Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3526 xbit

xbit
  • 369 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 23:40

Szukam słownika ortograficznego do iPhone :). Czy jest jakiś program jak Znajdź mój iPhone, który działa bez połączenia WiFi w telefonie? Może być z Cydii. Mam iOS 6.

#3527 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 07 kwietnia 2013 - 07:24

Czy jest jakiś program jak Znajdź mój iPhone, który działa bez połączenia WiFi w telefonie? Może być z Cydii. Mam iOS 6.

Przecież "find my iphone" działa też po 3G i Edge.

#3528 awesoly

awesoly
  • 7 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 10:47

Szukam aplikacji na iPada, która by mi umożliwiła drukowanie dokumentów do PDFa. Czy ktoś słyszał o czymś podobnym?

#3529 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 08 kwietnia 2013 - 20:46

Szukam aplikacji podobnej do The Eatery https://itunes.apple...d468299990?mt=8 chodzi o katalogowanie posiłków z ustawianiem sobie mniej więcej kaloryczności itp. The Eatery jest fajne ale coś kiepsko działa.

#3530 gangsta529

gangsta529
  • 10 postów
  • SkądMosina, Poland

Napisano 09 kwietnia 2013 - 12:12

Witam, poszukuję programu podobnego do tych na Androida typu MightyText lub DeskSMS najlepiej jeżeli byłyby darmowe i z appstory, ponieważ nie chcę robić jailbreak'a.

#3531 Albertinho7

Albertinho7
  • 202 postów
  • SkądIstebna

Napisano 10 kwietnia 2013 - 10:00

Witam. poszukuję tłumacza jezykow. CHcę zakupić translator. Który NAJLEPSZY? szukałem ale ciężko znaleźć coś bez opinii innych.. Czy jest jakiś taki co ma więcej niż jeden język? czy muszę osobno kupić np pol-eng, pol-fr itd? zależałoby mi na jednej aplikacji z wieloma językami..

#3532 AssuanShi

AssuanShi
  • 346 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 16:34

Szukam gry podobnej do Stay Alight, ktoś może coś polecić? Pzdr

#3533 spicker

spicker
  • 46 postów
  • Skądszczecin

Napisano 10 kwietnia 2013 - 17:29

Witam! Poszukuje programu do nagrywania w trakcie rozmowy telefonicznej.Możecie polecić coś sprawdzonego. Pozdrawiam

#3534 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 10 kwietnia 2013 - 17:32

Witam!
Poszukuje programu do nagrywania w trakcie rozmowy telefonicznej.Możecie polecić coś sprawdzonego.
Pozdrawiam

W appstore nie znajdziesz. W cydii tak.

#3535 SebQ

SebQ
  • 30 postów
  • SkądGarwolin

Napisano 10 kwietnia 2013 - 22:11

Szukam aplikacji z testami do prawa jazdy 2013

#3536 spicker

spicker
  • 46 postów
  • Skądszczecin

Napisano 11 kwietnia 2013 - 07:24

W appstore nie znajdziesz. W cydii tak.

Dzięki. Pozdrawiam

#3537 dawid1972

dawid1972
  • 316 postów

Napisano 11 kwietnia 2013 - 14:52

Witam. poszukuję tłumacza jezykow. CHcę zakupić translator. Który NAJLEPSZY? szukałem ale ciężko znaleźć coś bez opinii innych.. Czy jest jakiś taki co ma więcej niż jeden język? czy muszę osobno kupić np pol-eng, pol-fr itd? zależałoby mi na jednej aplikacji z wieloma językami..

Ja używam iTranslate Voice jest płatny,ale jeden z najlepszych.

#3538 BlueLettuace

BlueLettuace
  • 14 postów

Napisano 12 kwietnia 2013 - 17:27

Cześć, Szukam aplikacji, która będzie zapisywała moje wyniki z ćwiczeń na siłowni i pokazywała postęp. Przeglądałem dostępne aplikacje, ale są one moim zdaniem zbyt rozbudowane i jakoś nie przypadła mi żadna z nich do gustu. Zna ktoś jakąś małą prostą aplikację, gdzie będę mógł to szybko zrobić?

#3539 Albertinho7

Albertinho7
  • 202 postów
  • SkądIstebna

Napisano 13 kwietnia 2013 - 14:17

Ja używam iTranslate Voice jest płatny,ale jeden z najlepszych.

tak ale ja potrzebuje takiego co nie trzeba uzywac do tego internetu tylko offline:) bo za granica jak bede to nie bardzo z netem:) niech będzie płatna kosztuje 10$ ale zeby baze słowników miałem na komie żebym nie musiał neta używać. czy jest taka?

#3540 Jarosław Raczek

Jarosław Raczek
  • 1 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 19:34

Szukam aplikacji APP STORE w języku polskim. Kupiłem IPAD z IOS 6,1 w Chinach i proszę o poradę jak to zrobić aby usunąć chińskiego APP STOR'a, a zainstalować polskojęzycznego.

#3541 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 11:11

Witam. Potrzebuje aplikacji do edycji zdjec tzn ze np robie foto homescreenu mojego iphona i chce wymazac z tego foto np nazwe operatora albo zrobic bybylo nie widoczne. Jest taka aplikacja?

#3542 zaczunio

zaczunio
  • 54 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 kwietnia 2013 - 16:36

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#3543 CeBRo

CeBRo
  • 3 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 21:56

Witam. Od razu mówię, że nie szukałem gdyż 350 stron raczej przeszukiwać nie mam zamiaru. Jest spora szansa na to, że to już było poruszane, aczkolwiek mam nadzieję, że pomożecie ponownie. Poszukuję aplikacji, która otworzy pliki PDF ale, żeby wyglądały tak jak zakupione książki w iBooks. Ponieważ korzystam tylko z iBooks, ale tam pliki PDF są strasznie nieczytelne, trzeba powiększać strony jak zwykłe zdjęcie a w orientacji poziomej telefonu nie robi się jak w zakupionych książkach tak jak by dwie strony, tylko zmniejsza się identycznie jak ma to miejsce przy zwyczajnych zdjęciach z albumu. Jeżeli jesteście w stanie polecić jakiś programik, oczywiście najlepiej by było jak byłby bezpłatny, ale jak będzie jakiś płatny, ale dobry to również się skuszę. Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc.

#3544 Quatrix

Quatrix
  • 176 postów
  • SkądRuda Śląska, Poland

Napisano 16 kwietnia 2013 - 10:55

Wyników jest sporo, ale może ktoś potrafi coś konkretnego i sprawdzonego polecić? Potrzebuję jakieś mapy offline na iPhone 3GS lub iPada, konkretnie chodzi o Paryż.

#3545 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 16 kwietnia 2013 - 11:37

Witam. Od razu mówię, że nie szukałem gdyż 350 stron raczej przeszukiwać nie mam zamiaru. Jest spora szansa na to, że to już było poruszane, aczkolwiek mam nadzieję, że pomożecie ponownie. Poszukuję aplikacji, która otworzy pliki PDF ale, żeby wyglądały tak jak zakupione książki w iBooks. Ponieważ korzystam tylko z iBooks, ale tam pliki PDF są strasznie nieczytelne, trzeba powiększać strony jak zwykłe zdjęcie a w orientacji poziomej telefonu nie robi się jak w zakupionych książkach tak jak by dwie strony, tylko zmniejsza się identycznie jak ma to miejsce przy zwyczajnych zdjęciach z albumu. Jeżeli jesteście w stanie polecić jakiś programik, oczywiście najlepiej by było jak byłby bezpłatny, ale jak będzie jakiś płatny, ale dobry to również się skuszę. Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc.

Musisz przekonwertować plik PDF do formatu ePub - łatwo znaleźć strony, na których można to zrobić za darmo. Taki plik dodany do iBooks będzie wyglądał tak samo jak zakupione książki.

#3546 CeBRo

CeBRo
  • 3 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 13:51

Musisz przekonwertować plik PDF do formatu ePub - łatwo znaleźć strony, na których można to zrobić za darmo. Taki plik dodany do iBooks będzie wyglądał tak samo jak zakupione książki.

Dziękuję serdecznie.

#3547 tymek287

tymek287
  • 75 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 kwietnia 2013 - 15:37

Witam.Czy znacie jakąś DARMOWĄ aplikacje która nagrywa z jak najlepszą jakością na komputer ?

#3548 zaczunio

zaczunio
  • 54 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwietnia 2013 - 20:22

Witam. Ostatnio w AppStore pojawiła się aplikacja o nazwie REGO służąca do zapisywania swoich ulubionych miejsc włączając w to pozycje na mapie, zdjęcie, tekst. Czy istnieje podobna aplikacja do tej lecz korzystająca z map od Google?

#3549 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 20 kwietnia 2013 - 00:41

Witam, możliwe, ze to pytanie pojawiało się tutaj wiele razy, ale zapytam Prosiłbym o pomoc w poszukiwaniu jakiejś aplikacji przez którą będę mógł wysyłać darmowe smsy, ewentualnie dzwonić do drugiej osoby(która posiada również iphone) itd. Z tego co wiem to do wyboru mam iMessage, viber, Tango, co polecacie, a może jest coś ciekawszego ? Pozdrawiam

#3550 Alex145

Alex145
  • 132 postów
  • SkądHrubieszów

Napisano 20 kwietnia 2013 - 01:15

Polecam iMessage.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych