Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3476 RM.Harry

RM.Harry
  • 79 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 17 marca 2013 - 15:40

aplikacja nazywa sie "Generali Auto" ale w obecnej chwili jest dostępna tylko na platformę AndroidOS :(

https://play.google....vaWRjbGllbnQiXQ..

ale na pocieszenie dodam że i tak są z nią problemy bo nie wszystkim ona działa :/

#3477 marts97

marts97
  • 138 postów

Napisano 17 marca 2013 - 16:09

Sciagnalem na samsunga i dziala. Jednak interesuje mnie jedno w jaki sposob w zakupie kontrolowanym pokazywali ta aplikacje na iphone 5.

#3478 michail

michail
  • 146 postów

Napisano 17 marca 2013 - 21:30

Witam, czy jest jakiś sposób na pobranie filmu z youtube na pamięć ipada do foldery "filmy" ?

#3479 Pan Prezes

Pan Prezes
  • 2 postów

Napisano 18 marca 2013 - 16:32

Siemka! Pilnie potrzebuję aplikacji na iPhone5 o ile taka istnieje na odtwarzanie wszystkich dźwięków z komputera pc za pomocą Bluetootha na iPhonie, chodzi o to by iPhone był tak jakby bezprzewodowym (przez Bluetooth a nie wifi) głośnikiem od mojego komputera. Widziałem już aplikacje która tak działa tylko że przez wifi, ja potrzebuję koniecznie przez Bluetooth. czekam na odp z nazwami takich aplikacji (mogą być płatne App Store lub Cydia wszystko jedno) ;D

#3480 ramzez

ramzez
  • 184 postów
  • SkądNaas,Irlandia

Napisano 18 marca 2013 - 20:39

Witam,poszukuję programu który zrobi backup wszystkiego z cydii np.przed zmianą systemu , bardzo dziękuję za pomoc. A może któryś ze znanych programów robi coś takiego np. itools. Drodzy forumowicze , jeszcze jedno pytanko,była taka aplikacja w cydii która eliminowała problem z kablami usb , nie trzeba było mieć oryginalnego a i tak działał , czy ktoś może wiem nazwę tej apki z góry dziękuję.

#3481 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 18 marca 2013 - 20:54

W appstore? Wątpię.

#3482 misiek0990

misiek0990
  • 28 postów

Napisano 19 marca 2013 - 11:23

Witam, poszukuję programu, który pomoże w segregacji notatek na iPadzie. Chodzi o notatki z wykładów. Fajnie gdyby miał zakładki i zapis w chmurce.

#3483 chwedo

chwedo
  • 11 postów

Napisano 19 marca 2013 - 18:40

Poszukuje aplikacji która zablokuje hasłem dostęp do sms-ów.

#3484 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 19 marca 2013 - 18:47

Jeśli masz JB-to zainstaluj Lockdown.

#3485 chwedo

chwedo
  • 11 postów

Napisano 19 marca 2013 - 18:48

Nie mam JB

#3486 qura12

qura12
  • 467 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 20 marca 2013 - 00:16

W związku ze skasowaniem tematu ponawiam pytanie W sobotę oglądałem na TVN Turbo Zakup Kontrolowany i w pewnym momencie gościu użył jakiejś aplikacji na iPhone do zeskanowania kodu QR w dowodzie rejestracyjnym i na tej podstawie miał informacje na temat historii ubezpieczenia, a nawet przybliżoną wartość samochodu. Aplikacja podobno jest przygotowana przez Generali ale po w pisaniu w AppStore nic takiego nie znalazłem, google też zawiodło. Ktoś spodkał się z tą aplikacją? Kilka osób pytało mnie na PW czy znalazłem tą aplikację. Otóż nie, ale napisałem maila do redakcji Zakupu Kontrolowanego z prośbą o pomoc i jak dadzą jakąś wskazówkę napiszę o tym w tym temacie ;) @edit: dopiero teraz zauważyłem, że poruszyliście temat na poprzedniej stronie :( Jednak jestem przekonany, że aplikacja była odpalona na iPhone więc jest jakaś nadzieja, zobaczymy co odpowie TVN ;)

#3487 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 20 marca 2013 - 00:33

Nie mam JB

No to nie zablokujesz.

#3488 ramzez

ramzez
  • 184 postów
  • SkądNaas,Irlandia

Napisano 20 marca 2013 - 09:23

Witam,poszukuję programu który zrobi backup wszystkiego z cydii np.przed zmianą systemu , bardzo dziękuję za pomoc. A może któryś ze znanych programów robi coś takiego np. itools. Drodzy forumowicze , jeszcze jedno pytanko,była taka aplikacja w cydii która eliminowała problem z kablami usb , nie trzeba było mieć oryginalnego a i tak działał , czy ktoś może wiem nazwę tej apki z góry dziękuję.

#3489 Nedek

Nedek
  • 1 postów

Napisano 20 marca 2013 - 09:51

W związku ze skasowaniem tematu ponawiam pytanie

W sobotę oglądałem na TVN Turbo Zakup Kontrolowany i w pewnym momencie gościu użył jakiejś aplikacji na iPhone do zeskanowania kodu QR w dowodzie rejestracyjnym i na tej podstawie miał informacje na temat historii ubezpieczenia, a nawet przybliżoną wartość samochodu. Aplikacja podobno jest przygotowana przez Generali ale po w pisaniu w AppStore nic takiego nie znalazłem, google też zawiodło. Ktoś spodkał się z tą aplikacją?

Kilka osób pytało mnie na PW czy znalazłem tą aplikację. Otóż nie, ale napisałem maila do redakcji Zakupu Kontrolowanego z prośbą o pomoc i jak dadzą jakąś wskazówkę napiszę o tym w tym temacie ;)

@edit: dopiero teraz zauważyłem, że poruszyliście temat na poprzedniej stronie :(
Jednak jestem przekonany, że aplikacja była odpalona na iPhone więc jest jakaś nadzieja, zobaczymy co odpowie TVN ;)

I jest już na AppStore :)

#3490 Q-Jot

Q-Jot
  • 68 postów

Napisano 20 marca 2013 - 11:15

Szukam aplikacji, która pozwoli mi zgrywać ekran iPada, także jak gram w gry. Da się bez jailbreaka?

#3491 Konrad81U

Konrad81U
  • 77 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 marca 2013 - 16:30

I jest już na AppStore :)

Nazywa się - Generali Auto ( bezpłatna )

#3492 Skki

Skki
  • 1 postów

Napisano 23 marca 2013 - 09:40

Po wpisanu generali auto nie znajduje jej w appstore. Moze ktos wkleic linka do niej?

#3493 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marca 2013 - 10:05

@Skki: a stąd Ci działa :?:
Generali Auto - iTunes Top Apps | App Annie

#3494 deepack

deepack
  • 242 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 marca 2013 - 10:14

W jakim sklepie ona jest dostepna?

#3495 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marca 2013 - 10:25

Trzy dni temu instalowałem ją z polskiego AppStore'a ... ale dziś faktycznie już jej tam nie ma :roll:

#3496 piotrmi

piotrmi
  • 227 postów

Napisano 23 marca 2013 - 17:11

Generali Auto

O co chodzi z tą app? Nie jestem w stanie znaleźć jej w żadnym sklepie. Pojawia się i znika?

- - - Połączono posty - - -

[CIACH] Wymienianie się ipa, a tym bardziej obchodzenie zabezpieczeń jest niezgodne z prawem i regulaminem forum. Na tym forum szanujemy prawa autorskie. eualex.

#3497 Maciej88

Maciej88
  • 1 postów

Napisano 23 marca 2013 - 17:47

Witam, to mój pierwszy post także witam wszystkich, mam nadzieję że piszę w dobrym dziale. Szukam aplikacji do robienia kopii zdjęć. Mam iPhone 4S i od niedawna Ipad 4. Wiem że jest mozliwość z iCloud ale jakoś mi ona nie odpowiada, nie kopiuje wszystkich zdjęć tylko te ostatnie co dla mnie nie ma sensu. Próbowałem też przez Dropbox ale wg. mnie ten program traci ideę dysku wirtualnego - kopiuje mi niby ładnie wszystkie zdjęcia, aktualizuje je szybko, ale kurde po raz kolejny zapisuje je na dysku! Wychodzi na to że mam 200 MB zajęte przez zdjęcia i kolejne 200 przez te same zdjęcia w Dropbox! Konkretnie czego potrzebuję w tym programie: - dostęp do zdjęć z Iphone i iPad na jednym i drugim urządzeniu i możliwy dostęp z komputera - aktualizacja nie musi być automatyczna - najważniejsze żeby te zdjęcia nie zajmowały dysku na urządzeniach

#3498 Tukan44

Tukan44
  • 1 postów

Napisano 23 marca 2013 - 19:02

Generali Hehe, tak, niczym duch:) Nie no, myślę że to jakaś chwilowa przerwa techniczna a potem pojawi się znowu, bo przecież idea jest zacna no i do tej pory działało chyba wszystko bezproblemowo, tak więc spoko luzik :)

#3499 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 marca 2013 - 09:39

Witam, szukam aplikacji do biegania, dokładnie do interwałów. Chodzi o to że aplikacja mówiłaby mi ile czasu mam biec sprintem, a kiedy truchtem (podczas słuchania muzyki). Czy nike+ lub endomondo mają coś takiego ?

#3500 karuzel91

karuzel91
  • 81 postów

Napisano 25 marca 2013 - 15:27

Witam, szukam aplikacji do biegania, dokładnie do interwałów. Chodzi o to że aplikacja mówiłaby mi ile czasu mam biec sprintem, a kiedy truchtem (podczas słuchania muzyki). Czy nike+ lub endomondo mają coś takiego ?

Nike+ nie ma tego na pewno, a z tego co się orientuje Endomondo ma fukncję interwałów w wersji rozszerzonej.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych