72 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 11:45

Witam Poszukuje alternatywnego klienta poczty na Ipada. Chodzi o obsluge 3 kont, automatyczne sciaganie (nie przypomnienie ze trzeba sciagnac), wymog konieczny : dostep po wpisaniu pinu.

#2306 porter_1983

porter_1983
  • 362 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 18 kwietnia 2012 - 15:27

Witam poszukuję aplikacji coś na zasadzie VNC do logowania się na wirtualny pulpit pod Maca. Najlepiej coś darmowego na ipada.

#2307 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 19:52

Witam poszukuję aplikacji coś na zasadzie VNC do logowania się na wirtualny pulpit pod Maca. Najlepiej coś darmowego na ipada.

Mógłbyś dokładniej, o co Ci chodzi? Jeśli chodzi o obsługę Maca z iPada, to darmowy TeamViewer.

#2308 Gooben

Gooben
  • 30 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 19:44

Witam forumowiczów! Moje pytanie dotyczy sytuacji kiedy codziennie przed snem słucham sobie radia, nastepnie zamykam SC i radio gra całą noc. Szukam aplikacji która wyłaczy owe radio działajace w tle a najlepiej gdy wyłączy wszystkie aplikacje po określonym przezemnie czasie. Niestety do tej pory nie udało mi się znalęść nic w appstorze, co może pełnić taką role, usypianienie pomaga o ni wyłacza aplikacji. Czekam na propozycje.

#2309 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 20:00

Witam forumowiczów!
Moje pytanie dotyczy sytuacji kiedy codziennie przed snem słucham sobie radia, nastepnie zamykam SC i radio gra całą noc. Szukam aplikacji która wyłaczy owe radio działajace w tle a najlepiej gdy wyłączy wszystkie aplikacje po określonym przezemnie czasie.
Niestety do tej pory nie udało mi się znalęść nic w appstorze, co może pełnić taką role, usypianienie pomaga o ni wyłacza aplikacji.

Czekam na propozycje.

Zapytaj w temacie o poszukiwaniach w Cydii. W App Store (niestety) nie ma tweak'ów.

#2310 tmandrosa

tmandrosa
  • 2 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 21:34

Witam. Poszukuję programu, który liczyłby dzienną ilość wysłanych smsów i wykonanych minut, powiadamiał mnie gdy zbliżam się do przekroczenia abonamentu i najlepiej aby program był z dużą ilością ustawień.

#2311 sk4

sk4
  • 235 postów

Napisano 22 kwietnia 2012 - 01:42

Hej! Szukam szukam i nie widzę rozwiązania. Chciałbym sobie na komputerze ustawić mapę w Google Maps z różnymi pinezkami. Następnie chciałbym mieć możliwość wczytania takiej mapy do iPhone'a. Niestety standardowe Maps.app nie supportuje takich możliwości. Z racji, że sprawa potrzebna na wyjazdach za granicą, Maps byłoby fajne bo cachuje mape.. Idealnie by było jeszcze jakby przy włączonym GPS dostawać informację, że jesteśmy w pobliżu jednej z pinezki. Da się takie coś osiągnąć?

#2312 pitpasja

pitpasja
  • 3 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 02:12

Witam, od jakiegoś czasu posiadam iphona 4s z softem 5.1. Szukam sposobu na blokowanie niechcianych połączeń z numerami niektórych znajomych chciałbym jakoś ich zablokować by nie mogli się do mnie dodzwonić i nie zawracali mi d..... tryb samolot odpada gdyż z niektórymi osobami chce mieć kontakt Na telefonie nie mam wgranej cydi czy czegoś tam. Ściągałem jakieś aplikacje z app store ale żadna nie działa. Proszę o pomoc.

#2313 protek

protek
  • 7 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 13:10

Witam przeglądałem forum i googla jednak nic mi to nie pomogło, mam pytanie, czy jest potrzebna jakaś aplikacja aby ipad3 + mini projektor + kabel AV appla wyświetlał obraz? podłączyłem takie zestawienie, odpaliłem projektor i niestety nie wyświetla on żadnych zdjęć, tudzież filmów, yt itd... Dziękuję pięknie za pomoc : ) Jakaś dobra duszyczka pomoże?? : )

#2314 pawel123t

pawel123t
  • 74 postów
  • SkądPoznań/Szamotuły

Napisano 23 kwietnia 2012 - 17:34

Witam Poszukuję aplikacji blokującej niechciane numery, np. gdy ktoś do nas dzwoni z zastrzeżonego to automatycznie rozłącza. Na Androidzie używałem gblocker

#2315 cysio528

cysio528
  • 186 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 22:34

Witam Odtwarzacz filmow z polskimi napisami w formacie txt? Najlepiej wrzucanie przez wifi. Movie Player bedzie dobry?

#2316 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 07:28

Witam
Poszukuję aplikacji blokującej niechciane numery, np. gdy ktoś do nas dzwoni z zastrzeżonego to automatycznie rozłącza.
Na Androidzie używałem gblocker

Musisz zapytać w dziale o poszukiwaniach w Cydii.

#2317 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 07:32

Witam
Poszukuję aplikacji blokującej niechciane numery, np. gdy ktoś do nas dzwoni z zastrzeżonego to automatycznie rozłącza.
Na Androidzie używałem gblocker

Jeśli numer masz w T-Mobile to możesz sobie włączyć usługę, która będzie blokowała połączenia do Ciebie z numerów zastrzeżonych. Osoba, która próbuje się połączyć dostanie info, że sobie tego nie życzysz, a Ty będziesz miał spokojną głowę.
Usługa jest za darmo.

#2318 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 08:33

Szukam aplikacji do ściągania muzyki i przenoszenia jej z komputera na urządzenie z interfejsem jak w domyślnym odtwarzaczu.

#2319 pawel123t

pawel123t
  • 74 postów
  • SkądPoznań/Szamotuły

Napisano 24 kwietnia 2012 - 12:41

@gieza Mam w Orange. Tam też takie coś jest, ale wolałbym jednak przez appkę. @iAdasiek Nie mam JB, więc raczej dział Cydia mi się nie przyda.

#2320 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 14:16

@iAdasiek
Nie mam JB, więc raczej dział Cydia mi się nie przyda.

App Store (w tym przypadku) też się nie przyda, bo w App Store nie ma tweak'ów.

#2321 olokos

olokos
  • 4 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 15:08

Szukam aplikacji pokroju ProTube na iOS 3.1.3 lub kompatybilne z nią.

#2322 MoRo1245

MoRo1245
  • 19 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 kwietnia 2012 - 19:43

Witam, czy jest jakiś program przez który będę miał internet w iPhonie przez USB ? Czy nie da się tak zrobić? (NIE MAM ROUTERA) Próbowałem MyWi ale przez to nie mam internetu w telefonie tylko w kompie, no chyba że coś nie umię ustawić czy cos to prosiłbym o pomoc.

#2323 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 19:57

Witam, czy jest jakiś program przez który będę miał internet w iPhonie przez USB ? Czy nie da się tak zrobić? (NIE MAM ROUTERA)
Próbowałem MyWi ale przez to nie mam internetu w telefonie tylko w kompie, no chyba że coś nie umię ustawić czy cos to prosiłbym o pomoc.

Proponowałbym zapytać w dziale o poszukiwaniach w Cydii.

#2324 cysio528

cysio528
  • 186 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 21:54

Witam
Odtwarzacz filmow z polskimi napisami w formacie txt? Najlepiej wrzucanie przez wifi. Movie Player bedzie dobry?

Ponawiam. EC player probowalem, ale nie wiem jak zmusic ten program do czytania napisow

#2325 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 25 kwietnia 2012 - 22:21

Ponawiam. EC player probowalem, ale nie wiem jak zmusic ten program do czytania napisow

AVPlayer

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych