Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2276 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 19:18

Witam Wszystkich!

Poszukuję:
1. Dialer dzięki któremu będę mógł wybierać z jego poziomu kontakty, czyli 392 i mam ewa...,
2. Programu który wyświetli mi zdarzenia z kalendarza - np. na lock screenie,
3. Programik do raportów doręczeń sms,
4. Fast Contacts - chodzi o zdjęcia w kontaktach, ale bezpłatne.

iPhone bez JB.

Z góry bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc!

Pozdrawiam
Kacper P.

1. Chodzi o to, że wbijasz na klawiaturze 392 i dzwoni na przypisany do tego numer?
2. Zapytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii
3. Zapytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii
4. Ta funkcja jest funkcja wbudowana w "kontakty", które masz od razu na iP.

Edit: Co do 2 i 3 potrzebny będzie JB.

#2277 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 19:46

1. Chodzi o to, że wbijasz na klawiaturze 392 i dzwoni na przypisany do tego numer?

Nie, chodzi o to, że mam w kontaktach wpis - np. Ewa Kowalska i chcę do niej zadzwonić - to nie szukam w kontaktach tego wpisu tylko z poziomu dialera klikam:
392 i mam Ewa - bo pod 3 mam "e", pod 9 jest "w" a pod 2 jest "a", każdy fon jaki miałem tak wybierał.
Znalazłem:
App Store - iSmart Dialer App
i
Smart Dial for iPhone on the iTunes App Store
ale może ktoś zna jeszcze inne?

4. Ta funkcja jest funkcja wbudowana w "kontakty", które masz od razu na iP.

A jak zrobić, aby wyświetlały się zdjęcia przy kontaktach?

Ad. 2 - TYLKO jb?? nie mam nic bez??

Pozdrawiam
Kacper P.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

#2278 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 11:58

Nie, chodzi o to, że mam w kontaktach wpis - np. Ewa Kowalska i chcę do niej zadzwonić - to nie szukam w kontaktach tego wpisu tylko z poziomu dialera klikam:
392 i mam Ewa - bo pod 3 mam "e", pod 9 jest "w" a pod 2 jest "a", każdy fon jaki miałem tak wybierał.
Znalazłem:
App Store - iSmart Dialer App
i
Smart Dial for iPhone on the iTunes App Store
ale może ktoś zna jeszcze inne?

A jak zrobić, aby wyświetlały się zdjęcia przy kontaktach?

Ad. 2 - TYLKO jb?? nie mam nic bez??

Pozdrawiam
Kacper P.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

2. Nie. Nie ma nic takiego co by na lockscreenie wyświetlało w App Store. Musisz mieć JB

A co do tych zdjęć. Wchodzisz w profil danej osoby, klikasz "Edytuj" i tam "dodaj zdjęcie".
Edit: Teraz załapałem, że te zdjęcia na liście mają być na liście. Jak tak to Cydia

#2279 trombala94

trombala94
  • 101 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 23:06

ponawiam pytanie :) Szukam aplikacji ala Air Video dzięki której będę mógł oglądać filmy poprzez dysk zewnętrzny podłączony do routera domowego. W aplikacji air video jest do tego potrzebny komputer na którym musimy postawić serwer, natomiast ja chciałbym odtwarzać filmy bezpośrednio z dysku zewnętrznego poprzez wifi. Czy jest taki programik?

#2280 maciejdz

maciejdz
  • 7 postów
  • SkądSopot

Napisano 13 kwietnia 2012 - 06:31

Posiadam prezentacje, którą pod widowsem lub na macu otwieram w QuictTime'ie (rozszerzenie mov). Prezentacja posiada "pausy", czyli musze kliknąć aby przejść dalej. Poszukuje aplikacji na ipada, aby tą prezentację uruchomić wraz z "pausami". Wszystkie aplikacje, które uruchamiają prezentacje działają w trybie ciągłym bez paus...

#2281 jayp

jayp
  • 94 postów

Napisano 13 kwietnia 2012 - 10:40

1. Poszukuje dobrej, sprawdzonej aplikacji do sporządzania jadłospisu. Czyli krótko mówiąc muszę zrzucić wagę.
2. I jakąś aplikacje do sporządzania treningu na siłownię, bieganie - taki dzienniczek wykonanych ćwiczeń.

#2282 Patronic0

Patronic0
  • 51 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 kwietnia 2012 - 17:34

Witam, Starałem się znaleźć temat o wysyłaniu i odbieraniu plików przez BT lecz niestety nie znalazłem satysfakcjonującego mnie wątku. Otóż programy których używałem do wysyłania i odbierania plików niestety nie wiem dlaczego ale nie dzialaly. Nie wiem czy jest to wina modułu BT czy tych programów? Macie jakieś najlepiej darmowe programy, które będą działały w 100 % ? Proszę o pomoc, staram się od jakiegoś czasu już zrobić i niestety muszę wszystko przesyłać przez PC.

#2283 Joa593

Joa593
  • 4 postów

Napisano 13 kwietnia 2012 - 20:59

Witam ostatnio pomyślałem, że fajnie by było może coś nagrać co robie na iPhone w sensie jakieś game play albo coś w tym stylu. I pytanie czy jest program który nagra to co robię w danym czasie? Jeśli tak to poproszę o nazwę :)

#2284 Osa_Oskar

Osa_Oskar
  • 2 postów

Napisano 13 kwietnia 2012 - 21:28

Witam. Mam taki problem, ponieważ odbija mi przycisk mute w jedną strone... w stronę wyciszenia. Nie lubię z niego używać więc zastanawiam się czy jest opcja wyłączenia tego przycisku? Albo włączenia dźwięku (bo wyciszyć można programem Auto Silent). Proszę o szybką odpowiedź.

#2285 steo

steo
  • 278 postów
  • SkądWrocław / Wałbrzych

Napisano 13 kwietnia 2012 - 21:41

Witam ostatnio pomyślałem, że fajnie by było może coś nagrać co robie na iPhone w sensie jakieś game play albo coś w tym stylu. I pytanie czy jest program który nagra to co robię w danym czasie? Jeśli tak to poproszę o nazwę :)

Display Recorder w Cydii

#2286 Joa593

Joa593
  • 4 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 08:44

Display Recorder w Cydii

Sorry ale za przeproszeniem nie jestem tak glupi zeby zrobic JB i tylko czekac az telefon sie ju nie wlaczy nie placilem takie pieniadze za 4s zeby sie w to bawic :) przynajmniej slyszalem ze jest taka mozliwosc...no ale dziekuje tak czy siak za odpowiedz ale mysle o programie app store.

#2287 geresz

geresz
  • 120 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 17:02

Witam Pytanko do szanownych użytkowników. Szukam programu do otwierania załączników z maila. Czy Goodreader lub Ifiles mają taką funkcjonalność ? Dostaje mailem pdf-a czy doc-a (docx-a) i dzięki któremuś z nich mogę go odczytać ? A może jakaś inna aplikacja ? pozdr

#2288 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 14 kwietnia 2012 - 17:24

Sorry ale za przeproszeniem nie jestem tak glupi zeby zrobic JB i tylko czekac az telefon sie ju nie wlaczy nie placilem takie pieniadze za 4s zeby sie w to bawic :) przynajmniej slyszalem ze jest taka mozliwosc...no ale dziekuje tak czy siak za odpowiedz ale mysle o programie app store.

Myślał indyk... W App Store są appki, a nie funkcje dla systemu, więc nie masz na co liczyć, aby bez JB się obyło.
A jeśli myślisz, że po zrobieniu JB Ci się "wyłączy" i nie będziesz mógł go włączyć, to kolejne Twoje przypuszczenie okazuje się błędne.

#2289 lutek14

lutek14
  • 256 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 09:49

Witam! Chcialbym sie dowiedziec czy ktos widzial moze aplikacje do losowania? Wpisze dane a potem program bedzie wsrod nich losowal. Bardzo wazne, prosze o szybka odpowiedz!

#2290 ifan

ifan
  • 63 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 kwietnia 2012 - 10:36

Czy jest może taka aplikacja, aby zablokować tylko wybrane aplikacje (np. kontakty i kalendarz), bez potrzeby blokowania całego iPada :?:

#2291 robert4you

robert4you
  • 21 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 11:30

Poszukuję apki która zamieni ekran iPada w jednolitą białą powierzchnię. Zastosowanie jako tła do fotografii biżuterii.

#2292 crash5

crash5
  • 404 postów
  • SkądGdynia

Napisano 15 kwietnia 2012 - 14:17

Czy jest jakaś aplikacja na iPada pokazująca ile jest na świecie czy w danym regionie iPadów ONLINE?

#2293 grzes1230

grzes1230
  • 104 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 14:38

Potrzebuję taką aplikację na iPhone'a, która przez aparat jak pokaże na niebo to będą podpisane planety i gwiazdy. Widziałem taką 3 dni temu na iPhonie 4.

#2294 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 16:24

Potrzebuję taką aplikację na iPhone'a, która przez aparat jak pokaże na niebo to będą podpisane planety i gwiazdy. Widziałem taką 3 dni temu na iPhonie 4.

Na jakim iPhone ją widziałeś? Może pomożesz nam troszkę w odnalezieniu tego.

---------- Wpis dodano o 17:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:20 ----------

Czy jest jakaś aplikacja na iPada pokazująca ile jest na świecie czy w danym regionie iPadów ONLINE?

Nie ma

---------- Wpis dodano o 17:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:21 ----------

Poszukuję apki która zamieni ekran iPada w jednolitą białą powierzchnię. Zastosowanie jako tła do fotografii biżuterii.

Pobierz darmowe Art Studio Lite (lub inne coś do rysowania), po otworzeniu ustaw rozmiar pliku do rozmiaru ekranu iPada, zapisz jako zdjęcie (album), tam to otwierasz i voila!

---------- Wpis dodano o 17:24 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:23 ----------

Czy jest może taka aplikacja, aby zablokować tylko wybrane aplikacje (np. kontakty i kalendarz), bez potrzeby blokowania całego iPada :?:

Spytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii

#2295 RobertStec

RobertStec
  • 10 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 18:32

Star chart (nie przez aparat ale tez działa)

#2296 tomonek

tomonek
  • 24 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:19

Witam! Poszukuję skype na soft 3.1.3. Pozdrawiam!

#2297 trombala94

trombala94
  • 101 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 23:06

Witam. Poszukuje aplikacji na iPada dzieki której będę mógł nastawić Timer dla odtwarzacza muzyki coś jak timer w iPhone'ach, który np. Po 1h wyłącza mi sam muzyke.

#2298 Foto

Foto
  • 32 postów
  • SkądWarszawka

Napisano 15 kwietnia 2012 - 23:43

Czy jest Aplikacja na Ipada umożliwiająca proste szparowanie, wypełnianie kolorem ?

Witam

Chętnie zakupilbym aplikacje która umożliwi mi np. Na mapie Europy zaznaczenie po narysowanej granicy kraje i wypełnienie je każdy innym kolorem ?
Czy jest jakiś program który to umożliwia ?

- dziękuje.

Przeniosłem do właściwego wątku, plmax
.

#2299 mazi88

mazi88
  • 24 postów

Napisano 16 kwietnia 2012 - 06:18

Witam Czy istnieje moze Aplikacja(mam nadzieje ze tak nazwac owy program) w stylu bramki sms na nasze polskie sieci ?

#2300 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 16 kwietnia 2012 - 07:08

Witam Czy istnieje moze Aplikacja(mam nadzieje ze tak nazwac owy program) w stylu bramki sms na nasze polskie sieci ?

Tak: App Store - SMS Gateway.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych