Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3426 samzobaczPL

samzobaczPL
  • 143 postów
  • SkądSłupsk

Napisano 21 lutego 2013 - 15:23

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#3427 hektorst28

hektorst28
  • 1 postów

Napisano 21 lutego 2013 - 20:02

Witam. Dzisiaj szukałem aplikacji AppSniper na ipadzie 4 ale niestety nic nie znalazło, a na necie są informację z 09-10 roku więc przestarzałe. Pytanie 1. Czy ten program jest jeszcze dostępny w app store? 2. Czy jest jakaś alternatywa dla tego wlasnie programu " dla oszczędnych" szukających promocji w app store?

#3428 Konrad Kowalczyk

Konrad Kowalczyk
  • 29 postów
  • SkądStargard Szczeciński, Poland

Napisano 22 lutego 2013 - 19:28

Witam bardzo serdecznie ! Poszukuje jakiegoś zamiennika pogody , ponieważ ta wbudowana w iOS niestety przekłamuje , dzisiaj temperatura u mnie sięgała +4 w cieni, a pogoda pokazywała -2'C ... Fajnie by było jak by ten "zamiennik" miał możliwość wrzucenia go na pasek Notification Center. Pozdrawiam

#3429 okmujm

okmujm
  • 154 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 22:52

Witajcie. Poszukuję aplikacji, która będzie pokazywała prędkość z jaką się poruszam. Najlepiej jakby była darmowa.

#3430 Clevland

Clevland
  • 416 postów

Napisano 23 lutego 2013 - 12:35

Witam,

Szukam kalendarza, który wyświetla na zablokowanym ekranie, albo głównym ekranie, wydarzenia które sobie ustawię.

Warunek-program który nie wymaga JB.

Znalazłem taki ale z urodzinami (wyświetla urodziny z kontaktów):
[ATTACH=CONFIG]13910[/ATTACH]
https://itunes.apple...d318103548?mt=8

Albo jakieś notatki żeby można było sobie napisać na pulpicie. Widoczne od razu a nie po wejściu w ikonę.

To że nie mogę zmienić home screena na jakiś urozmaicony- notatki, skróty do dwóch telefonów, kalendarza doprowadza mnie do pasji.

Od iphona 1 wciąż to samo...

To tak jak z żoną:
Patrzy się na kobietę w kuchni- fajna figura, pupa jest, ładna buzia- tylko że ciągle taka sama.

O łatwiejszym dostępie do włączenia wifi, bluetootha nie wspomnę.

Toż to w zwykłym Androidzie jest- widgety.

#3431 p3nisaider

p3nisaider
  • 323 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 lutego 2013 - 19:02

Szukam aplikacji ktora zmeinia naszego iPhona w kamerke internetowa,za darmo.

#3432 damian99

damian99
  • 79 postów
  • SkądGłogów, PL

Napisano 23 lutego 2013 - 19:25

Photo Booth Czy istnieje możliwość instalacji photo booth na iphone'ie. Widziałem ją na ipad'zie i bardzo mi się spodobała.

#3433 Ernest05

Ernest05
  • 829 postów
Napisano 23 lutego 2013 - 21:03

Nie ma. Za to masz w appstore CamWoW, który jest bardzo podobny do tej aplikacji.

#3434 opa_pl

opa_pl
  • 411 postów

Napisano 24 lutego 2013 - 10:57

Poszukuje aplikacji do cwiczen na silowni. Najlepiej cos sprawdzonego, z planem dzialania.

#3435 drekke

drekke
  • 24 postów

Napisano 25 lutego 2013 - 11:01

Witam. Poszukuję jakiegoś sprawnego odpowiednika gg . Posiadam iP 3g 4.2.1 .

#3436 iCrX

iCrX
  • 94 postów
  • Skąd100litza

Napisano 26 lutego 2013 - 09:38

Zgadzam się w zupełności z osobami, które napisały wyżej.

Nowy dział mógłby być podzielony na sekcje odpowiadające typom aplikacji.

Szukam najlepszej aplikacji (pewnie nie będzie darmowa), która zamieniłaby mojego iPada 1gen w trackpada + klawiaturę.
Czyli iPad zamienia się w oba te urządzenia. Zastosowanie: sterowanie z odległości ok 2m Macbookiem przy podłączonym większym monitorze do poczty, safari, filmów, itp (nie do pracy).
Chciałbym aby działały gesty przewijania okien aplikacji i nawigacja w safari - tak jak w gładziku MBP lub Magic Trackpad.
Ideałem byłoby aby aplikacja łączyła się przez bluetooth.

#3437 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 27 lutego 2013 - 12:21

Poszukuję aplikacji do nagrywania video w aucie tzw. car dvr. Jedyny warunek jaki stawiam to możliwość eksportowania nagranych video z aktualną prędkością i mapką, na której widnieje punkcik reprezentujący auto. Niestety mimo mnóstwa aplikacji tego typu, żadna nie oferuje takich eksportów.

#3438 Dziadu1993

Dziadu1993
  • 728 postów

Napisano 27 lutego 2013 - 17:24

Witam, poszukuję programu, który umożliwia robienie zdjęć co jakiś przedział czasowy np. co jedną sekundę automatycznie wykonuje zdjęcie itd. Z góry dziękuję za odpowiedz :)

#3439 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 lutego 2013 - 19:35

@Dziadu1993: polecam iMotion HD

#3440 flypek

flypek
  • 118 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 11:33

Szukam aplikacji robiącej z iPhona klawiature/mysz bezprzewodową do PS3. Znalazłem na forum że ktoś wspominał o WeBe++(dostępne podobno w appstore i cydia). Nie chciałem odświeżać starych tematów dlatego tutaj piszę. Czy któs korzysta z tego lub znalazł inna aplikacje pełniącą te funkcje? Nie chce wydawać dolarów na aplikacje, która okaże się nieprzydatna. Pzdr

#3441 Divad

Divad
  • 1 postów
  • SkądPiatkowo, Poznań, Poland, Poland

Napisano 28 lutego 2013 - 19:02

Aplikacja blokująca telefon przy połączeniu

Hej bardzo potrzebuję aplikację, która blokowala by iphone w trakcie rozmowy. Zbila mi sie szybka , po wymianie telefon stał się strasznie czuły na dotyk i przy rozmowie ,przyciskaja mi sie rożne funkcje znajdujące sie na ekranie. Jest to strasznie denerwujące i często mam ochotę rzucić nim o ziemie. Dlatego tez bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takiej aplikacji, nie wiem nawet , czy taka istnieje ?!:cry:

#3442 Czumulungus

Czumulungus
  • 12 postów

Napisano 02 marca 2013 - 22:11

Witka. Szukam wygodnej aplikacji do robienia notatek z wykładów z obsługa polskich znaków ,możliwością wysyłania notatek na email..dodawanie zdjęć do notatek ... Testuje evernote ,ale denerwuje mnie tam ze czasami zamiast słowa które pisze wskazują mi podobne lub całkiem inne. I muszę wracać i je edytowac ...??

#3443 Kamilk91

Kamilk91
  • 261 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 03 marca 2013 - 00:16

Witajcie.
Poszukuję aplikacji, która będzie pokazywała prędkość z jaką się poruszam. Najlepiej jakby była darmowa.

Speedometer https://itunes.apple...d307529605?mt=8

#3444 wislakrakow

wislakrakow
  • 37 postów

Napisano 03 marca 2013 - 02:15

Szukam aplikacji, ewentualnie sposobu(mam JB) do : Potrzebuję wrzucić na iphona kilkadziesiąt krótkich plików tekstowych (format .txt ale mogę przekonwertować na inny) i mieć do nich łatwy dostęp czyli szybko się między nimi przełączać . Aplikacja Documnts2 do tego się nie nadaje bo za każdym razem jak otwieram plik i chcę cofnąć się do innych muszę dać zapisz, anuluj a ja nie mam zamiaru tych plików edytować tylko przeglądać. Pliki będą fizycznie na iphonie a nie w chmurze. dzięki za podpowiedzi

#3445 gtxk

gtxk
  • 15 postów

Napisano 03 marca 2013 - 10:30

jak to jest faktycznie z tym rejestrowaniem, podobno niema skutecznego z powodu jakieś polityki Apple, czy to prawda ? Oczywiście chodzi o rejestrowanie rozmów telefonicznych w iPhone-ie. Interesuje mnie oczywiście takie oprogramowanie do zainstalowania.

#3446 xzlepek

xzlepek
  • 13 postów

Napisano 06 marca 2013 - 14:50

Hej, potrzebuję aplikacji umożliwiającej fałszowanie lokalizacji na iPhona 4S. W AppStore jest ich kilka, darmowych i płatnych, ale nie wiem, która będzie najlepsza. Możecie coś polecić? :)

#3447 Killer5

Killer5
  • 12 postów

Napisano 06 marca 2013 - 17:00

Witam, wie ktoś może czy jest możliwość zainstalowania jakiegos rozszerzenia czy jakis sposób aby mieć aktywną aplikacje przy zgaszonym ekranie. By wydawała komunikaty głosowe i nie rozłączała się z internetem ale uzyskać zgaszenie całkowite ekranu (do tej pory przyciemniałem na 0), niestety jak standardowo zablokuje i wygasze ekran aplikacja jakby usypia się i przestaje działać. PS. znalazłem w archiwach for aplikacje "insomnia" , niestety działa zdaje się na softach 4.0 i starszych. - czegoś takiego szukam

#3448 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 06 marca 2013 - 18:18

Hej,
potrzebuję aplikacji umożliwiającej fałszowanie lokalizacji na iPhona 4S. W AppStore jest ich kilka, darmowych i płatnych, ale nie wiem, która będzie najlepsza. Możecie coś polecić? :)

W appstore nie ma żadnych. Te, które są na pewno nie działają tak jak byś chciał.

#3449 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 07 marca 2013 - 13:37

Witam!Czy aplikacja SignalCast do oglądania TV zniknęła z AppStore na dobre?Jeśli tak to fatalnie bo była świetna!Wobec tego czy znacie jakieś inne alternatywne app tego typu?

#3450 Hayaku

Hayaku
  • 12 postów
  • SkądLuboszyce, Opole, Poland, Poland

Napisano 07 marca 2013 - 18:50

Witam, Szukam aplikacji, która zdjęcie działania np. różnicy logarytmów odczyta i policzy lub odpowiednio to wpisze w google. Genialnie by było, gdyby potrafiła również w niektórych przypadkach opisać sposób dojścia do wyniku, ale wystarczy, że to policzy lub wyszuka. Z góry serdecznie dziękuję.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych